121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Nekem is, de különösebben nem érintett meg, ahogy az egész story meg karakterek se abban a játékban.
  • Moby
    Én eléggé sw fan vagyok, a vége ütött is, de igazából volt az egész...mondjuk 2-5 perc? Szóval ettől jóval többre számítottam, és a felvezetésbe is többet tettek.
  • AntiHero
    Nekem a dràga youtube elspoilerezte. Így semmi hatàs nem volt sajnos.
  • j0nNyKa
    sw fanoknak -mint nekem is- év jelenete, de az tény hogy akármekkora fan is vagyok, azért a végéig eljutni az néhol olyan volt mintha a fogam húznák
    néhol élveztem meg szerettem, de az az 1-2 idegölő hely / bug...
  • Kandurex
    Nekem nagyon bejött. Simán az év legfaszább pillanataihoz tudom tenni.
  • TDC Geronimo
    Hát PSnél már szinte minden vezető EUs és EU a legnagyobb piac még mindig. Majd meglátjuk.
  • mucsácsó
    Hát gondolom szokás szerint nem global launch lesz, hanem először NA, aztán utána 2-3 hét múlva EU is - bár még mindig inkább ez legyen, mint anno a PS3 esetében, hogy ~4 hónappal később került ide.. :D

Nagyon remélem, hogy lesz miért megvenni a launch gépet :P
  • AntiHero
    PS4 devkit amúgy ilyen volt. Szóval :D
  • Moby
    Én már valszeg nem lennék ps4 tulaj, ha nem alakítottam volna át kegyetlenül a hűtését. Nem is annyira azért, mert engem zavar, de én szinte csak akkor játszom, amikor a család már alszik.

/moodjuk ehhez képest csak megvettem a soundbart :D De ez a mostról szól. Most (meg még egy darabig) meg a napközbeni játék is. Dübörögjön az a kurva sub :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 21:15:40
  • darkSectorxxx #100257
    Én is majd ebben bízom.
  • darkSectorxxx #100256
    Pontosan. Nekem még kibaxott meleg is a hátulja.
  • Moby
    Eltelt pár év, azóta már kattintással vásárolnak az emberek :)
  • AntiHero
    Egy retek amit csinàl a PS4 pro.

Konkrétan csendben nem tudsz jàtszani vele.

Volt is baj mikor asszony màr aludt én meg jàtszani akartam. :D
  • Moby
    Naja. Ez főleg akkor vicces, ha az embernek van mellette egy onex-e is :D de úgy látszik a sony nem tanul :(
  • Moby
    Bíztató jelek :D
  • TDC Geronimo
    Majd megint ez lesz jövőre :D

Remélem idehaza nem kapjuk meg késéssel, mint PS4et :(
  • yesname #100250
    A kettő pedig nem függ össze, mint tudjuk.
  • darkSectorxxx #100249
    A hűttés biztos nem marad ilyen hangos, ez nem felhasználóknak lett elkészítve. :P
  • darkSectorxxx #100248
    +1
  • TDC Geronimo
    Akkor semmivel se rosszabb, mint a prom :D

Remélem jó hűtés lesz benne, mert amit az én gépem leművel az vicc. MW menüben olyan hangja van basszus, mint egy hajszárítónak, mindenféle túlzás nélkül
  • AntiHero
    Mondjuk ha ez marad akkor gàz lessz.

Fejlesztők mondjàk, hogy a hűtés miatt olyan hangos a gép mint egy utasszàllító repülő.
  • Moby
    Ja, meg a PSVR2 is. Bár azon a vezérlőn még remélem dolgoznak, mert az évek múlva már kurvagáz lesz ahhoz képest, amit a Valve az idén lerakott az asztalra :)
  • Moby
    Az amúgy tök izgi, hogy eddig egy csomó leak - főleg a patentekhez köthetőek - bejönni látszanak. A ds5, a devkit, reméljük a BC is ugyanez lesz :)
  • darkSectorxxx #100243

Mondjak kapásból 2 nevet? hmmm?
  • Moby
    >Lehet hülyeségre gondolok...

