121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Ja tényleg. Elnézést :D
  • Ulthanito
    Csak a rend kedvéért, mert másodjára írod le rosszul: Death Stranding a jatek címe.

Én meg csak chapter 3, de imádom meg mindig.
  • TDC Geronimo
    Én írtam, hogy én élvezem ezt a részt is, számomra semmi szenvedés nincs.
  • AntiHero
    6nàl én is azt akartam. A helyszín miatt, meg a szenvedés miatt ami ott ment. Ez a jàték egyetlen mélypontja szerintem.
  • AntiHero
    Ott màr ne lépj ki. :D utànna szakítja le csak az arcod igazàn a story.
  • TDC Geronimo
    Én még 6ba vagyok de akarom is hogy vége legyen a story miatt meg nem is :D
  • sgfool
    Gratula, úgy voltam hogy kisebb adagokban viszem előre a sztori, de most a 9 fejezet úgy berántott, hogy a 11.nél léptem ki :)
  • darkSectorxxx #99659
    :)
  • Kandurex
    Hadd kússzon, engem szórakoztat,....bár tény, hogy az arca alapján nem a legfényesebb csillag a galaxisban.

Nem 10/10; Végre vállalható SW.
  • AntiHero
    Köszi. :D

Rég talàlkoztam ilyen mély storyval/vilàggal/karakterekkel az tuti.

Jöhet az SW. :D
  • darkSectorxxx #99656
    Gratula.
  • AntiHero

Ebben a percbe fejeztem be a Dead Strandinget.

Mit rakott le nekünk Kojima ezzel játékkal azt nem tudom. De, hogy a PS4 éra legjobb storyját az tuti.

Ha az utolsó chaperben, de főleg a lezárásban nem rázott ki 3x a hideg akkor egyszer sem!

Nem pontozom ezt a játékot. Ezt nem lehet. Ezt át kell élni!

Tökéletes mestermű a story. Köszi Kojima ezt az élményt.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.16. 07:57:54
  • darkSectorxxx #99654
    Látod a Star Wars alapon közel 20 óra, nem 7-8... :)
  • darkSectorxxx #99653
    Kb 30%

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincsenek chapter-ek a Star Wars-ban.

Bolygókból 2 van meg a 6 ból.

De mivel sok képesség hiányzik sok rejtett fal nem van meg.
    De azok gyűjthető lootok.

Hapoy Hob meg már "no death run" -t megy, amiben a fele után járt 45 perc alatt a story módnak....
  • Ulthanito
    PS Plus-akció.
  • Ulthanito
    Jövő héten Shenmue III.

Valaki?
  • Ulthanito
    Köszi! A mandzsetta az a cufflink akar lenni?
  • AntiHero
    Hányadik chapter?
  • darkSectorxxx #99648
    Leírtam egy bővebb véleményt az eddigiek alapján, ahogy szemügyre vettem a játékot, vagy tesztelgettem
    Akit érdekel részletesebben, hogy milyen a játék...:

Én nekikezdtem GRAND MASTER szinten a játéknak, most vagyok a 4 területen!

Iszonyat nehéz játék lett. Hogy miért?
    Látszólag ez nem tűnik többnek, mint egy Uncharted vagy Tomb Raider klón.
    De itt többről van szó.

A pályákon a mozgás a köteleken csúszás, az hogy vannak kisebb rejvények, Tomb Raider-es, ahogy az is hogy sok filmszerű átvezető van, Uncharted vonatos jelenete is megihlette valszeg a fejlesztőket.

De!

A csavar itt vana dologban, ez egy vérbeli SOULS játék is egyben!
    Story fokozaton még elmegy a nehézség.
    Talán Jedi Knight-on még kisebb megpróbáltatásokkal.

DE Jedi Master és Grand Master az egészen más tészta.
    Grand Master-en 2 ütésből szinte mindig megölnek a kis nyamvadt állatokat kivéve....

