status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hűha... nagyon elment melletted a gamer élet.
A PC gaming jó ideje arról szól, hogy ledöglesz ahová akarsz és tükörfrémmel tolod (kivéve a ritka fosportokat) X1-es controllerrel. 92-ben SNES-t és Megadrive-ot illett venni... utóbbit meg is léptem, csodás cuccok voltak rá.
Nincs azzal gond, ha valaki a PS4 excluk jogosultságát emeli ki, én se véletlenül vettem ilyen konzolt, de a konzol vs PC gaming az jelenleg nem egy liga, pont úgy, ahogy az gen végén lenni szokott. Konzolon fosfrém, szaggatás, kínosan hosszú töltési idők vannak. Majd az újgen megint egy kicsit helyrebillenti a mérleg nyelvét, ugyanis ha 2070-es GPU szintet hoznak az mocskosul rendben lesz. De a 4k 60 frémre az csak úgy lesz elég, ha itt-ott megint butítva lesz pár dolog, de nem számít... mocskosul jól fognak kinézni a PS5-ös húzócímek, az 100%.
A PC nagy előnye továbbra is az, hogy ha telik a hobbidra és nem garasoskodsz ennyire, akkor beletolhatsz olyan hw-t, amivel mindenkinél szebb és jobb küllemben fogod tudni futtatni a nagyobb neveket. Vagyis van választási lehetőséged, van mihez nyúlni! Ezzel szemben konzolon ha szaggat a Nioh, akkor az a milliárdosnál is szaggatni fog, miközben PC-n meg nem.
A 0% THM kérdése ezerszer át lett beszélve.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kifizethetsz egyben x 100k-t és mondjuk azt a lakásfelújítás/nyaralás elől veszed el, vagy kifizethetsz ugyan azért 20 hónapon át 17 ezret, mindenféle rejtett költség nélkül. Ez a pénzügyi kényelemről szól, ami nyilván Lőlőnek nem téma, de rajta kívül vannak még páran ebben az országban.