121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja tényleg. Elnézést :D -
Csak a rend kedvéért, mert másodjára írod le rosszul: Death Stranding a jatek címe.
Én meg csak chapter 3, de imádom meg mindig. -
Én írtam, hogy én élvezem ezt a részt is, számomra semmi szenvedés nincs. -
6nàl én is azt akartam. A helyszín miatt, meg a szenvedés miatt ami ott ment. Ez a jàték egyetlen mélypontja szerintem. -
Ott màr ne lépj ki. :D utànna szakítja le csak az arcod igazàn a story. -
Én még 6ba vagyok de akarom is hogy vége legyen a story miatt meg nem is :D -
sgfool #99660 Gratula, úgy voltam hogy kisebb adagokban viszem előre a sztori, de most a 9 fejezet úgy berántott, hogy a 11.nél léptem ki :) -
:) -
Hadd kússzon, engem szórakoztat,....bár tény, hogy az arca alapján nem a legfényesebb csillag a galaxisban.
Nem 10/10; Végre vállalható SW. -
Köszi. :D
Rég talàlkoztam ilyen mély storyval/vilàggal/karakterekkel az tuti.
Jöhet az SW. :D
-
Gratula.
-
Ebben a percbe fejeztem be a Dead Strandinget.
Mit rakott le nekünk Kojima ezzel játékkal azt nem tudom. De, hogy a PS4 éra legjobb storyját az tuti.
Ha az utolsó chaperben, de főleg a lezárásban nem rázott ki 3x a hideg akkor egyszer sem!
Nem pontozom ezt a játékot. Ezt nem lehet. Ezt át kell élni!
Tökéletes mestermű a story. Köszi Kojima ezt az élményt.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.16. 07:57:54 -
Látod a Star Wars alapon közel 20 óra, nem 7-8... :) -
Kb 30%
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincsenek chapter-ek a Star Wars-ban.
Bolygókból 2 van meg a 6 ból.
De mivel sok képesség hiányzik sok rejtett fal nem van meg.
De azok gyűjthető lootok.
Hapoy Hob meg már "no death run" -t megy, amiben a fele után járt 45 perc alatt a story módnak.... -
PS Plus-akció. -
Jövő héten Shenmue III.
Valaki? -
Köszi! A mandzsetta az a cufflink akar lenni?
-
Hányadik chapter? -
Leírtam egy bővebb véleményt az eddigiek alapján, ahogy szemügyre vettem a játékot, vagy tesztelgettem
Akit érdekel részletesebben, hogy milyen a játék...:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nekikezdtem GRAND MASTER szinten a játéknak, most vagyok a 4 területen!
Iszonyat nehéz játék lett. Hogy miért?
Látszólag ez nem tűnik többnek, mint egy Uncharted vagy Tomb Raider klón.
De itt többről van szó.
A pályákon a mozgás a köteleken csúszás, az hogy vannak kisebb rejvények, Tomb Raider-es, ahogy az is hogy sok filmszerű átvezető van, Uncharted vonatos jelenete is megihlette valszeg a fejlesztőket.
De!
A csavar itt vana dologban, ez egy vérbeli SOULS játék is egyben!
Story fokozaton még elmegy a nehézség.
Talán Jedi Knight-on még kisebb megpróbáltatásokkal.
DE Jedi Master és Grand Master az egészen más tészta.
Grand Master-en 2 ütésből szinte mindig megölnek a kis nyamvadt állatokat kivéve....
Én 5 Souls játékkal játszottam, bő 2000+ órát, végigjátszottam ezeket mindenféle módon.
De a Grand Master még így is megizzaszt.
A játék nehézsége 3 változóból áll:
- Parry ideje: (minnél kisebb a csuszka, annál kevesebb az idő amig ráérsz háritani a block-al a támadást, ez Grand Master-en kb 5-10% a 100-ból)
- Ellenfelek sebzése: Itt egyértelműen nagyot sebeznek.
Viszonyításképpen míg Jedi Master-nél a játék elején 6-7 ütést is néha kibir a karakter, a Grand Master-en maximum 2-őt, mert a 3. tuti halál.
- Ellenfelek agresszivitása: itt van amikor amolyan piros erősebb támadást csinálnak, illetve gyakrabban támadnak.
Na most a harcrendszerről röviden:
Dark Souls + Sekiro ötvözete!
- mentési pontok vannak a pályán, aahol tudsz megpihenni, ilyenkor visszaáll mindened, de felélednek az ellenfelek a pályán, és a kis élettöltő kapszulák feltöltödnek, ezek itt az estusok, vagy kulacsok
- mentési pontnál , vagy ahoz közel vannak a pályán shortcut-ok is....
- gyűjhestz skill pontokat a játékban a soul-ok helyett.
- a kis ötvözet a 2 souls játéknak itt jön ugyanis, amikor te meghalsz egy ellenfélnél ugyanúgy nála ragadnak a soul-ok mint a Sekiro-ban.... És ugyanúgy egy csik ha megtellik, kapsz egy skill pontot, amit UGYANCSAK már nem veszithetsz el, mint a Sekiro-ban....
Viszont, itt a nagyobb ellenfeleknél nem kell megölni őket, pl elég később egy energialökést rájuk küldeni és azonnal megkapod az xp-ket
A játékban van ugrás meg dodge, de nem sokat ér.
Ugyyanugy mint a Sekiro-ban ösztönöz a játék a keményebb fokozatokon hogy igenis használd a parry-t.