Én 5 Souls játékkal játszottam, bő 2000+ órát, végigjátszottam ezeket mindenféle módon.
    De a Grand Master még így is megizzaszt.
    A játék nehézsége 3 változóból áll:

- Parry ideje: (minnél kisebb a csuszka, annál kevesebb az idő amig ráérsz háritani a block-al a támadást, ez Grand Master-en kb 5-10% a 100-ból)
    - Ellenfelek sebzése: Itt egyértelműen nagyot sebeznek.
    Viszonyításképpen míg Jedi Master-nél a játék elején 6-7 ütést is néha kibir a karakter, a Grand Master-en maximum 2-őt, mert a 3. tuti halál.
    - Ellenfelek agresszivitása: itt van amikor amolyan piros erősebb támadást csinálnak, illetve gyakrabban támadnak.

Na most a harcrendszerről röviden:
    Dark Souls + Sekiro ötvözete!

- mentési pontok vannak a pályán, aahol tudsz megpihenni, ilyenkor visszaáll mindened, de felélednek az ellenfelek a pályán, és a kis élettöltő kapszulák feltöltödnek, ezek itt az estusok, vagy kulacsok
    - mentési pontnál , vagy ahoz közel vannak a pályán shortcut-ok is....
    - gyűjhestz skill pontokat a játékban a soul-ok helyett.
    - a kis ötvözet a 2 souls játéknak itt jön ugyanis, amikor te meghalsz egy ellenfélnél ugyanúgy nála ragadnak a soul-ok mint a Sekiro-ban.... És ugyanúgy egy csik ha megtellik, kapsz egy skill pontot, amit UGYANCSAK már nem veszithetsz el, mint a Sekiro-ban....
    Viszont, itt a nagyobb ellenfeleknél nem kell megölni őket, pl elég később egy energialökést rájuk küldeni és azonnal megkapod az xp-ket

A játékban van ugrás meg dodge, de nem sokat ér.
    Ugyyanugy mint a Sekiro-ban ösztönöz a játék a keményebb fokozatokon hogy igenis használd a parry-t.

Viszont egy hibát elkövettek ami miatt iszonyatosan nehézzé válik a játék, ha időbe parry-zel és ki akarod végezni az ellenfelet. a kivégzés animációja ALATT IS sebezhetnek!

Ez egy vérbeli nehéz, kemény Souls játék.

Ami más itt, az az hogy van 4 nehézségi fokozat, ami miatt egyben az alkalmi játékosoknak is engedi hogy végigjátszák....

szerintem:
    Story: Azoknak kell akik nem akarnak nagyon harcolni
    Jedi Knight: Ez érzésem alapján a rendes játékok hard fokozata
    Jedi Master: Ez csakis souls játékosoknak ajánlom elkezdeni
    Grand Master: csakis azoknak, akik már legalább 1x végi szenvedték bármelyik souls játékban a NG7+ szintet, de még akkor is csak azoknak akik még akarnak szenvedni.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.16. 04:42:05
  • darkSectorxxx #99647
    Pontosítok a legfontosabbat hagytad ki a SEKIRO-t.... legtöbbet onnan vettek át!

vagyis: Sekiro+TR+Uncharted

Uncharted: Vonatos jelenet kb
    Tomb Raider: Pálya, a kötelek amiken közlekedsz... a mellékes dolgok.... konktétan a TR Tomb-jaihoz hasonló rejtvények vannak és loot-ok.
    Sekiro: Minden, az hogy elvezsted a soul-okat, ott marad az utolsó ellenfélnél. A skill rendszer, ahogy a pontjaid egy idő után a csik által skill pontokra váltodnak át amiket már nem veszíthetsz el...
    A Mentési pont egy Idol lényegében, ha SIMÁN leülsz akkor MÉG NEM SZÜLETNEK újjá
    CSAK ha REST-et nyomsz...
    Darks Souls-okban NEM ülhetsz le fejleszteni úgy mint Sekiro-nál....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.16. 04:31:54
  • AntiHero
    Hehe. :D Pedig jó cucc az sw is.

