status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • CptFlint
    Nincs mit pótolni sajnos. Ez a baj, ha az ember megvesz mindent, ami érdekli. Ez az év kiégetett eddig. Volt egy FF7"Remake", ami szájba szart konkrétan :) és nem tobzódik eddig ez az év olyan megjelenésekkel, amikkel leöblíthetném rendesen :)
    Ezek, amiket felsoroltál lássuk:
    - Half Life Alxy: pc és vr hiányában kimarad biztosan. Én pc-t nem hiszem, hogy valaha is össze rakok még egyszer ezek mellett az árak mellett biztosan nem. VR-el meg én nem gyilkolom a szemem az biztos.
    - Ori and the Will of the Wisps: Első részével játszottam gamepassban és nagyon szép vizuálisan, de semennyire nem kötött le. Utoljára ugra bugriban az majió Odyssey kötött le, de az is csak a 5. pályáig aztán szétuntam.
    - Walking Dead Saints and Sinners: Bevallom őszintén ez azt se tudom mi, de annyira hangzik érdekesnek, hogy rá se keresek :)
    - The Last of Us 2: Ezt már nagyon várom. Szerintem az első részt végigviszem újra, hogy enyhítsem ezt az 1 hónap várakozás.
    - Desperados 3: Ezt bottal se.
    - Ghost of Tsushima: Ezt várom. Remélem jó lesz. A legutolsó trailer ígéretes volt.
    - Cyberpunk 2077: Ezzel szkeptikus vagyok nagyon. Annyiszor ígérte már mindenki, hogy így meg úgy lehet sokféleképpen megcsinálni a küldetéseket, de ténylegesen megcsinálni még senkinek sem sikerült. Ha sikerül most talán, akkor jó lesz, ha ilyen generic lehetőségek lesznek, mint mindenben, hogy vagy leőlsz mindenkit, vagy lopakodsz, akkor kb 12 egy tucat lesz ez is.
    - AC Valhalla: Az Origins tetszett nagyon, de nagyon. Az Odyssey meg dögunalom volt. Eddig a Valhalla sem tűnik kimagaslónak semmiben. Úgy néz ki generic AC lesz viking skinnel.
    - Yakuza: Like a Dragon: Bottal se kategória.