Jaj hova gondolsz Dark, ilyen senkinek sem jutna az eszébe
  • darkSectorxxx #100241
    Lehet hülyeségre gondolok, de szerintem ez szimplán egyszerűség miatt néz így ki a fejlesztőknek, amit te kapsz le merem fogadni, hogy nem iylen hűttés lesz addigra a hardverben.
    Ez gondolom a csúnya de egyszerűbb-olcsóbb gép
  • Moby
    Aki nem voltl nagyon fakezű, az ebben a genben is megcsinálta, hogy nem láttál töltőképernyőt. Ez az agyonkommunikált feature arra lesz jó, hogy a mostmár bátran lehet bárki fakezű, majd a hardver megoldja. A játékosok meg kifizetik az árát.
    Most olvastam egy cikket, hogy ez azért jó,mert mostmár a fejlesztők nagyon pici munkával csinálják meg, ami korábban hónapokba telt. Hát szarom én ezt le. A játékok nem lesznek ettől olcsóbbak. A hardver viszont drágább lesz. Szóval a sebesség alapvetően jó, de az okokkal azért van gond bőven. Mostmár majd lehet hülyebéna from, a hardver majd okos lesz helyettük.
  • TDC Geronimo
    Azért a gyors töltés csak jobb lesz :)
  • Moby
    Egyébként a héten rájöttem ismét, amire rácsodálkoztam az elmúlt fél évben: hogy ez az egész ps5, meg újgen, meg gyorsabb, meg hú...ez addig érdekel, amíg technóról beszélgetünk, a játékok szempontjából egy ideje le se szarom. Valahogy teljesen elszakadt az a két part egymástól, hogy mennyire élvezek egy játékot attól, hogy miként néz ki. Valahogy kitechnobuzultam magam az elmúlt évtizedek alatt, ami most csapódik le. Nem érdekel a grafika. A felbontás, a HDR, a frémperszek, sem semmi, ami ehhez kapcsolódik. Valszeg ezért sem tudom magam rávenni, hogy megvegyem a csúcsoledet, ami végre tényleg olyan, amiről pár éve álmodtam, és mostmár BF-ben volt jó áron is, és...
    és semmi. Számtalan ilyen példát veszek észre magamon. Sokkal inkább az aktuális mentális állapotom és hangulatom dönti el, hogy valami bejön-e vagy sem. És ha bejön, akkor gecire mindegy, hogy min fut, mennyivel, stb.
    Nyomtam anno megjelenéskor az RDR2-t oneX-en. Nem volt attól jobb elérhető verzió. És közben gyűlöltem minden percét, attól kevés játék kapott tőlem szarabb megítélést. Na, vettem egy one s-t a minap, mert a Telekom gyak hozzámvágta, nekem meg kellett egy kontroller. Na, első volt, hogy feltetttem az RDR2-t, hogy megnézzem mennyivel néz ki rosszabbul, mint X-en. Sokkal. Viszont azonnal magával ragadott a játék. És biztos benne van, hogy a DS után élénken él bennem, és ez az egész lassú játék most mert amaz nagyon beütött, de nem csak erről van szó, hanem arról is, hogy közben azt is észrevettem, hogy igazából rohadtul nem zavar, ahogy kinéz, vagy hogy nézett ki X-en.
    Szóval, ha nagyon őszinte akarok lenni magamhoz, akkor ki kell mondanom, hogy valójában leszarom mit fog tudni a ps5. A játékai érdekelnek kizárólag.
  • Moby
    Szinte biztos vagyok benne, hogy ekkora nem lesz. Az ázsiai piacokon, ésfőleg japánban ezt nem lehetne eladni. Anno az xbox (classic) keleti orbitális bukásának két oka volt: ott egy külhoni konzol az gaidzsin (azaz megvetett külfödli), és hogy gecinagy volt a konzol is, meg a kontroller is. NAgyrészt emiatt is lett menesztve a duke kontroller, de a konzol maradt ugyanakkora, és ugyanúgy utálták. Volt olyan hét, amikor egész japánban 49db xboxot adtak el (ha jól emlékszem a számra).
  • TDC Geronimo
    Szerintem normal bőven jó. Ott a hard csak idegesítőbb, mert hamarabb romlanak cuccok stb. DS amúgy se a nehézségről szól
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.30. 19:03:49
  • Moby
    Ez inkább csak a termelt hőmennyiségről árulkodik, nem a számítási teljesítményről :)
  • j0nNyKa
    láttál te már modern nappalit? ez lenne a legkevésbé fura
  • n000rbi
    DS-t hülyeség hardon nyomni?
  • mucsácsó
    szerintem kizárt teljesen, maximum valami hasonló lesz, de ilyen lóbaszó ocsmányság biztosan nem egy nappali kompatibilitis eszköz 2020-ban :D meg már csak a színe miatt se gondolnám, gondolom marad majd megint a fekete és valami tégla-szerű dizájn (remélem... :D)

persze végülis tökmindegy milyen, csak jó tervezés legyen, és bírja úgy a strapát majd hosszú éveken át, mint ahogy a PS4 is bírta/bírja :D
  • Moby
    Bármi lehet :)
  • yesname #100230
    Az biztos, hogy teljesítmény az lesz, mert nagyon kellenek azok a széles-tág szellőzőnyílások.
  • j0nNyKa
    egyébként -bear with me- nem lehet hogy húznak egy trollt sonyék, és így fog kinézni a végleges? merhogy legyen vagány, meg valami új, meg megbotránkoztató, meg mittudomén?
  • darkSectorxxx #100228
    Jajj Moby. :D
  • Moby
    A mondat első részében. Én a másodikra válaszoltam. Ami nincs, azt nem lehet közelíteni sem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 18:08:29