status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Leírtam egy bővebb véleményt az eddigiek alapján, ahogy szemügyre vettem a játékot, vagy tesztelgettem
Akit érdekel részletesebben, hogy milyen a játék...:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nekikezdtem GRAND MASTER szinten a játéknak, most vagyok a 4 területen!
Iszonyat nehéz játék lett. Hogy miért?
Látszólag ez nem tűnik többnek, mint egy Uncharted vagy Tomb Raider klón.
De itt többről van szó.
A pályákon a mozgás a köteleken csúszás, az hogy vannak kisebb rejvények, Tomb Raider-es, ahogy az is hogy sok filmszerű átvezető van, Uncharted vonatos jelenete is megihlette valszeg a fejlesztőket.
De!
A csavar itt vana dologban, ez egy vérbeli SOULS játék is egyben!
Story fokozaton még elmegy a nehézség.
Talán Jedi Knight-on még kisebb megpróbáltatásokkal.
DE Jedi Master és Grand Master az egészen más tészta.
Grand Master-en 2 ütésből szinte mindig megölnek a kis nyamvadt állatokat kivéve....
Én 5 Souls játékkal játszottam, bő 2000+ órát, végigjátszottam ezeket mindenféle módon.
De a Grand Master még így is megizzaszt.
A játék nehézsége 3 változóból áll:
- Parry ideje: (minnél kisebb a csuszka, annál kevesebb az idő amig ráérsz háritani a block-al a támadást, ez Grand Master-en kb 5-10% a 100-ból)
- Ellenfelek sebzése: Itt egyértelműen nagyot sebeznek.
Viszonyításképpen míg Jedi Master-nél a játék elején 6-7 ütést is néha kibir a karakter, a Grand Master-en maximum 2-őt, mert a 3. tuti halál.
- Ellenfelek agresszivitása: itt van amikor amolyan piros erősebb támadást csinálnak, illetve gyakrabban támadnak.
Na most a harcrendszerről röviden:
Dark Souls + Sekiro ötvözete!
- mentési pontok vannak a pályán, aahol tudsz megpihenni, ilyenkor visszaáll mindened, de felélednek az ellenfelek a pályán, és a kis élettöltő kapszulák feltöltödnek, ezek itt az estusok, vagy kulacsok
- mentési pontnál , vagy ahoz közel vannak a pályán shortcut-ok is....
- gyűjhestz skill pontokat a játékban a soul-ok helyett.
- a kis ötvözet a 2 souls játéknak itt jön ugyanis, amikor te meghalsz egy ellenfélnél ugyanúgy nála ragadnak a soul-ok mint a Sekiro-ban.... És ugyanúgy egy csik ha megtellik, kapsz egy skill pontot, amit UGYANCSAK már nem veszithetsz el, mint a Sekiro-ban....
Viszont, itt a nagyobb ellenfeleknél nem kell megölni őket, pl elég később egy energialökést rájuk küldeni és azonnal megkapod az xp-ket
A játékban van ugrás meg dodge, de nem sokat ér.
Ugyyanugy mint a Sekiro-ban ösztönöz a játék a keményebb fokozatokon hogy igenis használd a parry-t.
Viszont egy hibát elkövettek ami miatt iszonyatosan nehézzé válik a játék, ha időbe parry-zel és ki akarod végezni az ellenfelet. a kivégzés animációja ALATT IS sebezhetnek!
Ez egy vérbeli nehéz, kemény Souls játék.
Ami más itt, az az hogy van 4 nehézségi fokozat, ami miatt egyben az alkalmi játékosoknak is engedi hogy végigjátszák....
szerintem:
Story: Azoknak kell akik nem akarnak nagyon harcolni
Jedi Knight: Ez érzésem alapján a rendes játékok hard fokozata
Jedi Master: Ez csakis souls játékosoknak ajánlom elkezdeni
Grand Master: csakis azoknak, akik már legalább 1x végi szenvedték bármelyik souls játékban a NG7+ szintet, de még akkor is csak azoknak akik még akarnak szenvedni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.16. 04:42:05