status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #106446 Igazából nem sok JRPG-t jászottam PS3-on, meg úgy általában, de a 3, ami emlékezetes maradt, az a Ni No Kuni, a Valkyria Chronicles és a Tales of Xillia voltak. Ebből az első kettő azóta megjelent PC-re is.
Ja a Persona 5 kijött PS3-ra is PS4 mellett. Egyértelműen egyik legjobb JRPG evör.
Amúgy meg az Uncharted 1-3, az összes GoW (mínusz a legújabb, ami PS4), Shadow of the Colossus, Infamous 1 és 2, Resistance játékok, Killzone játékok, Heavenly Sword, Puppeteer, The Last of Us ofc.
Meg van egy pár, mint a két Quantic Dream játék (Heavy Rain és Beyond Two Souls), valamint a Journey, amik azonban azóta megjelentek PC-re is.
Nem tudom, h van-e PS4-ed. Sok játék a listán megjelent azóta PS4-re is és mindegyik esetében az a jobb verzió ofc.
Mondanám a Yakuza 3-5-öt is, de egy: először az első kettőt lenne érdemes végigvinni, mert a sztorik sokszor összefüggnek, kettő: állítólag a PS3 verziók nem futnak túl jól és érdemes a PS4-es verziókat inkább játszani. Jelenleg éppen ezen megyek végig, az 5. résznél tartok és szégyenlem magam, h ilyen sokáig aludtam a sorozaton.
Van pár, ami jött Xbox 360 és PS3, de nem PC: Asura's Wrath, Lollipop Chainsaw, Red Dead Redemption (PS3 verzió eléggé okádék),
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.11. 22:09:57