121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én is meg sokan így vagyunk ezzel, próbáluk tervezni.
De én előnyösebb helyzetbe vagyok mert egy 500as SSD-vel is ellennék. Legrosszabb esetben leszedegetem újra aa játékokat.
Én eddig minden konzolomat alap hellyel használtam.
Pc-mbe most 64-128-480 vagyis kb 700GB SSD van.
Untig elvagyok.
És még ennek a nagy része olyan adat, programok, film, kép, ami nem játék olyan adat.
Mindig ami fontos azt töltöm csak le. -
Nyugi, az abbahagyott játékod is ott fogod hagyni quick resume-ra. SENKI nem akar majd egy centit sem feleslegesen tenni egy checkpointtól, ha van lehetőség, hogy ezt ne tegye. Akár hónapok múlva sem, ha majd jön egy DLC a végigjátszott játékhoz. Olyan gyorsan fog a gémermindennapjaid részévé válni, mintha soha nem lett volna másképp. -
Hát egyszerre csak egy játékkal szoktam játszani, szóval nem tudom.
Ja meg a funkcióhoz kellene 4-5 cím is a konzolra hogy egyeltalán tudjam mivel használni.
:D -
Lehet a pihe a bruttó méretet adta meg?
-
Zóanagyvarázsló #103766 Mert az XSX esetében kicsit nagyobb és talán nem is kicsit olcsóbb az SSD. Tehát kevésbé sanszos, hogy bővíteni akarom, de ha igen, olcsóbban meg tudom majd tenni feature-vesztés nélkül.
És igen, a quick resume igénye is egy jó kérdés, máshol éppen azt is felvetettem.
Megpróbálok előretervezni, amennyire a rendelkezésemre álló információk és tapasztalat alapján lehet, és ezek alapján úgy érzem, hogy ez egy problémás és költséges pont lehet még. Nem mindenki számára, de például számomra igen. Persze ha PC/XSX mellé veszek PS5-öt, akkor kevésbé problémás, hiszen multiplatform nem megy rá, a retró meg nyilván kevesebb helyet foglal. -
Használni fogod. Az egyiklegkurvajóbbcucc, ami jön a nextgennel. -
Ez oké, de akkor inkább nem használom ezt a funkciót. Vagy nem? -
A quick resume miatt lesz az tétel. Az is zabálni fogja ám az ssd-t, nem csak a játékok. Alapvetően az 1 tera szerintem is elég lehet. Most is elég nekem pl. Szignifikánsan nem fog nőni a játékok mérete.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.24. 17:38:48 -
Na aztán ezek a sony patentek... :D -
Nem értem a gondod.
Ha a konzolba pakolnak neked majd + ssd-t az nem kerül + pénzbe ugyanúgy?
Ha alapon 2 tera lenne lehet még drág@áab lenne 50 dollárral, ami nekem pl felesleges aki nem tart 20 játékot egyidőbe a SSD vagy HDD-n.
175GB eltérés van a 2 konzol közt. Ez nem tétel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.24. 17:37:37 -
Damn...
-
Zóanagyvarázsló #103759 Ha egy másfél terás csoda-SSD 100k fölött lesz, akkor az konkrétan a hardverköltségeket szignifikánsan megdobja. Meglátjuk, mekkorák lesznek a játékok, azért is linkeltem a CoD-ot, mert látszik, hogy generációknál mekkorát ugrott. Te a 7-8 nagyobb játéknál kb. a currentgen GT Sport méretével számolsz. Meglepődnék, ha a GT7 megáll 80 GB-nál. Mondom, az FH4 már ~120 GB.
De ha nem lesz a konzolra játék, csak SSD, akkor ez tényleg nem létező probléma
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.03.24. 17:28:23 -
De a sok hardver dolog mellett lenne egy kérdésem is:
Van ez a Call of Duty Warzone.
Namármost.
Én nem vagyok gépközelben napokig.
Valaki tudna segíteni abban, hogy ha letölti valaki.
Sógorom leszedte PS4 és Xbox-ra is.
De nem tud másokkal multizni.
