status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Igen, de erről már írtam.
    Árnyalnám azért annyival a képet, hogy bármennyire nagyszerű szórakozás volt, és nagyon jó játék, azért a from legjobbjaihoz nálam nem ér fel. És ennek leginkább az az oka, hogy bár számtalan lehetőség van a játékban, szinte semmit nem kell használni, és az egész játék amellett, hogy rettenetesen hosszú (ennyi boss szerintem 3 from játékban van), mindeközben picsaegyszerű is. Nincs igazán learning curve, a bossoknál azon idegeskedtem, ha nem feküdtek el elsőre, az összes bossfightban szerintem nem volt összesen 30 halálom. Ami miatt egyetlen egynél nem éreztem azt a bizsergést, amit a from játékokban, nincs adrenalinlöket, sem semmi. Ettől még a játék jó, de ezt én nem tudnám souls-likenak hívni, még ha a mechnaika, és a "dramaturgia" kb ugyanaz. Majdnem az egész játékban ugyanazt nyomtam, nem kellett megtanulnom semmit, pláne a bossokat nem, idő sem volt rá, szükség sem volt rá. A játék egynegyédtől elérhetőminden, ami a játék teljes hosszához kell. Ugyanazt a dolgot nyomtam mindnél, ugyanazzal a fegyverrel, nem kellett taktika, nem kellett ismernem őket, stb. Ettől persze még nagyon jó játék, csak ez nem egy bloodborne, vagy das1. Nagyon nem. Low stance, quick attack, könnyű ruha, vagy kisgatya (felesleges a könnyű ruha is), devigorate+sloth+fire talisman. Bármilyen fegyver. Random. Tökmindegy. Én spearrel mentem majdnem végig, aztán elkezdtem a többit használni, hogy ki tudjam maxolni, de ugyanúgy mentem azokkal is, nem kellett értenem semelyikhez, se fejleszteni őket. Talán azért is törte át a falat, mert nem akartam már tőle from működést. Sok szempontból viszont sokkal kidolgozottabb azoktól.