121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A Robinson Crusoe-t meg már 300 évvel ezelőtt írta Defoe. Ha majd a gyereked olvassa, akkor majd elárulod neki, hogy végződik? -
Én is így vagyok vele. Nem akarom tudni azt sem, hogy izgalmas, vagy unalmas, vagy rövid vagy hosszú. Semmitse. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen. Menj el A-ból B-be, és vidd el a lányt. Ennyi. -
Héten AC bejelentés is jön pletykák szerint. Kíváncsi leszek rá -
-
Hatszázszor átrágott téma: nem egyformán vagyunk erre érzékenyek. Ebből spec én sem szeretnék tudni semmit. Akkor sem, ha nincs benne fordulat. -
Pontosan, de tudod milyen a newgen user. Szereti ha hallathatja ahangját a neten meg szeretnek szart dobálni csoroptokba szegődve. -
Ez igaz úgy általánosságban, de a TLOU 1-ben nem nagyon voltak fordulatok. Bekapcsolom a spoilert, akármekkora vicc is egy 2013-as játéknál, de a hisztit elkerülendő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Joel lánya az introban meghal, Tess meg lényegében még az előtt, hogy a történet beindulna. Azt a tutorial végén megtudjuk, hogy Ellie immunis. És a vége sem nagy fordulat, hogy Joel amint megtudja, hogy Ellie bele fog halni a műtétbe, inkább Ellie-t választja és kihozza a műtőszobából. Lényegében nincs benne semmi fordulat, a zseniális Joel és Ellie kapcsolata, annak fejlődése. A történet full lineáris zombimese. -
Így van, de azért a fordulat(ok) bármilyen elcsépelt is hozzá tudnak tenni.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.28. 20:46:37 -
Egyébként ez az egész leak-es hiszti nagyon fel van fújva. Ha valaki elspoilerkedi nekem előre a Last of Us 1. történetét, az semmit nem vont volna le a játék élvezeti értékéből. Nem beszélek róla, mert valaki egy 7 éves játék kapcsán is sikítófrászt kap, ha a történetről beszélünk, de a lényeg, hogy faék-egyszerű története volt. Nem ettől volt jó, hanem ahogy azt a történetet elmondták. -
Ha igaz amiket írnak a ND munkakörülményeiről és hogy ezt nem is honorálják kellőképpen (sőt), akkor én nagyon nem sajnálom őket és tán még igaza is van a baromnak. Ha igaz persze... akkor kapják csak a pofonokat, de keményen. Nem kedvelem a kizsákmányolókat, a képmutatókat, és helyzetükkel visszaélőket. Persze, ha igaz... de nagyon sokan egybehangzóan mondanak hasonlókat.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.28. 20:17:52 -
Uhh, hát én beleolvastam a leakbe, csak a sztoriba, videókat nem néztem és elég gáz, ha tényleg ez lesz. Megveszem, persze, de ez eléggé kiábrándító. :( -
Ez biztos én vó'tam? Nem emlékszem ilyenre :)
Egyébként egy újabb alkalom, amikor kiderült, hogy az internet feneketlen pöcegödör. Nem nézem már a twitterüket sem, gyomorforgató, ami ott megy. Nagyon sajnálom őket, absz együttérzek velük. Hét év kőkemény munkája, jön egy sértődött barom, és feltüzeli a sok idiótát. Vajon mennyire lehet rajongó, aki képes elolvasni előre a sztorit? Megnézni belőle videókat, stb.
Mit szólt volna az internet, ha előre valaki pár mondatban leírja a God of War történetét? Mennyire röhögték volna ki előre Cory-t?
Okádék, ami megy :( -
Az a komoly egyébként, hogy Moby megjósolta mire kijön a TLOU2 addigra YouTube-on már végig is játsszuk. Beteljesül a jóslata úgy néz ki.
Lehet Ő szivárogtat. Gyanús. Az orákulum. :)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.28. 18:59:38 -
június 4 a jelenlegi PS dátum. Aztán ki tudja ténylegesen mikor lesz :D -
Pár hete platináztam a Vice city-t, gondoltam utána nekiállok a GTA3-nak. Na nem platinázni hanem végigvinni, mert talán 5 küldetésig jutottam pécén pár éve. Rohadt nehéz játék, pillanatok alatt agyonlőnek kocsistul. Ingame térkép nincs, a minimapon nem látszik az átfestő meg az ammu nation.És mivel nem volt benne kis szarosként több száz órám mint vice cityben meg san andreasban eléggé sokszor elvesztem.A küldetések hihetetlen hogy néha mennyire nem fogják az ember kezét. 2001 táján biztos eladott pár gémer újságot a végigjátszás :D A térkép viszont durva mekkora, igaz sok az üres rész benne a folytatáshoz képest. Ami rohadt jópofa szerintem hogy a villámlás után pár másodperccel jön a dörgés, ami megrezegteti a kontrollert
. A következőnek jön majd a san Andreas(ott legalább minden utca a fejemben van több száz óra multi után), de előtte sorra kerül ps3-on a sorcery meg a days gone.
