121491

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Nem értem, h miért hívják gameplaynek ezeket a videókat, amikor még ennyi év után is mindenki konkrét gameplayt vár és soha nem azt kapunk és csak csalódás a vége. Akkor fordultam le a székről, amikor az ACV videó után az egyik Xboxos fickó beszélt az ACV fejlesztésének vezetőjével és mondta neki, h milyen fasza volt gameplayt látni a játékból. Apjukfaszát.
  • CptFlint
    Nincs mit pótolni sajnos. Ez a baj, ha az ember megvesz mindent, ami érdekli. Ez az év kiégetett eddig. Volt egy FF7"Remake", ami szájba szart konkrétan :) és nem tobzódik eddig ez az év olyan megjelenésekkel, amikkel leöblíthetném rendesen :)
    Ezek, amiket felsoroltál lássuk:
    - Half Life Alxy: pc és vr hiányában kimarad biztosan. Én pc-t nem hiszem, hogy valaha is össze rakok még egyszer ezek mellett az árak mellett biztosan nem. VR-el meg én nem gyilkolom a szemem az biztos.
    - Ori and the Will of the Wisps: Első részével játszottam gamepassban és nagyon szép vizuálisan, de semennyire nem kötött le. Utoljára ugra bugriban az majió Odyssey kötött le, de az is csak a 5. pályáig aztán szétuntam.
    - Walking Dead Saints and Sinners: Bevallom őszintén ez azt se tudom mi, de annyira hangzik érdekesnek, hogy rá se keresek :)
    - The Last of Us 2: Ezt már nagyon várom. Szerintem az első részt végigviszem újra, hogy enyhítsem ezt az 1 hónap várakozás.
    - Desperados 3: Ezt bottal se.
    - Ghost of Tsushima: Ezt várom. Remélem jó lesz. A legutolsó trailer ígéretes volt.
    - Cyberpunk 2077: Ezzel szkeptikus vagyok nagyon. Annyiszor ígérte már mindenki, hogy így meg úgy lehet sokféleképpen megcsinálni a küldetéseket, de ténylegesen megcsinálni még senkinek sem sikerült. Ha sikerül most talán, akkor jó lesz, ha ilyen generic lehetőségek lesznek, mint mindenben, hogy vagy leőlsz mindenkit, vagy lopakodsz, akkor kb 12 egy tucat lesz ez is.
    - AC Valhalla: Az Origins tetszett nagyon, de nagyon. Az Odyssey meg dögunalom volt. Eddig a Valhalla sem tűnik kimagaslónak semmiben. Úgy néz ki generic AC lesz viking skinnel.
    - Yakuza: Like a Dragon: Bottal se kategória.
  • darkSectorxxx #106259
    Nekem nem gáz eddig se 60 frémmel tóltam a géminget. :)
  • Moby
    Érdemes megnézni a youtube közvetítés alatt a like/dislike arányt megnézni :DDD
    Nyomorult agyhalott baromállatok. Kivégzik magukat mire elkezdődik a nextgen, és ehhez már a sonynak sem kell beletrollkodnia.
  • Evoluti0N
    Sokkal nem is, de valamennyivel igen.
  • Moby
    Szóval nemtudom ki hogy van vele, de én mostmár SOKKAL többet tudok az XSX-ről, illetve a játékairól mint délután 4-ig tudtam
  • Moby
    Tök jól megtudtuk milyen lesz játszani XSX-en!
    És még a streamek is 30fps-el mentek, de mivel úgyis minden megrendsezett, prerendered szarvót így aztán hurkamindegy volt ez is. De még ezzel is odafingottak az ember orra alá, hogy nesztek ti barmok, így gondoljuk mi eztet itt redmondban :D
  • Moby
    Mindig van mivel játszani, nem ez a gond. Mindig több játék van, mint idő rájuk, még most, karaténszezonan is :D
  • juhaszvik
    Működik az UK reg now-ra.
    Ezek szerint működnie kell lanról is. Én a regisztrációt is wifiről csináltam és a ps-t is csak wifin engedtem fel, de akkor nem félek, hadd szóljon a lan.
    Már tölti az első gamet, imádom, ha egy terv sikerül.
  • darkSectorxxx #106252
    LOÁL!