Csak ilyen gyakorló modba van vagy mi az isten
Tudja valaki, hogy miért lehet az hogy nem tud csatlakozni?
Hiszen free-to-play nem?
-
Zóanagyvarázsló #103757 Levédették azt is, hogy az összes múltbeli PS játékait séróból emulálják. A megvalósulás nem mindig követi - pláne gyorsan - a szabadalmat.
Amúgy ne hangzik rosszul, de ez inkább a díszítés már, mint maga az étel. Ugyanakkor én tényleg szeretném a PS3-at kiváltani, mert helyet is foglal, meg hát miért ne élvezném ki a PS5 feature-eit és - a DS4-ből kindulva - jobb kontrollerét? -
Igen ezt akartam írni.
Bárcsak a hely lenne a legnagyobb baj.
Nem is értem mi a baja sok embernek a hellyel.
Bővíthetō a konzol.
Alapon is 7-8 nagyobb játék rajta lehet.
Itt nem a hely a lényeg, mert azt majd szerezhetsz hozzá utólag is.
Itt a gép maga a fontos most szerintem. -
Vannak.
Itt nem táborok esnek egymásnak, mi nem táborok vagyunk, csak próbálunk tisztán látni, pont ez miatt, hogy ne fussunk bele a baromsâgokba.
A játékok oldalán állunk nem a hardverek oldalán.
Ha jobb alternatíva az Xbox akkor azt vesszük.
Leszarom az Exclusive-okat, amik majd 2025-be jönnek ki.
Addig meg nem fogok csak a szuper SSD miatt venni egy 250k-s PS5öt, amikor hasonló áron ott az Xbox arra legalább jelentettek be valamit. HELLBLADE 2.
PS5 meg majd meglesz véve 2025ben amikor lesz miért.
Nem azt jelenti most a választás sok embernél hogy mit vegyen, hanem hogy:
Mit vegyen először?! -
Hát ha megvalósul az, hogy a user szelektálhat, hogy mit telepítsen a masina(pl nyista MP komponens, vagy felesleges nyelvi audiók), akkor bőven elég lesz az a hely. De ez csak lehet álom :D
Azt olvastátok, hogy most olyan fícsör patentet védettek le, hogy a felhasználó shortcut-okat állíthat be játékoknál, amivel rögtön oda, abba a menübe ugrik a játék ahova akarja. Pl nem kell külön megvárni a főmenü betöltését, hanem teszemazt egyből a MP lobbyba dob. Jó, ez a méreten nem segít, csak egy újabb pletykált dolog -
Oké, sarkítottam, de érted még a PS4 játékokat se tudták megoldani, hogy alapon legalább azok menjenek, ez meg önnmagában kurvagáz.
De nem gond.
Ps4en alapon nem volt PS3 semmi.
Deeeeelegalább volt kezdetben 10-12 új cím. Megjelenésre. -
Zóanagyvarázsló #103752 Kíváncsi leszek, mekkorák lesznek. Nyilván túlterveztem, de csak 4 játékkal számoltam. Windows Store-ból az első három játék, amivel tisztességesen játszottam (GeoW4, FH4, GeoW5), mind 120 GB fölött volt. Meg hát ugye DLC-k, patchek is meg tudják dobni, ha kezdetben valami kisebb. A CoD és a BF is hagyományosan nagy, és csak növekszik. Szerencsére azok annyira nem érintenek.
Én most az 525-ös SSD-t érzem kevésnek PC-n, pedig egy 80 GB-os játék jelenleg a legnagyobb rajta. A 850 gyorsan elfogyhat, pláne, ha használja esetleg eltérő ízléssel gyerek, asszony, testvér is a gépet, és vannak multira törölhetetlen darabok rajta.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.03.24. 17:05:12 -
Jó csak fura.
Már eleve a legelső hivatalos képen az volt hogy nemesis, nincs szerintem olyan felvétel a neten vagy trailer amin ne ez lett voltna.
Mindenhol a Nemesis.
