121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Lepörgött az ORI2 cresits.
Egy csodálatos, fantasztikus műremek. Nagy kár, a bugokért, ha az nem lett volna, simán 10/10 lehetne.
A vége már a C9-en ment. Szintén kár, az egésznek azon kellett volna mennie :D
Ez a C9 szárazon megbasz mindent, amit eddig láttam. Láttam már korábban is C9-et, de nem X-en. Itt ugye már van VRR,ALLM, minden jóság.
-
Flopsok, meg terrák... nem érdekes.
Milyen nyitócímek lesznek?! Ez a lényeg! -
Hűha... nagyon elment melletted a gamer élet.
A PC gaming jó ideje arról szól, hogy ledöglesz ahová akarsz és tükörfrémmel tolod (kivéve a ritka fosportokat) X1-es controllerrel. 92-ben SNES-t és Megadrive-ot illett venni... utóbbit meg is léptem, csodás cuccok voltak rá.
Nincs azzal gond, ha valaki a PS4 excluk jogosultságát emeli ki, én se véletlenül vettem ilyen konzolt, de a konzol vs PC gaming az jelenleg nem egy liga, pont úgy, ahogy az gen végén lenni szokott. Konzolon fosfrém, szaggatás, kínosan hosszú töltési idők vannak. Majd az újgen megint egy kicsit helyrebillenti a mérleg nyelvét, ugyanis ha 2070-es GPU szintet hoznak az mocskosul rendben lesz. De a 4k 60 frémre az csak úgy lesz elég, ha itt-ott megint butítva lesz pár dolog, de nem számít... mocskosul jól fognak kinézni a PS5-ös húzócímek, az 100%.
A PC nagy előnye továbbra is az, hogy ha telik a hobbidra és nem garasoskodsz ennyire, akkor beletolhatsz olyan hw-t, amivel mindenkinél szebb és jobb küllemben fogod tudni futtatni a nagyobb neveket. Vagyis van választási lehetőséged, van mihez nyúlni! Ezzel szemben konzolon ha szaggat a Nioh, akkor az a milliárdosnál is szaggatni fog, miközben PC-n meg nem.
A 0% THM kérdése ezerszer át lett beszélve.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kifizethetsz egyben x 100k-t és mondjuk azt a lakásfelújítás/nyaralás elől veszed el, vagy kifizethetsz ugyan azért 20 hónapon át 17 ezret, mindenféle rejtett költség nélkül. Ez a pénzügyi kényelemről szól, ami nyilván Lőlőnek nem téma, de rajta kívül vannak még páran ebben az országban. -
Surge = bármi. Most éppen azt tolom, de lehet ez éppen az Ori, vagy a Shadow of Tomb, vagy AC:O. Egyetlen kín az RTX, az felejtős... az 4k 60 frémből csinál rögtön 20-at :-D -
Persze, egy autónál is sokat számít a vezérlés, de azért jó, ha van kakaó a motorban. -
-
Schreier is írta, hogy minden konzol warrior a floppokat nézi pedig ez jóval többről szól. -
Tommy Fisher, the supposed Neogaf insider was 100% correct about the Xbox Series X specs (now confirmed).
He is also the person that said the PS5 is 13.3 tflops RDNA2. Very interesting. Guess we will see
remélem igaz ;P -
wow még egy tőle... Nem hangzik szarul :D
I don't know how many teraflops (lol) the PS5 has, but this is the sentiment I've heard from several technical-minded folks. One told me it was "the most exciting hardware in 20 years." Will be fascinating to see how it stacks up to the impressive Xbox Series X specs -
ezt meg jason schreier
I can confirm that this Cerny thing has been in the works for a bit. They had been planning to do a PS5 thing at GDC. Also, soon we'll have confirmation of what I've been saying all along -- that both of these machines are extremely powerful -- and then maybe everyone here will stop tagging me in all these dumb next-gen console rumor posts. Teraflops be damned -
ID lead software engineer ezt írta twitterre
"PS5 details will finally be made public tomorrow. My TLDR version - It’s awesome" -
De jó lenne, ha sonynak is lenne hasonló back compat megoldása, mint MSnek, hogy patch nélkül magasabb felbontás meg frame is. Bloodborne 4K 60 fpsel ah. Tolnám megint :D -
jaja, néztem :) ilyenre is számítottam :D
magyar IGN - 10/10
-
DOOM 89en áll opencriticen :) -
-
érdekesség :D
"The PS5 presentation will be a recording of the session originally planned for GDC."