• Evoluti0N
    Akkor meg pótoljatok régebbi címeket ezerrel. A hátamon feláll a szőr, amikor valaki arról panaszkodik, h nincs mivel játszani, ameddig ki nem jön a következő nagyobb cím. Nem, most nem konkrétan rólad beszélek.
  • Evoluti0N
    Tavaly vót. Idén lesz pöcöre.
  • j0nNyKa
    DS? tavaly vót?
  • Moby
    A háromból 1 konzoloka meg sem jelent, a másik ps-re pont nem, a harmadik meg még engem sem érdekel, pedig nekem pont van vr-em, de olyan szinten volt elég a vr horrorból, hogy arra szavak senincsenek. Minden más meg majd. Szal ja. Eddig 2020 a moslék éve :D
  • Evoluti0N
    Nem értem ezt a sok szarozást ezzel az évvel kapcsolatban. Miket játszatok ti? Min játszatok? Miket szerettek?

Eddig olyan cuccokat játszottam ideiek közül, amik remekek, mint a Half Life Alxy, Ori and the Will of the Wisps, Walking Dead Saints and Sinners és olyanok jönnek még, mint a The Last of Us 2, Desperados 3, Ghost of Tsushima, Cyberpunk 2077, AC Valhalla, Yakuza: Like a Dragon.
    A trailerek alapján a Medium érdekesnek ígérkezik, a Bloodlines 2 pedig grafikailag nem éppen csúcs, de minden más faszának tűnik.
    És akkor még valszeg van egy csomó játék, amiről nem tudunk még és idén jön.
    Mi a szar itt? Csak én nem látom?
  • Moby
    Tehát az MS szerint a gameplay fogalma az, hogy játékosok csorgó nyálú idiótaként bámulnak megrendezett trailereket?
    Mer akkor nem csoda, ott tartanak, ahol...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 18:03:56
  • CptFlint
    Nem csalódtam. Ez az év nagy valószínűséggel ilyen marad. Jó szar :D
    Oké az tetszett, hogy Greenberg berakta azt a xbox mame-et háttérnek. Tetszett, hogy nem sértődtek bearjta, hanem poénból nyomják ők is. Azon hangosan felnevettem.
    Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.05.07. 17:59:55
  • AntiHero
    Game enginel volt csinàlva annyi. :D
  • Kandurex
    Mekkora egy lóhúgy, minden, amit state of play vagy inside -ként harangoznak be.

Mintha tudatosan húgynak torkon minden játékost.
  • TDC Geronimo
    Nekem az az erzesem hogy ezeket az eventeket akik csinaljak marhara nem tudjak mi kell a nepnek. Allando csalodottsag szinte minden ilyen event utan. Remelem sony csak akkor lesz ha tudnak demozni PS5 only cimeket es nem ilyen kamugameplayeket crossgen indiefosokbol
  • TDC Geronimo
    Uh MS ms... Ezt kar volt :D
  • Moby
    Édes istenem, ez az MS.... :(( Jó. itt hivatalosan nem fog már változni semmi :(
    Nem arról bolt szó, hogy gameplay bemutató lesz?
    MI VOLT ITT GAMEPLAY?
    Nyomorultak...
  • Rage47
    lesz még ebből több session is a nyár folyamán vagy ennyi volt a nextgen?

Valhalla jó volt... :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.07. 17:42:28
  • Kandurex
    Ez vót a nagy valhalla bemutató? Édes faszom.
  • AntiHero
    AC Valhalla gameplay nem hozott làzba. Annyira mozgatott meg mint az utolsó 3 AC. Kb semennyire.

