121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Melyik linken van ez a dátum? Mert a hivatalos oldalon még Júni 26 van. :) -
Ja ezt beszéltük, hogy várható a The Last of Us után.
Mármint a halasztása.
Szar ez az év sajnos.
Lényegébe semmi fontosabb cím nem jön majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.16. 10:25:39 -
És ha még nem lenne elég a rossz hírekből, hát...azért eléggé sejthető volt, hogy a ps5 startja sem lesz egyszerű.
MO-i megjelenésről szerintem egyelőre ne is álmodjunk. Ha lesznek is gépek, gondolom heroinárban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.16. 10:03:31 -
Aki még valamiért lélekben nem készült volna fel a csucsima halasztásra, az kezdje el trenírozni magát
-
Valahogy a sony saját játékaiban vannak nagyon jól kitalálva a trofik. Valahogy mind úgy van megcsinálva, hogy ha úgy mész végig, hogy legyen benne kihívás, és tényleg, rendesen végignyalod az egészet, minden kavics alá benézel, akkor a végére megvan a platina. Nem azért vannak nekem sem főleg sony játékokban platina, mert csak azokkal játszom, hanem azért, mert azokban nagyrészt nincsenek agyfasz trofik. -
Ott engedtem el a platinát, amikor átolvastam itt a végén a torfikat (totál vakon mentem a játékban, nem akartam tudni semmit), és kiderült, hogy valami 60 fejlesztést kell kérnem a kovácstól, amihez valami 20 millió pénz kell. Én meg egyszer nem jártam a kovácsnál a játékban (nem is igazán értem minek van benne), és a teljes játék alatt jött össze valami 5 vagy 6 millió pénz? Na ennyit farmolni biztos nem fogok. Elég volt a fegyvereket kifarmolni. Azt sem tudom minek csináltam, egyikre sincs szükség. Pontosabban egyre van csak szükség. Sokat elmond, hogy minden fegyverrel úgy lettem master, hogy minden "vizsga" elsőre sikerült úgy, hogy 1 órával azelőtt vettem a kezembe őket, mert kb 1 óra volt kifarmolni az 500k proficiency-t. Szóval van a játékban sok minden, csak nem igazán érteni, hogy minek is pontosan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.16. 09:40:29 -
Igen, de erről már írtam.
Árnyalnám azért annyival a képet, hogy bármennyire nagyszerű szórakozás volt, és nagyon jó játék, azért a from legjobbjaihoz nálam nem ér fel. És ennek leginkább az az oka, hogy bár számtalan lehetőség van a játékban, szinte semmit nem kell használni, és az egész játék amellett, hogy rettenetesen hosszú (ennyi boss szerintem 3 from játékban van), mindeközben picsaegyszerű is. Nincs igazán learning curve, a bossoknál azon idegeskedtem, ha nem feküdtek el elsőre, az összes bossfightban szerintem nem volt összesen 30 halálom. Ami miatt egyetlen egynél nem éreztem azt a bizsergést, amit a from játékokban, nincs adrenalinlöket, sem semmi. Ettől még a játék jó, de ezt én nem tudnám souls-likenak hívni, még ha a mechnaika, és a "dramaturgia" kb ugyanaz. Majdnem az egész játékban ugyanazt nyomtam, nem kellett megtanulnom semmit, pláne a bossokat nem, idő sem volt rá, szükség sem volt rá. A játék egynegyédtől elérhetőminden, ami a játék teljes hosszához kell. Ugyanazt a dolgot nyomtam mindnél, ugyanazzal a fegyverrel, nem kellett taktika, nem kellett ismernem őket, stb. Ettől persze még nagyon jó játék, csak ez nem egy bloodborne, vagy das1. Nagyon nem. Low stance, quick attack, könnyű ruha, vagy kisgatya (felesleges a könnyű ruha is), devigorate+sloth+fire talisman. Bármilyen fegyver. Random. Tökmindegy. Én spearrel mentem majdnem végig, aztán elkezdtem a többit használni, hogy ki tudjam maxolni, de ugyanúgy mentem azokkal is, nem kellett értenem semelyikhez, se fejleszteni őket. Talán azért is törte át a falat, mert nem akartam már tőle from működést. Sok szempontból viszont sokkal kidolgozottabb azoktól. -
ingyér Knack 2, csak német account kell hozzá (nem kell Plus se)
hátha valakit érdekel.. :) -
Az FF7-et digitális verzióban vettétek meg?
