status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Egyébként a héten rájöttem ismét, amire rácsodálkoztam az elmúlt fél évben: hogy ez az egész ps5, meg újgen, meg gyorsabb, meg hú...ez addig érdekel, amíg technóról beszélgetünk, a játékok szempontjából egy ideje le se szarom. Valahogy teljesen elszakadt az a két part egymástól, hogy mennyire élvezek egy játékot attól, hogy miként néz ki. Valahogy kitechnobuzultam magam az elmúlt évtizedek alatt, ami most csapódik le. Nem érdekel a grafika. A felbontás, a HDR, a frémperszek, sem semmi, ami ehhez kapcsolódik. Valszeg ezért sem tudom magam rávenni, hogy megvegyem a csúcsoledet, ami végre tényleg olyan, amiről pár éve álmodtam, és mostmár BF-ben volt jó áron is, és...
és semmi. Számtalan ilyen példát veszek észre magamon. Sokkal inkább az aktuális mentális állapotom és hangulatom dönti el, hogy valami bejön-e vagy sem. És ha bejön, akkor gecire mindegy, hogy min fut, mennyivel, stb.
Nyomtam anno megjelenéskor az RDR2-t oneX-en. Nem volt attól jobb elérhető verzió. És közben gyűlöltem minden percét, attól kevés játék kapott tőlem szarabb megítélést. Na, vettem egy one s-t a minap, mert a Telekom gyak hozzámvágta, nekem meg kellett egy kontroller. Na, első volt, hogy feltetttem az RDR2-t, hogy megnézzem mennyivel néz ki rosszabbul, mint X-en. Sokkal. Viszont azonnal magával ragadott a játék. És biztos benne van, hogy a DS után élénken él bennem, és ez az egész lassú játék most mert amaz nagyon beütött, de nem csak erről van szó, hanem arról is, hogy közben azt is észrevettem, hogy igazából rohadtul nem zavar, ahogy kinéz, vagy hogy nézett ki X-en.
Szóval, ha nagyon őszinte akarok lenni magamhoz, akkor ki kell mondanom, hogy valójában leszarom mit fog tudni a ps5. A játékai érdekelnek kizárólag.