-
Ezen gondolkodom én is, ha jóval gyengébb lenne vártak volna -
valszeg jah, nyilván kontrázni akarnak az MS-re - szal durvábbnak kell lennie!
-
ideje volt már, az anyjuk faszát -
Itt látszik, hogy sony MSre várt... Rég kész volt ez a blogpost -
Na végre... -
éssss még erősebb is lesz az XSX-től, ha igaz a 13,3TF pletyi!!!!44!!!!NÉGY4!!! -
Friendek PSen vannak, összes játékom multik minden PSen van és a nyitócímek közül is biztos lesz, ami érdekel. Ezért -
Jöhet! -
-
HOPPÁ!!!!
Sony to reveal new PlayStation 5 details on March 18
ha jól számolom, akkor ez holnap 17:00 óra
gondolom jönnek a konkrét specek... :D
kíváncsi leszek, a végén kiderül, hogy igaz lesz az a 13,3 TF :'D
...vagy hogy majd 2021-ben tali

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.17. 13:25:27 -
ppista #103223 Az biztos, hogy ha valami gebasz van konzolon, akkor mindenkinek, korra és nemre való tekintettel, univerzális szopás van, hiszen a hardver és a szoftver ugyanaz.
A PS3 megszámlálhatatlanul fagyott le nálam, és minden "népszerű" hardver hibát ki is fogtam vele. Talán a leginkább utált gépem a mai napig, amire rengeteg elképesztően jó játék jelent meg. Minden hibája ellenére is milliószor inkább az, mint eyg vindózzal megspékelt számítógép.
PS4 talán tavaly fagyott meg utoljára, de akkor a kábelt is ki kellett húznom. Sok panaszom nincs rá.
Nálam a tablet és a mobil tökéletesen kiváltja a pc-t, ha valami exotikusat kell csinálnom. 2020-ban, a világon semmi szükségem rá. Persze a pc gyártók mindent elkövetnek, hogy, ez ne így legyen, de az idő ellenük dolgozik. -
TomStorm #103222 Azért egy jó gamerszékkel és egy 144hz 32:9-es 49" monitorral nem szar a PC gaming!:) -
nekem is kicsit szürreális az egész, mert itt csak maga a GPU lenne több, mint 5-600 EUR - ha PC-ről beszélünk, persze.. és még ki se jöttek az új Radeon / RTX30* karik.. :D
ez evidens, hogy rohadt nagy veszteség lesz az első jópár évük hw téren mindkét bandának, itt csak a mértéke a kérdéses, de nem is abból lesz a profit nyilván :) meg mondjuk igazából nekünk ez mindegy is, de persze piszkálj azért az ember fantáziáját, hogy akkor mégis HOGYAN lehet ez reális :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.17. 13:12:56 -
Ha csak nem hazudik a pofánkba a pihe, ami azért gyanús :)...
de amúgy a PC a patkány gyártók gyülekezete, különösen az Vidia. Ki tudja hol veszteséges, hol nem, mennyiért? -
CptFlint #103219 Nem csak, hogy megy, de például steamen a dualshock kontroller is fullba támogatva van és pl: azzal játszva rendesen már a ps gombokat írja ki pc-n is. Meg ki lehet ám kötni tv-re a pc-t is. Lapboard ölbe míg elindítod a játékot aztán kontrollerrel kanapé fetrengéssel ugyan úgy megy pc-n is a játék. Nem értem miért ragadt be a görnyedés még némelyeknél. Ráadásul win10 ma már tök jó, nem kell havonta újratelepíteni meg ilyen állatságok, mint a 90-es években. Full jó konzolos élmény ma már a pc, úgy értem, hogy tényleg ez a elindítod és játszol egyből feeling. Csak sajnos a felső kategória nagyon drága. Szóval nekem marad a konzol, mert még azt a 150-200 ezret is küszködve adom majd ki érte, ilyen 7-800 erre meg nem is lenne soha szerintem. -
Evoluti0N #103218 Ha azt hiszed, h egy maximum 500 dolláros konzol ugyanazt a teljesítményt fogja nyújtani, mint egy 2000 dolláros PC, akkor delíriumos vagy. Mégis mekkora veszteséggel fogják árulni? -
Evoluti0N #103217 #103148 -
Evoluti0N #103216 A PC és a konzol között az a különbség, h ameddig PC-n valami gondod van, akár géppel, akár játékkal, sokszor találsz rá megoldást interneten.