Akinek van lemezes verziója és szeretné majd eladni, az írjon nekem. Majd megvenném tőle, ha már nem tart igényt a játékra.
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.16. 08:28:19 -
Egyik végletből a másikba. :) A nem az én világom, sokat próbáltam után 130 óra beleszalad. :)
Ilyen ez a hobbi. -
Credits után van még egy küldi( Queen's Eyes). Az is megvolt ? -
TomStorm #104803 Hundred Eyes is megvolt? -
FF7 :) -
Most pörgött le nálam is. Ki akartam platinázni, de hiába. A Yokai Quelling Master-t nem adta be, pedig
-minden pályát végignyomtam
-minden pályán mindenkit leöltem, minden zugot átnézem (az összes gyűjthető trofi meg is lett)
-az egészet coop nélkül, full offline toltam
bekaphatja :(
Van 3 kérdőjelesem a yokai listában, miközben az összes yokai type megvan, amit az interneten irkálnak.
Ennek ellenére fantasztikus 130 óra volt.
Majd jöhetnek a DLC-k, meg a második rész, de most egy kicsit elég volt belőle, nyomnék már valami mást is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.16. 00:56:28 -
TomStorm #104800 Fullba sz...t Nioh még Credits után is!!:))
Hát nézzük azt a második részt áá kegyetlen jó volt.Platináznám de hát itt a folytatás.
Na ez game volt!! -
Ezer % :D Nem lesz semmi PC-re a Horizon-t kivéve, ez szimpla elírás. :D -
Jó most már a last of us 2 is. Szerintem valaki ott olvassa reseterat és jókat röhög :D -
amazonra felkerült UC collection, gran turismo is PCre :D
Ezek szerintem trollkodnak. -
-
Evoluti0N #104795 Persona 5 Royal úgysincs még meg. Ha jön PC-re, akkor rögtön veszem. -
Meg még talán a Persona 5 is. Az is felkerült a francia Amazon-ra -
Úgy néz ki Days Gone is jön PCre. Remélem sokan veszik, mert akarok folytatást, bár szerintem már rég csinálják -
Privi ment. -
Helyes :) -
Azóta nem játszottam, ch. 4 még mindig. -
FF7nek van az egyik legjobb OSTje, amit valaha hallottam -
Hol tartasz FFbe? Én azt ajánlom várjál vele amíg megjön TV, mert az előbbi jelenetet visszanéztem youtuben monitoron... hát mit ne mondjak TVn ezerszer nagyobbat ütött :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.15. 17:49:25 -
Sajnos 629... -
Engem szétszopatott a manawall -al.
3. meglett. -
Ja az sima volt :)
Ez a chapter 9 valami eszméletlen. Most volt az a bizonyos rész :D
Elképesztő játék ez :) -
LBandi77 #104784 Sorry azt hittem 55. -
igen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hell house
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.15. 15:36:10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!colosseumra gondolsz? -
Nyugi, nekem is így volt. Megrendeltem (péntek este), majd a következő munkanap küldtek egy e-mailt, hogy beérkezett az utalás, köszönik. Rá pár napra felhívott (!) egy csóka, hogy szeretne szállítási időpontot egyeztetni. És másnap ott volt a tévé.
Minden flottul ment. -
120 órát tettem az AC:O-ba, és nem bántam meg. Miért lenne felesleges? A világ azért akkora, hogy felfedezhesd. Van, aki szeret ezzel pöcsölni, van, aki minden aktivitást megcsinál egy játékban. Én nem vagyok ilyen, de elfogadom, ha valaki ilyen.
Az, hogy egy játékba mennyi időt ölsz, nem attól függ, mekkora egy térkép. A Modern Warfare-ben kurva kicsi térképek vannak, mégis van, aki ezer órákat belebasz. Sarkos példa, de jó. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.15. 15:13:01 -
Az kizárt. 65-öst vett Norbi. -
CptFlint #104778 Én tegnap győztem le elsőre. Nem vészes. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég ha van bent materia minden elemből (fire, ice, lightening, wind). És borul ahogy kell elsőre. -
én is ott vok, huh erre kíváncsi leszek :D -
Chapter 9? Akkor nem sokára jön az első komolyabb boss fight, eddig csak séta volt az esőben....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.15. 14:11:25 -
MM :s
hívd fel őket mi van
Chapter 9. Atyaég.. a HDR, a zene...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.15. 14:09:25