Persze esélyes hogy a mai napig nem találkoztál a szörnnyel, csak furi kicsit. :) -
ppista #103750 Nekem ettől még PS5-öm lesz, de ezt már irtam. Te vehetsz akármit, vagy semmit, szived joga. Nekem nincs bajom a mai Sony-val, bár abban igazad van, hogy sok jófej lelépett. Kaz különösen hiányzik. Nem beszélve Kutaragi-ról. Szar dolog, de nekem is egyre kevesebb a haj a fejemen, és egyre több szőr a fülemben. Egy bemutató, ami csak a játékokra koncentrál, nyicsta SSD,teraflops,ram,rom miegymás, jó lenne. Meg egy 400 eu-s nyitóár. -
Szerintem meg totál jó a méret,...bár én ritkán szoktam 10*+ játékkal egyszerre játszani...
(azért minden, csak nem jellemző 150GB játékok)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.24. 16:57:04 -
ppista #103748 Ne haragudj Tinman, de harmadjára nem akarom leirni ugyanazt, mert te úgyis másvalamire válaszolsz. -
Zóanagyvarázsló #103747 Engem egyébként az SSD-őrületbwen az zavar még nagyon, hogy ha tényleg az a big deal, akkor marha kellemetlen lehet a mérete. Kell az OS-nek is hely és vagy 20% szabad hely is illik, és 150 GB-os játékok (ilyenből rámegy kényelmesen négy) mellett máris nem túl nagy. Pláne ha órákig kell letölteni. Egy 1,5 terást bedobni helyette, hogy lehessen rá több játékot spájzolni, valószínűleg marha drága lesz, a konzol árát tekintve arányosan is. Ha viszont bőven jó lesz bele teljesítményt és feature-öket bele az olcsóbb is, akkor felmerül a kérdés, hogy miért az SSD miatt alázza az XSX-et (melyben az 1 terás már vállalhatóbb méretűnek tűnik). -
Zóanagyvarázsló #103746 Itt vannak a topikon belül "táborok"? Én a játékosok közé szeretnék csatlakozni, ha van olyan!
Különben az az egyik alapvető probléma a korábbi generációkra hivatkozásnál, hogy a launch hagyományosan gyenge. PS3-on MotorStorm, Resistance? Az előbbiből már a demót is gyűlöltem, és még a végigjátszott Apocalypse is olyan feature-szegény volt kőkori karrierrel, hogy az a frencsájz nekem nem hiányzik. (A RIIIIDZSRÉSZÖR kimaradt.) Resistance? Végigjátszottam, volt egy-két insomniacosan mókás fegyver, de az FPS-ekben gyér 2006-ban is volt egy Call of Juarez vagy egy Prey, melyeket jobban élveztem. Mellesleg PS3-ra át se portolták őket a konzol megjelenése után. Aztán jött 2007 Cryisisszal, Stalkerrel, BioShockkal, Halo 3-mal, CoD 4-gyel - ebből abban az évben csak a legutóbbi jutott el PS3-ra. Azóta legalább multiplatform FPS-ek vannak szépen a Sony gépén, de saját igazán jó frencsájzuk nincsen a műfajban.
PS4-en ugye ott volt a KZ4 vagy a Knack, nyilván nem az induló szoftverkínálattal taroltak akkor sem. Mellesleg ezeket 2013 februrárjában jelentették be, ha már méricskélünk, hogy most mennyire ugyanúgy áll a Sony. Ha tolódik a vírus miatt a launch, esetleg akkor állnak ugyanúgy, de nem az ő érdemük a járvány.