Gyere màr tLoU 2!!
  • n000rbi
    Na hát ebből az xboxinszájdból a The Medium mozgatott meg kicsit.
  • Rage47
    Nálam mindig be van dugva a PS4, úgyhogy nem tudom, wifin megy-e, de az tuti, hogy nem kell VPN, mert én regeltem egy UK accountot és azzal toltam 7 napig a NOW-t.
  • mucsácsó
    jaja, nyilván :( szerintem sajnos az még semilyen állapotban nincsen - ahogy ezt valami resetes/neogafos/reddites arcok is írták nemrégiben -, nemhogy még mutogassák egy ilyen kvázi random MS streamen... :D talán majd jövőre láthatunk valamit belőle már, de előbb kétlem, ha igazak a pletykák...

ez kb. olyan szintű lehetett, minthogy már évek óta is ott lesz a kövi rocksteady/Batman játék, de sose volt egyik konfon se :D
  • Moby
    Oric azt mondta tegnap, hogy Elden Ring nem lesz, és ez biztos információ. Szóval a pletyka ahogy sejthető volt, alaptalan volt.
  • juhaszvik
    Köszi a választ. Azt írták a now-val kapcsolatban, hogy "kábelen" felismeri a rendszer, hogy Magyarországról léptél be, wifin nem. Kicsit én is esetlennek érzem a dolgot, ezért kérdeztem rá...
    A VPN-hez hülye vagyok (pontosabban sose kellett), az működik ps-re is?

De azért teszek majd egy próbát, veszíteni nem veszítek semmit. Van 7 napos trial időszak, szóval pénzt tuti nem fogok bukni,
    Utoljára szerkesztette: juhaszvik, 2020.05.07. 14:44:29
  • TDC Geronimo
    Új AC témához

""In a response to an article about the size of Valhalla – which features a map that encompasses some of Norway and the four kingdoms of England – Ubisoft’s head of communications for the Middle East, Malek Teffaha, says the developer has addressed criticisms of the last game’s bloat."

“FYI, it won’t be the longest or biggest game in the series. They addressed criticism on this one,” he said, referring to the size of the game.""
  • j0nNyKa
    igen VPN az a wifi
  • mucsácsó
    szia!
    1. PS Now-ra nem tudok okosat mondani, de én úgy tudom, hogy itthon nem műxik valóban (mivel MO-n nem támogatott /egyelőre/), csak külföldi accounttal - az meg hogy WiFi only, az elég faszságnak hangzik, esetleg VPN onlyt tudnék elképzelni :D de ezt majd más megszakérti ^^,

2. PS Plus: itt 30 nap, tehát attól függ, hogy te mikor aktiválod - ha május 7, akkor június 6-án jár le:) ez fix - esetleg még extra infó, hogyha te május közepén még 1x előfizetsz egy 30 napra, akkor az hozzáadódik természetesen a már meglévőhöz, ez még gyakori kérdés.
    plusz a Plus játékok csak a Plus előfizetés alatt elérhetők - ha lejár, akkor nem férsz hozzájuk - viszont ha újra előfizetsz rá, akkor megint eléred őket, szal el sosem vesznek.
  • juhaszvik
    Halihó, két kérdésem lenne:
    1. ps now tapasztalatok: utánaolvastam a prohardveren, és ott azt írták, hogy a regisztrációhoz UK account kell és csak wifin keresztül működik, de ez egy 2016-os bejegyzés. Rá tud valaki ezekre bólintani? Vagy esetleg változott a helyzet? Egyéb tapasztalat?
    2. ps plus: hogyan számolják a hónapot? 30 napra vagy naptári hónapra (május, június stb.)?
  • Rage47
    az Odyssey sem volt ronda, más gondok voltak ott :D látvány nem szokott gáz lenni Ubinál
  • CptFlint
    Nagy extrára idén már én sem számítok. Aztán max kellemesen csalódom :)
  • Kandurex
    Mivel a mostani genre is jön, szerintem még annál is rosszabbra számoljunk, valahol az Origins szintjén.
  • mucsácsó
    wow, adom :) mondjuk én nem számítok nagyon nagy extrára, szvsz a shotoktól szebb nem lesz nagyon (nem mintha azok rondák lennének :D)
  • CptFlint
    Ma lesz az xbox-os műsorban délután 5-kor.
  • Kandurex
    Mikor lesz a Valhallás ingame? Az is ma?