Btw. DS chapter 12be tartok.

Jesszus mik voltak itt 9.chap. óta :o Végén van azért pörgés.

Sw elcsàbított tegnap. Nehéz is volt ràvennem magam a DS lassú jàtékànak folytàsàra előtte.
    De 1 óra múlva meg azt mondogattam magamba...ne legyen vége, soha, még adjatok storyt. :D
  • TomStorm
    Idén eldőlt DS de jövőre CP2077 és TLOU2 versenyezni fog keményen!Na ott majd lehet szórni 9/10 10/10-et de erre a Star Warsra hagyjuk már:DD
  • TomStorm
    10/10 nanana.Max. nem volt régóta jó kis game a közeledben de 10/10 erre a falonkúszó,ugráló,butaképü karakterre na hagyjuk már.10/10 lol:DD

Húzza a nyavaja befele.Nem húzom én ezt sehová,örültem hogy visszatolták pre-order pénzt.
    DS után/közben ilyen fost látni sem akarok:)
  • Kandurex
    Most hagytam el a második pályát! Egy laza 3 órát voltam ott és még mindig van felfedezni való, csak nincs meg hozzá pár képesség.

Továbbra is fasza game.
  • TDC Geronimo
    Dehogy legyen film. Én imádom a gameplayt is. 30 óra után is folyamatosan kapom az új jobbnál jobb fejlesztéseket
  • mucsácsó
    hehe, nagyjából ugyanezt írtam, csak már ch3 után... :( jobb lenne, ha ez film lett volna, vagy neadjisten valami minisori..

sajnos semmi késztetést nem érzek rá, hogy folytassam ezt a monoton bandukolást A-ból B-be - ellenben SW kurvára érdekel, pláne hogy ilyen jókat írtok itten róla :D
  • Tikal #99640
    szintén :)
  • n000rbi
    Első dolgom volt R1-re tenni a támadást nekem is. Én is Masteren nyomom, a Grand Mastert meghagyom Darknak :)
  • n000rbi
    Úgy legyen, mert ráfér. Egyébként rohadt jól össze van rakva. Shortcutok, titkos helyek, souls, új GoW, minden van ebben.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.15. 23:12:45
  • TDC Geronimo
    SWhez jön hamarosan performance patch állítólag. Én biztos várok vele, addig DS megy úgyis
  • TDC Geronimo
    Hát én most ott vagyok, de nagyon élvezem

az új járós cuccal a hóban a közlekedés gyerekjáték és olyan zipline hálozatot csináltam, hogy a 60 perces küldetés lement 8 perc alatt. Kb eljutok mindenhova percek alatt :D

• Kandurex
    Ez valami Uncharted + DaS + SW. Fasza!

Ez kurva jó cuccnak érzem! Jó tanács: induláskor cseréljétek ki a kocka támadást R1-el...

Szerk2: nekem tetszik a második pálya grafikája... btw marad Master szinten, túl edzett vagyok én az ilyen játékokhoz...

Eddig 10/10 a játék. Ne hallgassatok senkire, húzzatok befele!!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.11.16. 01:01:03
  • Kandurex
    Lehet.

Amúgy üssetek, de szerintem jó a graf. (HDR+Oled+Res)
  • AntiHero
    Majd leveszed azt a nehézséget még. :D
  • Kandurex
    Érdekes alapból jedi knight-ra raktam, gondolom ez a normal,...mán túrom át master-re...

..,.az első pálya graf teljesen vállalható.
  • Kandurex
    Nálam is, de még Mandalorian,...hangolódás van :)
  • sgfool
    A mandzsettán keresztül, azon belül is a bridge kapcsolatokban tudod megtekinteni a játékidődet
  • Ulthanito
    Akkor ezt meg januarban is tolom majd. :)

Jatekidot mutatja? Azt meg nme neztem, bevallom.
  • AntiHero
    14 chapter van + bevezetés.
  • Ulthanito
    Alzaban vetted?