Viszont egy hibát elkövettek ami miatt iszonyatosan nehézzé válik a játék, ha időbe parry-zel és ki akarod végezni az ellenfelet. a kivégzés animációja ALATT IS sebezhetnek!
Ez egy vérbeli nehéz, kemény Souls játék.
Ami más itt, az az hogy van 4 nehézségi fokozat, ami miatt egyben az alkalmi játékosoknak is engedi hogy végigjátszák....
szerintem:
Story: Azoknak kell akik nem akarnak nagyon harcolni
Jedi Knight: Ez érzésem alapján a rendes játékok hard fokozata
Jedi Master: Ez csakis souls játékosoknak ajánlom elkezdeni
Grand Master: csakis azoknak, akik már legalább 1x végi szenvedték bármelyik souls játékban a NG7+ szintet, de még akkor is csak azoknak akik még akarnak szenvedni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.16. 04:42:05 -
Pontosítok a legfontosabbat hagytad ki a SEKIRO-t.... legtöbbet onnan vettek át!
vagyis: Sekiro+TR+Uncharted
Uncharted: Vonatos jelenet kb
Tomb Raider: Pálya, a kötelek amiken közlekedsz... a mellékes dolgok.... konktétan a TR Tomb-jaihoz hasonló rejtvények vannak és loot-ok.
Sekiro: Minden, az hogy elvezsted a soul-okat, ott marad az utolsó ellenfélnél. A skill rendszer, ahogy a pontjaid egy idő után a csik által skill pontokra váltodnak át amiket már nem veszíthetsz el...
A Mentési pont egy Idol lényegében, ha SIMÁN leülsz akkor MÉG NEM SZÜLETNEK újjá
CSAK ha REST-et nyomsz...
Darks Souls-okban NEM ülhetsz le fejleszteni úgy mint Sekiro-nál....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.16. 04:31:54 -
Hehe. :D Pedig jó cucc az sw is.
Btw. DS chapter 12be tartok.
Jesszus mik voltak itt 9.chap. óta :o Végén van azért pörgés.
Sw elcsàbított tegnap. Nehéz is volt ràvennem magam a DS lassú jàtékànak folytàsàra előtte.
De 1 óra múlva meg azt mondogattam magamba...ne legyen vége, soha, még adjatok storyt. :D -
TomStorm #99645 Idén eldőlt DS de jövőre CP2077 és TLOU2 versenyezni fog keményen!Na ott majd lehet szórni 9/10 10/10-et de erre a Star Warsra hagyjuk már:DD -
TomStorm #99644 10/10 nanana.Max. nem volt régóta jó kis game a közeledben de 10/10 erre a falonkúszó,ugráló,butaképü karakterre na hagyjuk már.10/10 lol:DD
Húzza a nyavaja befele.Nem húzom én ezt sehová,örültem hogy visszatolták pre-order pénzt.
DS után/közben ilyen fost látni sem akarok:) -
Most hagytam el a második pályát! Egy laza 3 órát voltam ott és még mindig van felfedezni való, csak nincs meg hozzá pár képesség.
Továbbra is fasza game. -
Dehogy legyen film. Én imádom a gameplayt is. 30 óra után is folyamatosan kapom az új jobbnál jobb fejlesztéseket -
hehe, nagyjából ugyanezt írtam, csak már ch3 után... :( jobb lenne, ha ez film lett volna, vagy neadjisten valami minisori..
sajnos semmi késztetést nem érzek rá, hogy folytassam ezt a monoton bandukolást A-ból B-be - ellenben SW kurvára érdekel, pláne hogy ilyen jókat írtok itten róla :D -
szintén :)
-
Első dolgom volt R1-re tenni a támadást nekem is. Én is Masteren nyomom, a Grand Mastert meghagyom Darknak :) -
Úgy legyen, mert ráfér. Egyébként rohadt jól össze van rakva. Shortcutok, titkos helyek, souls, új GoW, minden van ebben.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.15. 23:12:45 -
SWhez jön hamarosan performance patch állítólag. Én biztos várok vele, addig DS megy úgyis -
Hát én most ott vagyok, de nagyon élvezem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az új járós cuccal a hóban a közlekedés gyerekjáték és olyan zipline hálozatot csináltam, hogy a 60 perces küldetés lement 8 perc alatt. Kb eljutok mindenhova percek alatt :D
-
Ez valami Uncharted + DaS + SW. Fasza!
Ez kurva jó cuccnak érzem! Jó tanács: induláskor cseréljétek ki a kocka támadást R1-el...
Szerk2: nekem tetszik a második pálya grafikája...
btw marad Master szinten, túl edzett vagyok én az ilyen játékokhoz...
Eddig 10/10 a játék. Ne hallgassatok senkire, húzzatok befele!!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.11.16. 01:01:03 -
Lehet.
Amúgy üssetek, de szerintem jó a graf. (HDR+Oled+Res)
-
Majd leveszed azt a nehézséget még. :D -
Érdekes alapból jedi knight-ra raktam, gondolom ez a normal,...mán túrom át master-re...
..,.az első pálya graf teljesen vállalható. -
Nálam is, de még Mandalorian,...hangolódás van :) -
sgfool #99630 A mandzsettán keresztül, azon belül is a bridge kapcsolatokban tudod megtekinteni a játékidődet -
Akkor ezt meg januarban is tolom majd. :)
Jatekidot mutatja? Azt meg nme neztem, bevallom. -
14 chapter van + bevezetés. -
Alzaban vetted?