121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Toltam a Nioh 2 demo-t PS4-en... azé' van egy határ, ami alá 2020-ban már nagyon nem kéne. Te leadod... lol. -
Pron még talán vállalható is ez egy jobb tévével simán - mégha lehet kicsit kompromisszumos is -, de sima PS4-es verzán már nagyon látszanak a limitek minden módban, ahogy azt sejtettem is.. VFR az mindkettőn okádék :\ egy ilyen játéknál, ahol ennyire fontos a reakció, ott azért kell a 60FPS szerintem is.. messze az a november :( -
Demo alapján engem meggyőzött a FF 7 Remake. RE3 viszont nem. -
ppista #103927 Ugyanúgy vágod te is a kezed, csak nem veszed észre, vagy ráfogod, hogy szúnyogcsípés.
Jövő héten már be is fejezem a Nioh 2.-t, amivel a világon semmi bajom nincs Pro-n. Igaz, nincs is olyan varázsa ,mint az első résznek, de bőven jó játék, még így egy kézzel is. November, lol. -
Csak a szokásos, u.a. vele a gond, mint az 1. rész esetében PS4-en, amit bírtam 1 órát, PC-n meg 300-at. Vagy tolod kellemes küllemmel 30 frémmel, ami az ezredmásodperces reakcióidők miatt vállalhatatlan, vagy tolod VFR mellett, ami egy vicc, vagy tolod rondább küllemmel 60 frémmel. Ja meg a 4k komolytalankodás, lol. Melyik kezem vágjam le? Az igényest? A szépre vágyót? Egyiket se... november. -
pron egész jó, mi a gond vele -
ez megvót?
jaj, jaj, jajjjj :( :D -
Hmm...
-
De van. Pl. az Ori 1 és 2. :D -
A Japánok nem csak a saját kultúrájukból tudnak jó játékokat készíteni. :) -
SSD5-ön minden durva lesz. Deazé a fakéz azon is ki fog ám ütközni, és bár játékot nagyon tudnak csinálni a bendiek, csak megtanulhatnák a QA-t is :) -
Nálam az új gow se volt 10/10, pedig ez a húgy a nyomába sincs. -
Days Gone 2 lesz majd durva SSD5ön :)
Legalább nem lesz gond az asset betöltéssel már :D
Remélem Bend már javában dolgozik rajta :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.28. 18:49:40 -
Nekem mindegy hányas, meg hol anni. Meg az is, hogy mennyire van csillogóra polírozva. Ennek a doomnak az egyik személyes tragédiája volt, hogy az ORI előzte meg nálam. Az az ORI, ami különféle gyogyós hibákkal jelent meg, de az összes bugjával is minden lukába csinálja ezt a shiny polished doomot :D Álmában, részegen, félbénán is.
Ha ez Tízpertíz, akkor amaz nem tudom mennyinek kéne lennie. Mondjuk hetvenkilencpertíz? :) -
10/10-es játék általában ilyen érinthetetlen klasszikus szokott lenni, amit mindenki elismer, még ha nem is automatikusan hibátlan egyúttal. A lényeg az, hogy a Doom Eternal a 10/10 közelében sincs. -
a 10 pont nem azt jelenti, hogy hibátlan. -
7-es szerintem is reális. Ilyen régi módi FPS.
Mondjuk ilyen forgó lángcsóvákat utoljára marioban láttam. :D -
Jah, magyar IGN 10/10, aztán olyan játékokat / filmeket húznak le ordenáré módon, amik abszolút korrektek. :D Vicc. Mondjuk sosem kritikák alapján próbáltam ki egy játékot.. de azért mégis meglepő, hogy nekik ez a 10/10. Nálam meg egy God of War sem az, 10/10-es, hibátlan játék NINCS, nem létezik. 
A Doom Eternal reálisan nézve is max egy gyenge 7-es.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.03.28. 17:59:29 -
Ez mondjuk tény, csak játékmenet ügyileg elgurult a gyógyszer sajnos. Ugyanakkor le a kalappal a fejlesztők előtt, mert mintaértékű, amit technikailag letettek az asztalra. Csakhát... -
Hádde, hádde, “Gyakorlatilag hibátlan kivitelezés és nagyszerű optimalizálás!”...!! -
Na pörög credits nálam is. sosenemakaromlátnitöbbet :D -
pajzsosgeci marauder annyira nem para, igazából "parryzni" kell és super shotgunnal belelőni kettőt mindig, amikor ződ a szeme :D ezt egy 5-6x letolod, és még UV-n is fekszik :) de tény, hogy kikúrt irritáló, mert sosem egyedül jön...
Amúgy csont ugyanezt érzem, Wolfenstein 1-ért megvoltam őrülve oda-vissza, viszont a 2. rész hatalmas csalódás volt (végigvittem, de mehh...) .. ezt csak a Youngblood tudta alulmúlni aztán... picit éreztem, hogy ez lesz, de sajna be is igazolódott a megérzésem :( -
Gyakorlatilag hibátlan kivitelezés és nagyszerű optimalizálás! -
Mestermű, ez mestermű! -
Ma mindent felszopnak. MINDENT. A dreams mindenhol 10/10-es műremek, miközben a kutya nem játszik vele. Mondjuk nincs is mit, játékként szinte értékelhetetlen, ahogy a minijátékok is, amik készülnek vele. Az eladási adatai negatív rekordot döntöget. -
Mondtam én ezt már az elején: száraz kutyaszar. Az, hogy ütősen néz ki, nem jelent semmit. Ma már minden hülye tud szép játékot készíteni. Az agyatlan hentelésből is ki lehet hozni jót, de nem úgy, hogy minden ilyen egybites puttó izé, és az a lényegi rész, hogy hülyére szopatjuk a játékost, öncélúan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.28. 12:17:42 -
A kritikák szerint pedig csodálatos, szuperlatívusz hegyek.