Salen szokott lenni a GTA trilógia jó áron, 2 résznél már jobban megéri mindhármat venni mint külön-külön -
Amúgy random kedd van. Sony ilyenkor szereti dobálni a híreket
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.28. 16:48:36 -
Nézem elajjaz tolja megint. Istenem ez a játék :(
Ez tipikusan azok közé tartozik, amire szerintem még 10+ év múlva is emlékezni fogok -
Az szép. :D
Nekem Pro-n is beszaggat sokszor a BB mint a szent isten. -
Valami modder bepatchelte bloodbornet és unlocked frammel úgy fut alap PS4en, mint a DS3 kb pron a patch után.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.28. 16:01:41 -
nem mindegyik resze olyan jo, de a legtobb az hozza az elso szintjet
nem is tudom melyik a kedvencem, mindegyik kicsit maskepp erint meg, josag :) -
Akkor csak én vagyok lemaradva. :) Asszony javasolta, ő megnézte egyedül pár hónapja, gondoltam akkor megnézem. De az első rész állat jó volt! Tuti lepergetem még párszor. -
Persze, már jó ideje fent van, az egyik részt a magyar Digic csinálta :)
/szerk.: nos, ha olvasnék is, nem csak írnék, akkor nem mondtam volna el harmadszor, hogy magyar az egyik, de legalább a nevüket is tudjátok már :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.28. 15:37:18 -
Sonnie's Edge <3333333333 a legeslegfaszább rész, szerintem már vagy 10x láttam :D
The Secret War volt a magyar, az is egész jó rész volt :)
amúgy érdemes végignézni az összeset, ahogy Seth is írta, van pár állejtős (mind animációra, mind storyra), de van pár felejtős - de mivel mindegyik 10-15 perces, így nem nagy érvágás az se, ami szarabb kicsit :) -
Minden rész teljesen más stílusban készült, nem összefüggőek. Van köztük pár kiváló darab, de akad pár "meh" is. Asszem az egyik fullCG epizódot magyarok csinálták, ami úgy tudom valami díjt is nyert -
Tipp:
Flixin elérhető egy animációs sorozat, Love, Death & Robots a címe. Megnéztem az első részt, letettem a hajam, gamerek előnyben!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!C9-esek pláne, Dolby Vision
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.28. 15:11:08 -
Nem csak a 2-3D-nél, hanem ahogy az élek egyre jobban kerekedtek, és a részletek egyre jobbak lettek.
Persze nehezebb már, mert ugyanakkora szemmel látható változáshoz már SOKKAL nagyobb teljesítmény ugrás kell.
DE én azért észreveszem ha egy fotoreal, fasza fizikás játékkal játszok, vagy egy robotszerű animációval megáldott moslékkal.
Lehet BŐVEN látványban előre lépni, csak lehet nem 1 vagy nem 2 generáció közt, hanem több lépcsőfok kell. -
persze... azt nem fogja egyik se mondani, hogy ne várjunk nagy durrt a nextgentől :D
az RT meg nem lesz annyira nagy kunszt sokak számára, most is tudja jópár játék PC-n (aminek ékes példája a Control), és azért az sem egy 2D -> 3D szintű ugrás :D
de várjuk ki a végét, az új GoW meg majd a kövi Nóti játék fixen felmossa a padlót, ha más nem is :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.28. 13:14:35 -
Sőt, már ezeket megelőzően is voltak 3D képes játékok, csak azok még nem pixelesek voltak, hanem tisztán vektorosak(oszcilloszkóp). -
MerketingBS.
Sajnos soha nem fog megismétlődni a ps1->ps2 generációváltás. Ráadásul a 2D->3D váltás nem egy robbanás volt. Az egy folyamat volt, amiben a folyamat elején a 3D játékok a 8 bites rendszereken, hogyismondjam...nem néztek ki jól, legalábbis nem annyira, mint a 2D játékok (Elite, Mercenary, stb). -
ámen! :D
de biztos így lesz... amint kikopik a crossgen, akkor jönnek az igazán látványos címek sztem, főleg 1st partynál -
nextgen only címeken egyből látni fogod az ugrást -
hááát, én próbálok nem szkeptikus lenni az új gennel, de szerintem azért biztosan van benne egy barokkos túlzás is :S
én akkora megváltást valahogy akkor se tudok egyszerűen elképzelni, legalábbis még egy olyan bő ~3 évig -
Phil Spencer on XSX: In my view the feel of games this upcoming generation will change as dramatically as any since 2D to 3D
RT on console will be great. I'm very focused on the work we are doing around Dynamic Latency Input (DLI). In my view the feel of games this upcoming generation will change as dramatically as any since 2D to 3D given CPU upgrade, DLI, memory bandwidth and SSD.
Elég sok dev így vélekedik a köv generációról.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.28. 11:29:06 -
Azt én is nagyon bírom. Egyből feltűnt az első nap esti filmezésnél, hogy a betűk azok betűk, nem fénypacán ülő betűk, önmagukban vannak, tökéletes individumok, mindenféle zavaró dolog nélkül. Baromi jól néz ki. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én általában felirattal nézek mindent és iszonyat jó volt, hogy nem világosodott be a képernyő akárhányszor a felirat bejött. A 0 backlight hihetetlen áldás
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.27. 22:22:19 -
A játék ki fog jönni, 90+ meta lesz, rakat GOTY díjat fog nyerni és rekord eladásokat fog produkálni. Senki se erre a szarra fog emlékezni. Twitter üzeneteket meg ne olvass, mert szarrá vannak spoilerezve, én rá nem kattintok egy twitter postra se
Remélem azt az alkalmazottat úgy picsánrugják, hogy azt egy életen át érezni fogja.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.27. 21:13:01 -
TomStorm #105457 Snow Runner miért nincs Store-ba?Holnapra van megjelenés -
Iszonyú mi megy druckmann meg a nóti twitterén is :O
Megőrültek az emberek. (a leak egy nóti alkalmazottól származnak)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon rossz fényt vet az ND-ra, ami az utóbbi időben ott megy. Remélem a játék sikeres lesz, és nem ez marad majd meg az egész után.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.27. 21:02:34 -
Szóval a köv 1 hónapban megtudunk sok mindent a PS5ről és a játékokról. Májusra pletykálják az MS eventet is és a sonyt is