Simán megértem, ha a rajongóknak kell day1 a konzol, pláne ha multiplatformra is égető, de azért elsősorban MAJD lesz értékes a PS5 felhozatala (is). (Hacsak nem indul be mégis nagyon a Sony, de most már meglepetés lenne.) Számomra éppen előbb is játszhatna a BC miatt, de azért nem meglepő módon a vérmes reményekből visszavágtak, és azért nem veszek 200k-s gépet. Csak tudnám, hogy lesz-e 60 fps-es GoW! Arra még van esély, UC4-ben még nem merek bízni. Ha van erről infó, remélem, senki nem tartja magában. -
A neted továbbra is maxon fog menni, mivel nem a szolgáltatód korlátozza a sávszélt, hanem a Sony a sajátját, ahogy a Netflix és a többiek is. -
Nekem maxon ment a hatalmas 100Mbit-es netem...eddig :D -
PlayStation is lowering download speeds in Europe to reduce bandwidth usage
Szerintem nem nagyon fogjuk észrevenni, eddig is ingadozó fos volt :D -
A reakciókkal nincs baj, engem az nem mulattat, ami a sonyból lett az elmúlt 2 év alatt. Minden bizalom, ami szól a playstation4-nek, és abból fakadóan az 5-nek, az az a sony, aki volt 2013-2018 között. Az a sony menő módon kommunikált a rajongóival, hozta a címeket, vigyázta az exkluzívjait. Aztán szépen lassan elszállingózott majd minden jó arc a vezetésből, és aki/ami ma a sony, az aligha érdemes különösebb bizalomra. Ma a fos kommunikáció megy, a hallgatás, a címekről semmit nem tudni, és az exkluzívok elherdálása megy. Én csak azt mondom, hogy ma nincs semmi fix1-en a ps5-el kapcsolatban. Főleg látva (illetve nem látva) a jelenlegi fókuszt, sajnos a címekkel kapcsolatban sem. -
Szerintem alap, hogy József Attila verseit kéne mindenkinek ismerni...
És miért kéne nekem ismerni, ha soha nem játszottam fél óránál többet Resi-játékkal? -
Szép is lett volna, ha nem kerül be a ps4 verzióba. DLC jobb lenne :) -
Today’s good news!
DEATH STRANDING PC ver. Photo Mode will be also implemented for PS4 ver. as many of you requested! We are doing the final checks right now and trying to make it happen at the end of this month’s update. Photo Mode during your journey and delivery -
Az neked tényleg nagyon jó remélem, hogy egyelőre a jobb verzió mások számára nincs... magyar-e vagy? De lesz... még jó eséllyel idén. Az 1. résszel toltam PS4-en, a szar és a fos performance közül tudtam választani, vagy 60 frém, ami néha kevesebb, de randa küllem. PC-n meg belenyomtam 300 órát, kiválóan futott fullmaxon 60 frémmel. A 2. rész demóját megnéztem, erősen várós november körül a superior verza.
Switchre meg van cirka 25 must play cím és még jön rá pár.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.24. 15:08:09 -
ppista #103737 Azért veszek, mert számomra nincs más alternatíva. Mivel mindenki totál segg a témához, és senki sem Sony vagy Ms esetleg Nintendo nagykutya, így persze hogy szórakoztat a sok eszement baromság, amit össze szoktunk hordani. Ki az akit ez nem mulattat? -
Tehát akkor ennyi vélt meg a valósról. Valós: ssd. Vélt: minden más. Jelenleg ez a ps5. Amit már boztoshogyveszel, de közben jól szórakozol a vélt meg a valós táborokon :D
-
nioh az 60 még base PSen is ha action modeba tolod. -
ppista #103734 A "szerencse" miatt írtam ezt riposztnak.. Tudom, szarul hangzik. -
ppista #103733 SSD biturbo alázó-szikrázó. Nekem ennyi elég. Más biztos nem lesz rá, hiába van annyi fejlesztője. Ők is csak ámulnak az SSD-n, sőt vallást is alapítottak hozzá, ahogyan az Ms a teraflops szektát. -
nade miért hálaistennek, hogy nincs Nioh 2 PC-n (egyelőre)? :D
akkor most tolnám ott szívesen, de base PS4-en nem vagyok hajlandó már nagyon semmit játszani fosfrémmel :D TLOUP2 és Csucsima (talán), amivel nyugdíjba küldöm szegényemet :( -
ppista #103731 Nioh 2. csak PS-en van. Lehét majd lesz pécén is, de egyelőre nincs. Hála Istennek. Switch-re meg idén nem jött semmi, és bejelentve sincs raklapszámra. Persze a Zelda, meg a Mario fasza, de azok már több éve piacon vannak, és én nem róluk írtam.