status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Itt vannak a topikon belül "táborok"? Én a játékosok közé szeretnék csatlakozni, ha van olyan!

Különben az az egyik alapvető probléma a korábbi generációkra hivatkozásnál, hogy a launch hagyományosan gyenge. PS3-on MotorStorm, Resistance? Az előbbiből már a demót is gyűlöltem, és még a végigjátszott Apocalypse is olyan feature-szegény volt kőkori karrierrel, hogy az a frencsájz nekem nem hiányzik. (A RIIIIDZSRÉSZÖR kimaradt.) Resistance? Végigjátszottam, volt egy-két insomniacosan mókás fegyver, de az FPS-ekben gyér 2006-ban is volt egy Call of Juarez vagy egy Prey, melyeket jobban élveztem. Mellesleg PS3-ra át se portolták őket a konzol megjelenése után. Aztán jött 2007 Cryisisszal, Stalkerrel, BioShockkal, Halo 3-mal, CoD 4-gyel - ebből abban az évben csak a legutóbbi jutott el PS3-ra. Azóta legalább multiplatform FPS-ek vannak szépen a Sony gépén, de saját igazán jó frencsájzuk nincsen a műfajban.

PS4-en ugye ott volt a KZ4 vagy a Knack, nyilván nem az induló szoftverkínálattal taroltak akkor sem. Mellesleg ezeket 2013 februrárjában jelentették be, ha már méricskélünk, hogy most mennyire ugyanúgy áll a Sony. Ha tolódik a vírus miatt a launch, esetleg akkor állnak ugyanúgy, de nem az ő érdemük a járvány.

Simán megértem, ha a rajongóknak kell day1 a konzol, pláne ha multiplatformra is égető, de azért elsősorban MAJD lesz értékes a PS5 felhozatala (is). (Hacsak nem indul be mégis nagyon a Sony, de most már meglepetés lenne.) Számomra éppen előbb is játszhatna a BC miatt, de azért nem meglepő módon a vérmes reményekből visszavágtak, és azért nem veszek 200k-s gépet. Csak tudnám, hogy lesz-e 60 fps-es GoW! Arra még van esély, UC4-ben még nem merek bízni. Ha van erről infó, remélem, senki nem tartja magában.