status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    Pár hete platináztam a Vice city-t, gondoltam utána nekiállok a GTA3-nak. Na nem platinázni hanem végigvinni, mert talán 5 küldetésig jutottam pécén pár éve. Rohadt nehéz játék, pillanatok alatt agyonlőnek kocsistul. Ingame térkép nincs, a minimapon nem látszik az átfestő meg az ammu nation.És mivel nem volt benne kis szarosként több száz órám mint vice cityben meg san andreasban eléggé sokszor elvesztem.A küldetések hihetetlen hogy néha mennyire nem fogják az ember kezét. 2001 táján biztos eladott pár gémer újságot a végigjátszás :D A térkép viszont durva mekkora, igaz sok az üres rész benne a folytatáshoz képest. Ami rohadt jópofa szerintem hogy a villámlás után pár másodperccel jön a dörgés, ami megrezegteti a kontrollert . A következőnek jön majd a san Andreas(ott legalább minden utca a fejemben van több száz óra multi után), de előtte sorra kerül ps3-on a sorcery meg a days gone.

Salen szokott lenni a GTA trilógia jó áron, 2 résznél már jobban megéri mindhármat venni mint külön-külön