status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    vótmá' a kép itt is, linkeltem még pár napja :P
    amúgy szerintem roppant egyszerű a válasz: már a legeslegelején a generációnak elkúrták azzal, hogy online only és account bound játékok lesznek - amiből végül persze ugye nem lett semmi, viszont már hendikeppel indultak a legelején.

emellé jön az, hogy gyakorlatilag _NULLA_, azaz 0 exkluzív van XONE-ra, ami releváns lenne, ráadaásul az összes egytől egyig szinte jött/jön PC-re, tehát teljesen felesleges birtokolni egy ilyen eszközt :D
    ráadásul SONY-nál vannak a legdurvább studiók, ezeket szerintem kár sorolni meg bizonygatni itt a topicban, a tények magukért beszélnek :D nem volt egyetlen egy olyan játék, amiért úgy meg lenne őrülve mindenki, mint mondjuk akár egy Last of Us 2. és nem is lesz, következő genre se, hiába "vásároltak be" lófasz studiókat.

raáadásul a közössége is lényegesen kisebb, mint a PS4 táboré, sokkal jobban pörög a használt piac is, bár ez már az előző dolgok következménye...

és nem a fanboy beszél belőlem, mert előző gent sztem az X360 vitte toronymagasan (max a végére fordult a kocka a PS3 javára..) :D