121491

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #106462
    De ott sokkal szebb is lehet az a plusz 30fps helyett, vagyis ne úgy nézd hogy ugyanaz fut 30-al ott is.
    RT-t minden szar címbe bele fognak pakolni, az meg zabálja az fps-t szerintem.

Ha 4k 30fps lesz XSX-en is, akkor képminőségben ott nagy eltérések lesznek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 22:51:23
  • Evoluti0N
    Grafika nyilván szebb lesz, de valamennyivel szebb grafikáért, ugyanaz a felbontásért és FPS-ért nem tudom mennyire érdemes beruházni egy új konzolra. Nem lesz akkora a grafikai különbség, mintha két különböző generációs játékról lenne szó.

Az "Optimised for Xbox Series X" szlogen meg különösen vicces, amikor 4K 30 FPS VS checkerboard 4K 60 FPS-ről van szó.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.11. 22:53:15
  • darkSectorxxx #106460
    Hát ez attól függ, mert a fejlesztők lehet megint azt választották hogy 30fps és inkább kontent több.
    Tudna 60-at ahogy a mostaniak is, ez mindig fejlesztői döntés ugye.

Tudhattuk hogy sokan a 30fps-el inkáb grafikára fog hajtani.
  • darkSectorxxx #106459
    Miért lenne felesleges, azt mondod felbontás meg fps-t kivéve ugyanaz a grafika lenne egy gyengébb hardveren? Ez tutika?
    Xbox-nál nem exclusive-ra gondoltam, azt a PS5- miatt. XSX-et csak megkérdeztem, az októl független, szimpla kérdés volt, nem vitatni a miértjét.
  • Moby
    >ez meg sokkal nagyobb lesz állítólag
    Az a szerencsénk, hogy mindig jól informált vagy :D
    "The head of communications for Ubisoft Middle East confirmed Valhalla will be shorter and smaller than Odyssey"
  • Evoluti0N
    Ez a sokkal nagyobb pont téves. Nem rég volt arról szó, h tanultak az Odyssey hibáiból, ami túl nagy és túl hosszú lett, nem elég változatos tartalommal és ez kisebb lesz.
  • Evoluti0N
    Szerintem nem lett volna nagy elvárás, h olyan játék, ami kijön mostani generációs konzolra is, egy következő generációson, ami sokkal erősebb, 60 FPS-sel fut. Ha nem így van, akkor mi értelme van az egésznek?
  • Seth
    És ha azok 30 fps voltak? Az új generáción tudja már a 60-at kiköhögni azzal a bika géppel
  • Moby
    Az xboxos ekluzív címekhez nem kell XSX. Azt a gépet nem az exkluzívok nem fogják eladni, mert nem lesz neki olyanja. És még mindig nem tudni lesz-e lockhart, stbstb.
    Ha lesz lockhart, neked is hótfelesleges XSX-ben gondolkodni pl.
  • darkSectorxxx #106453
    Micsoda? Dehát az előző 2 AC is 4k 30fps volt ez meg sokkal nagyobb lesz állítólag meg jóeséllyel szebb is. :)
  • Seth
    Szerintem meg pont, hogy elvárható lett volna

Mondjuk azt írják min. 30. Lehet lesz majd performance meg quality mód
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.05.11. 22:38:35
  • darkSectorxxx #106451
    Várható volt hogy nem fog menni 60fps-el. :)
  • darkSectorxxx #106450
    Hát azért az exclusive címekből szerintem nagyjából tudja sok ember mit tervez, nem azt mondom hogy fixen írják le mi lesz, csak mit terveznek, hány embert érdekel egy másik, vagy ki akar mind2 platformot esetleg. :)
  • Evoluti0N
    Assassin's Creed Valhalla win run at a minimum of 30 FPS on Xbox Series X. És ez crossgen. Kivi vagyok, h mi lesz ebből a 4K 60 FPS következő generációból.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.11. 22:26:29
  • Moby
    Nem tudom hogyan terveztek bármit is, amíg a ps5 be sincs mutatva, sem árak, sem semmi. Az egész nextgen egyelőre egy doboz, amiben a XSX van, meg egy kontroller, amí a ps5 mellé lesz csomagolva.
    Ebből így hogy?
  • Moby
    De van ps4-ed is nem?
  • Evoluti0N
    Igazából nem sok JRPG-t jászottam PS3-on, meg úgy általában, de a 3, ami emlékezetes maradt, az a Ni No Kuni, a Valkyria Chronicles és a Tales of Xillia voltak. Ebből az első kettő azóta megjelent PC-re is.
    Ja a Persona 5 kijött PS3-ra is PS4 mellett. Egyértelműen egyik legjobb JRPG evör.

Amúgy meg az Uncharted 1-3, az összes GoW (mínusz a legújabb, ami PS4), Shadow of the Colossus, Infamous 1 és 2, Resistance játékok, Killzone játékok, Heavenly Sword, Puppeteer, The Last of Us ofc.
    Meg van egy pár, mint a két Quantic Dream játék (Heavy Rain és Beyond Two Souls), valamint a Journey, amik azonban azóta megjelentek PC-re is.

Nem tudom, h van-e PS4-ed. Sok játék a listán megjelent azóta PS4-re is és mindegyik esetében az a jobb verzió ofc.

