121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Official #PS5 Hardware Specifications
CPU: 8x Zen 2 Cores at 3.5GHz (variable frequency)
GPU: 10.28 TFLOPs, 36 CUs at 2.23GHz RDNA 2
RAM: 16GB GDDR6/256-bit
Storage: Custom 825GB SSD
Optical Drive: 4K UHD Blu-ray Drive
Expandable Storage: NVMe SSD Slot
Via @digitalfoundry. -
eddig bullshit az egész -
430k :D -
Viktor csak a hisztifesztivált nyomja, vannak fontosabb dolgok :)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.18. 17:02:55 -
Jobban vàrom mint O. Viktort ma. :D -
izgultokmá?:)))))) -
Jöhet, megy a countdown.
332k youtube néző.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.18. 17:01:53 -
-
kezdődik! -
300+k csak youtuben -
hát... -
Chips bekészítve, Banderas szintén :) -
-
-
hát, ja -
CptFlint #103271 Szerintem igen. Bár alapvetően egy erős lesz a két gép. -
Én enhanced BCt akarok, hogy toljam BBt jobb felbontásban több fpsel :( -
ppista #103269 Én magasról teszek a tera, giga,quadra, aquaflops-ra. Csak a játékok érdekelnek, nem az ami mögötte lapít. Az is teljesen hidegen hagyna ha a PS5 tízszer lenne "erősebb" mint az XBSX, vagy fordítva. JÁTÉKOT!!! -
Nem véletlen mondtam, hogy én naponta lepődök meg rajta, ahogy valami új contentet nézek :D -
Szerintem se konzolt nem látjuk, se játékot. Ez tech breakdown, itt nem lesz játék bejelentés. -
Oké, tehát a te válaszod az, hogy nem.
-
Engem az érdekelne, hogy lesz e esetleg valami már PS5 Ex játék bemutatója....pl. a következő God Of War
-
Ma szavazás, egy kérdés frissiben a leleplezés előtt:
A PS5 számítási kapacitása nagyobb lesz-e, mint az XSX-é? Azaz, megdől-e a teraflops rekord?
Az én tippem:
Nem (lepődjek meg!). -
Nah, ne legyél negatív. 
Nekem ezek bejönnek, az én cizellált lelkemnek erre van szüksége.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.18. 10:38:50 -
Fúúú, ezt már 15 éve bottal se meg sehogyse, GOTY LOL! -
Game of the Year:
-
Elképzelni sem tudom, hogy lehet azt falra szerelni (én nem merném, pláne a 65-öst), de az biztos, hogy ez a tévé egy teljesen más dimenzió. Asszony valamelyik nap azt mondta, hogy nem gondolta, hogy ezt fogja mondani, de tényleg beszarás ez a tévé. (ő azon az állásponton volt, hogy az 55-ös is marha nagy, és tök jó tévé, felesleges cserélni, akkor is ha OLED, meg különben is minek ide a 65 el se fog férni.). -
"Ez a C9 szárazon megbasz mindent, amit eddig láttam."

Én megmondtam. Előttem meg a többiek. -
Zóanagyvarázsló #103258 Tabletre kötsz billentyűzetet? Én azért dolgozni és böngészni is szoktam, telefonon még az utóbbi is macerás tud lenni, pláne ha időnként fórumon pötyögök. És hát a kijelző is kicsi, a tablet talán elmegy.
Mindenki azon játszik vagy nem játszik, amin akar, de hogy a PC-nek semmire nincs létjogosultsága 2020-ban, az azért meredek. Hiába van itt a PC-s tévém alatt négy konzol, illetve mellettem a mobil, PC nélkül lennék a legjobban meglőve (igen, a mobil is csak második helyen áll). -
TomStorm #103257 Ahogy felkerül azonnal pre-order! -
TomStorm #103256 SnowRunner -
Köszi srácok! Meglesz :)
-
Jó szórakozást hozzá. Ez egy más világ :)
Nézz meg pár régebbi gamet is, megéri, na meg filmeket -
Kb. minden egy más világ azon a TV-n. Használd örömmel. -
Meg. Pedig már elengedtem. Se egy sms, se egy email, semmi nem jött. Ok, mondon ezt megbaszta a koronavírus. És már vizionáltam magamban, hogy ha ma nem jött, akkor holnap bejelentik a lakhely elhagyási tilalmat, és így nem lett oledem megint :D
Aztán délután egyszer csak megjött.
Mondjuk nem volt őszinte a mosolyom, miközben a falra feleszkábáltam a nejem segítségével, illetve egy törött bordával :D Majd amikor végre felment, kiderült, hogy nem dugtam be mindent kábel....DSJBAVMNSBAVDmbvghwhgdvgv
Szóval szívtam vele, de az ORI minősége elfeledtette a problémákat :)
-
Szép, hangulatos ez a Doom Eternal, de szerintem a Serious Sam ehhez képest agysebészet, pedig, finoman szólva, ahhoz sem volt feltétel a doktori diploma. -
Na megjott a tv neked is. Grat :D -
Lepörgött az ORI2 cresits.
Egy csodálatos, fantasztikus műremek. Nagy kár, a bugokért, ha az nem lett volna, simán 10/10 lehetne.
A vége már a C9-en ment. Szintén kár, az egésznek azon kellett volna mennie :D
Ez a C9 szárazon megbasz mindent, amit eddig láttam. Láttam már korábban is C9-et, de nem X-en. Itt ugye már van VRR,ALLM, minden jóság.
-
Flopsok, meg terrák... nem érdekes.
Milyen nyitócímek lesznek?! Ez a lényeg! -
Hűha... nagyon elment melletted a gamer élet.
A PC gaming jó ideje arról szól, hogy ledöglesz ahová akarsz és tükörfrémmel tolod (kivéve a ritka fosportokat) X1-es controllerrel. 92-ben SNES-t és Megadrive-ot illett venni... utóbbit meg is léptem, csodás cuccok voltak rá.
Nincs azzal gond, ha valaki a PS4 excluk jogosultságát emeli ki, én se véletlenül vettem ilyen konzolt, de a konzol vs PC gaming az jelenleg nem egy liga, pont úgy, ahogy az gen végén lenni szokott. Konzolon fosfrém, szaggatás, kínosan hosszú töltési idők vannak. Majd az újgen megint egy kicsit helyrebillenti a mérleg nyelvét, ugyanis ha 2070-es GPU szintet hoznak az mocskosul rendben lesz. De a 4k 60 frémre az csak úgy lesz elég, ha itt-ott megint butítva lesz pár dolog, de nem számít... mocskosul jól fognak kinézni a PS5-ös húzócímek, az 100%.
A PC nagy előnye továbbra is az, hogy ha telik a hobbidra és nem garasoskodsz ennyire, akkor beletolhatsz olyan hw-t, amivel mindenkinél szebb és jobb küllemben fogod tudni futtatni a nagyobb neveket. Vagyis van választási lehetőséged, van mihez nyúlni! Ezzel szemben konzolon ha szaggat a Nioh, akkor az a milliárdosnál is szaggatni fog, miközben PC-n meg nem.
A 0% THM kérdése ezerszer át lett beszélve.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kifizethetsz egyben x 100k-t és mondjuk azt a lakásfelújítás/nyaralás elől veszed el, vagy kifizethetsz ugyan azért 20 hónapon át 17 ezret, mindenféle rejtett költség nélkül. Ez a pénzügyi kényelemről szól, ami nyilván Lőlőnek nem téma, de rajta kívül vannak még páran ebben az országban.