Konzolon a megszoksz vagy megszöksz esete áll fenn.
Tudom, van olyan ember, akinek még soha nem fagyott le a konzolja, mióta világ a világ. Ő lehet a szerencse Istene. -
Ez igaz is lehet, nálam is egy 6-7 év hiátus lett újra PC, viszont én egy percre se bántam meg.. konzolokon is épp ugyanúgy hányadék tud lenni így a generáció végén akármelyik cím, ami nem 1st party (gondoljunk akár a Controlra megjelenéskor..)
Természetesen jön majd idén a nextgen (vagy sem..), és mindjárt más lesz a helyzet - de azért pl. CP2077-et szerintem szeptemberben eszem ágába nem jutna PS4-en tolni..
mindegyik platformnak megvannak a maga előnyei és hátrányai - a 700k-s PC szerintem is túlzás, már a feléből/harmadából is azért össze lehet egy relatíve baszósabb gépet rakni.. bár nyilván ezek az árak majd méginkább változnak az idei évvel.. :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.17. 12:53:58 -
ppista #103214 Szerintem biztos van öt éve, vagy több, hogy nincs a lakásban pc. Egy grammot nem hiányzik, főleg a tengernyi szopás, amit játékoknál produkált. Tudom, van olyan ember, akinek még soha nem fagyott le a gépe, mióta világ a világ. Ő lehet a szarencse Istene. -
de az azért megvan, hogy PC-n sem vagy köteles egér+bill kombót használni, hanem ugyanúgy mennek a controllerek is?:D szinte majdnem hogy kivétel nélkül minden újabb címnél, már 5-10 éve szerintem alsóhangon..
nemmellesleg még mindig faszább az az "ósdi" WASD+egér irányítás FPS-nél, legalábbis multinál fixen - konzolokon is pont ezzel a kettő perifériával tolja minden szerencsétlen, aki kicsit komolyabban multizik... majd még a Dualshock 5 hozhat újabb extra élménybeli innovációt, a haptic feedback-kel és hiperszuper vibrációkkal, ettől énis ez várom - félreértés ne essék, ma már tényleg kurvajó a controlleres FPS is, én is nagyon élem.
Mai megoldások azért már összesonlíthatatlanok a PS2 érával, de sosem lesz olyan reszponzív, mint egy egér :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.17. 12:47:38 -
Azért veszek PC-t a konzol mellé, mert dolgozom is rajta? Arról nem beszélve, hogy hátradőlök, ugyanúgy, mint ha konzollal tolnám, majd kézbe ragadom a kontrollerem és játszok. Ne döntse már el helyettem senki, hogy nekem hol mikor mivel van kedvem játszani, és melyik részére mennyit áldozok. Fogadjuk el, hogy mindenkinek más a prioritása PC, konzol, stb téren. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!580 kp-ért vettem most egy OLED tévét, amiért te beállsz a 0% THM-es sorba, bár szerintem nem, mert drága. Ennyit a fillérhágásról
Mi a francnak vegyek PC-t? 2020-at írunk, nem 1992-t. Nem fogok egy monitor előtt görnyedve, ASDF-et nyomkodva szaladni, miközben görcsbe rándult ujjakkal rángatok egy egeret! -
ma elvileg 14:00-től jönnek a Doom Eternal rivjúk, azért kíváncsi leszek :) de nyilván nem lesz akkora meglepetés :D