status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Doom Eternallal végeztem - jobban mondva uccsó bosst már youtube-ról néztem, mert engem is annyira kikúrtul felbaszott, és mindezt egy gamebreaker bug koronázta meg, hogy Alt + F4 és shift + delete-töröltem a picsába az egészet :D

elégvót... kibaszottul frusztráló volt a végére, én is már alig vártam, hogy vége legyen, full easy-re vittem le (ultra violence-ről!!!!) a nehézséget, mert egyszerűen totál elgurult a fejlesztők gyógyszere a végére, és még easyn is kiszoptam jópárszor, amit nem is értettem :D

nagyon durván érződik a végefele, hogy elmegy maga mellett a játék, főleg helyszínt tekintve... hasonló érzésem volt anno a Wolf 2-nél.

félreértés ne essék, egyszer jó volt, - nagyon is - de így elég volt... rengeteg jó dolog van benne, élveztem, a játék 3/4-e nekem nagyon tetszett, de itt a végefele zuhanórepülés lett.. :( szvsz kicsit túl lett nyújtva, megcsömörlik az ember.

megyek COD Warzone-ozni, még annak is sokkal több értelme van :D vagy ránézek erre a Vampyr-ra, már régóta halogatom...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.27. 22:16:08