Mondanám a Yakuza 3-5-öt is, de egy: először az első kettőt lenne érdemes végigvinni, mert a sztorik sokszor összefüggnek, kettő: állítólag a PS3 verziók nem futnak túl jól és érdemes a PS4-es verziókat inkább játszani. Jelenleg éppen ezen megyek végig, az 5. résznél tartok és szégyenlem magam, h ilyen sokáig aludtam a sorozaton.

Van pár, ami jött Xbox 360 és PS3, de nem PC: Asura's Wrath, Lollipop Chainsaw, Red Dead Redemption (PS3 verzió eléggé okádék),

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.11. 22:09:57
  • CptFlint
    Volt egy érdekes jrpg, ami nem jelent meg semmi másra azóta sem asszem, és egész jó volt a White Knight Cronicles. Aztán habár az nem jrpg, hanem akció játék, de a Heavenly Sword is igen jó volt. Aztán ott volt az Eternal Sonata jrpg, ami igen jó volt. Nem emlékszem, de lehet annak volt pc-s portja. X360-as volt arra emlékszem. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
  • darkSectorxxx #106444
    Akkor neked is egy PS5 ami biztos . :) De töléletesen érthető. :)
  • CptFlint
    Egyenlőre csak ps5-öt tervezem. XSX-hez nagyon jónak kell lennie a Halo-nak, hogy megvegyem megjelenéskor. Bár ps5-nél is fontos lesz, hogy lesz-e olyan játék a lunch címek között, ami érdekel, vagy lesz-e olyan korábbi játék amivel jászom jelenleg, majd visszafele kompatibilitással, ami 5-ön jobban fut, mert ha egyik sem, akkor lehet most először hosszú idő óta nem ugrok bele kezdéskor.
    Remélem nyáron durrogtatni fogják a puskaporokat, mert egyenlőre a hype vonat vesztegel a semmi közepén.
  • j0nNyKa
    jöhetnek PC címek is, akkoriban voltak játékok, amiket azért kerültem el, mert "túl konzolos"
  • darkSectorxxx #106441
    Csak ps3? Uncharted/God of War sorozat.
    Siern, Fatal Frame. Des, Ico & SotColossus
  • darkSectorxxx #106440
    Igen PS5 exclusive-ok lesznek ugyanúgy persze.
    Vagyis nálad akkor a PS5 lesz. :)
  • Evoluti0N
    JRPG? Olyan gondolom nem érdekes, ami azóta kijött PC-re is.
  • j0nNyKa
    mondtok nekem istenkirály PS3 játékokat? jöhet bármi ami eszetekbe jut, valszeg a jrpg vonal érdekel a legjobban, de jöjjön akármi is

kezdem is:
    1. The Last of Us
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.11. 21:36:54
  • Evoluti0N
    Az eddigiek alapján úgy tűnik, h az Xbox "exkluzív" játékok továbbra is jönni fognak PC-re, PS5 esetében meg gondolom, h továbbra is folytatják a valódi exkluzivitás hagyományát. Ennek fényében tök felesleges lenne a high end gaming PC-m mellé egy Xboxot is vennem. Szóval nagy valószínűséggel marad csak a PS5. Most, h megjelenéskor-e vagy amint lesz rá elég exkluzív, az majd még kiderül. Ez attól is függ, h milyen exkluzívok jönnek rá és milyen gyorsan. Ki tudja? Lehet, h lesz valami érdemleges akár launch címként is. Persze Xbox X is befuthat, ha esetleg tényleg jönnek rá exkluzívok, de eddig nem igazán úgy tűnik, h ez lesz a helyzet.
  • darkSectorxxx #106436
    Szuper ár!
  • j0nNyKa
    van egy bontatlan xbox one x 100k-ért, ha érdekel írj privit és összekötlek vele
  • darkSectorxxx #106434
    Szóval akkor XSX az ami még nem biztos. :)
  • n000rbi
    2 tuti, 3 talán, Switch van már megjelenés óta.
  • darkSectorxxx #106432
    Elnézést! Igen elfelejtettem mondani hogy most a Nexgen gépekre értem a kérdést, de legyne egy 4. a Switch. :)
  • Seth
    Én : 4. Switch :)
  • darkSectorxxx #106430
    Ti mit terveztek venni amúgy?

1.: XSX
    2.: PS5
    3.: XSX + PS5

Én: 3.: XSX + PS5
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 20:22:17
  • darkSectorxxx #106429
    Igen, de nem úgy értettem hogy csak Xbox-nál lesz, hanem az Xboxot veszem (PC-ként). :)
  • Evoluti0N
    Végül aztán addig jutnak, h ingyen jár minden launch day játék mellé egy konzol.
  • Seth
    Ez nekünk csak jó. A Sony meg lehetne bosszúszomjasabb és annál is lejjebb adhatná
  • Ulthanito
    Olcsobb XSX, a Microsoft bosszuja

• TomStorm
    Farming Sim19-nél ha valaki Mod-ol Ps4-en az a Szezont(seasons) ne!Minden más mehet de a Seasons sajna nem kompatibilis.Teljesen szétcseszi grafikát és fizikát is.Még a 2 standart mapnál is.

A másik meg amit még tesztelek az a "seasons ready" objektumok de v.szinü ha nincs fennt szezon pakk így nem érintheti ez az opció.

Ja és a GEO irl modokat most nézem de sz.tem azokkal nem lesz gond
  • Moby
    RT lesz a PS-nél is.
  • darkSectorxxx #106423
    Meg van X360 meg PS3, de azt odaadtam sógoréknak.