-
Olvasom itt a Doom Eternal véleményeket, és csak egyetérteni tudok. Épp most fejeztem be az imént, de az utolsó pár mapon már rendesen diszkomfort érzésem volt, enyhe frusztrációval vegyülve. Elnyújtották ezt, mint a rétestésztát, a játékmenet meg nem olyan, hogy szórakoztató legyen ilyen hosszú időn keresztül. Max ha minden nap 1 órát játszol vele mondjuk 2 héten keresztül. Akkor talán. A pajzsos g.eciládát aki kitalálta remélem a pokolra jut. Kicsit déja vu az egész, mintha a Wolfeinstein-el már eljátszották volna ugyanezt. Ott is volt egy b.szó első rész, aztán jött egy folytatás, ami próbálta másolni ami jó volt az előzőben, de valahogy mégsem állt össze igazán jó játékká... Evvan. Most egy ideig nem akarok ilyen durrogtatós gémet nyomni, az fix. -
(C9-en...nem fog a tollam :) ) -
Az nagyon kemény, ahogy a Witcher3 X-en, VRR-al, performance módban tükörsimán fut a 9-en :OOO
-
Az a Doom tényleg sajnos jobb volt, sokkal jobb feelingje volt a Marson, meg úgy az egésznek, nagyon kedves emlék nekem, vagy 3-4x végigjátszottam, ami nálam iszonyatosan nagy szó, mert 2x se játszom semmit végig :D 1-2 játék volt kivétel, de ilyen Half-Life 2 szintűek..
Ha abba a Doomba átültetnék valahogy az Eternal sérülésmodelljét és újításait, akkor az egy 11/10es játék lenne !d -
Elolvastam a véleményed ott - teljesen egyetértek veled... Nekem egészen a végéig nem volt olyan nagyon durván szenvedős UV-n, na de itt a végére officially pofátlanul kurvanehéz és unfair... Még legkönnyebb fokozaton is szétkapnak hiphop, az az archgeci szétszopat, főleg ha még bekapsz mellé egy doom huntert neg maraudert...
Én elképzelni nem tudom, hogy ez milyen lehet legdurvább fokozaton, az már tényleg csak a mazoistáknak lehet... -
TomStorm #103898 Na elkezdtem tanulmányozni Ninjutsu-t Nioh-ban.
Nagyon komoly!Akik ezt a játékot így összerakták(meglátszik hogy mindenki Japán)hát csak meghajolni tudok elöttük.
Rendesen meg kell tanulni Samurai-nak,Ninjának,Mágusnak,Íjásznak stb.lenni.
Stílust váltani meg nem egy gombnyomás!Hosszú idő :)
Ezek a Japánok brutálisan tudnak jó gémet csinálni a saját kultúrájukból -
A Doom 2016 az zseniális, ott nincs hiba. Az újról leírtam most a véleményemet az EJ topikban. :) -
Én most nyomom az előző részt, az egész jó eddig. -
Igen utolsó 3 map az egy okádék. Én is levettem legkönnyebbre már. Képzelheted kontrollerrel milyen...
Már csak főboss van hátra, de nekem is elég volt egy életre -
Doom Eternallal végeztem - jobban mondva uccsó bosst már youtube-ról néztem, mert engem is annyira kikúrtul felbaszott, és mindezt egy gamebreaker bug koronázta meg, hogy Alt + F4 és shift + delete-töröltem a picsába az egészet :D
elégvót... kibaszottul frusztráló volt a végére, én is már alig vártam, hogy vége legyen, full easy-re vittem le (ultra violence-ről!!!!) a nehézséget, mert egyszerűen totál elgurult a fejlesztők gyógyszere a végére, és még easyn is kiszoptam jópárszor, amit nem is értettem :D
nagyon durván érződik a végefele, hogy elmegy maga mellett a játék, főleg helyszínt tekintve... hasonló érzésem volt anno a Wolf 2-nél.
félreértés ne essék, egyszer jó volt, - nagyon is - de így elég volt... rengeteg jó dolog van benne, élveztem, a játék 3/4-e nekem nagyon tetszett, de itt a végefele zuhanórepülés lett.. :( szvsz kicsit túl lett nyújtva, megcsömörlik az ember.
megyek COD Warzone-ozni, még annak is sokkal több értelme van :D vagy ránézek erre a Vampyr-ra, már régóta halogatom...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.27. 22:16:08 -
Számomra az, meg a Japánoknak, még így feldarabolva is. 
Illetve egy régóta várt és teljesen újraalkotott klasszikusról van szó. Nem érkezik ilyen minden évben.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.27. 21:49:04 -
TomStorm #103892 Mitől különleges egy újabb FF? -
Ja, igen. Aranylemezen van már ideje, csupán a lemezes terjesztéssel lesznek gondok. És az is ugye önhibájukon kívül. Nem hinném, hogy ez a káosz a Last of Us 2 májusi megjelenésére lecsengene, de ne legyen igazam.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.27. 21:48:04