121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Csak sokkal szebb. :D -
AC Japan :D -
de pixeles a youtube-on a gameplay
basszameg
-
Prof William #106701 KEZDŐDIK! -
-
<3 Köszi! -
Prof William #106698 Kösz szépen! Aligátor ahogy a japánok mondanák. :) -
-
Prof William #106696 Hol lehet majd 10-től nézni a gameplayt? Youtube?
Remélem a Tsutshimában a táj mellet mutatnak 1-2 falut vagy várost is. Érdekel hogyan néznek ki. -
Jó de amit játszanak, nem ilyen trailer videóba bevágott jeleneteket. :) -
Igen. :) -
mit remélsz rajta. Mondták, hogy lesz -
Uramisten dejólesz. :P
Ma este remélem lesz gameplay a Tsushima-ból. :) -
De gondolom azt már nem értetted, hogy miért is van ez úgy. :) Pedig nagyon érdekes, csak tátottam a szám, hogy a technika már itt tart.
-
Már mindent IS leakelnek, szóval az ilyen várakozásaim egyáltalán nem alaptalanok :) -
+ még erre rájön a PS5 kontrollernél a haptic feedback meg az adaptive triggerek. Durva lesz az "immerzsön" :) -
Igen erre én is felfigyeltem, BRUTÁLIS volt az audió, ahogy potyogtak a kövek.... -
ez a szerencsénk -
Itteni idő szerint. -
ppista #106685 A videójáték nem szól másról, mint a "finghámozásról". Mi ebben a meglepő? -
Prof William #106684 A mi időnk szerint este 10-től? Vagy USA idő? -
A State of Play este 10-től lesz, nem tudom miért vártál csucsima gameplayt :) -
Ezt a sok faszságot amit itt összehordtok. XD Azt hittem már kijött a GoT gameplay, azért van ennyi új hsz. De nem, megy a fing hámozása ezerrel... lassan asszem readonlyból is lépek innen. 
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.14. 12:52:42 -
Ajánlom amúgy, hogy egy jó minőségű fülhallgatóval nézzétek meg az UE5 demot... Beteg lesz az audio is nextgen -
Persze, senki se állítja az ellenkezőjét -
Az árazásra kiváncsi leszek. Én az 1 részt akartam már rég játszani, de régen nem vitte a gépem (a vice city-t többé kevésbé igen :D) utána meg kimaradt a széria, meg mindig van más játék a backlogban. -
- ad1
- ad2 meg hogy a fegyverrel csinalsz dolgokat az fpsben, tehat van funkcioja a karnak ami tartja, az orroddal nem
- nem voltam meg haboruban, de el tudom kepzelni hogy mikozben lovok valakire, az agyam ki fogja hajitani az orrom letezeset (mint ahogy nyugalmi allapotban is teszi 0-24), viszont a karomat meg a fegyvert amit tart, azt jo esellyel latnam
vagy menjek mar a picsaba az eszervekkel? -
Ezt nem mondtam, de nem jelenti azt hogy egy orr a képernyő alján meg az. :P -
de a képernyő közepéből groteszkül kiálló kezed, mint húslevesből a csirkeláb, az oké? -
Én értelek, de nem szeretnék arcomból látni semmit fps-ekben. :) -
Nálam egy erős OK. De nincs hype vonat. -
Szóval az van, hogy az fps nézet végtelenül leegyszerűsíti azt, amit látsz. Legnagyobb rákfenéje az, hogy hiányzik belőle az, ami az emberi tájékozódás egyik kulcseleme: a perifériás látás. Enélkül pedig nem látod, ami a vállad mögött-mellett kicsivel történik, így reagálni sem tudsz rá.
Mondok konkrét példát. Kingdom Come: Deliverance, ami egy lovagszimulátor lenne. Belső nézetes, és harc közben csak azt hallod, hogy valaki irdatlanul kalimpálja a fejed, fogy az életerőd. A valóságban látnád a perifériás látásoddal, hogy hol is van, és reagálnál rá, de fps-ben ezt nem tudom megtenni.
Nem az orr a lényeg, hogy azt látnod kell vagy kéne, ezzel is csak szemléltettem, hogy a játékokban a belső nézet mennyire suta, engem zavar.
És akkor ide már hozhatnám a másik kedvenc témám a belső nézethez, a bevérző képernyőt, ami szerintem a játékfejlesztés legalja. Mi a faszom vérzik be a képernyőn? Az mim ami vérzik? Ha lábon lőnek, az életben sosem vérzik be a "képernyőd", sosem fogod ezt látni, ha már azt próbálja szimulálni, mit látsz.
Oké, hogy 10 éve ez még sikk volt, de könyörgöm, 2020-at írunk. Annyiféleképp lehetne érzékeltetni, hogy megsebesülsz. Például elkezdesz sántítani, vagy összegörnyedsz, vagy pontatlan lesz a célzásod, vagy nehezebben mozogsz, vagy szédülsz, homályosan látsz, ezek egyikéhez sem kell a bevérző képernyő.
Szóval ezek miatt utálom az FPS-t. -
Amúgy magyar "újságok" is ezt írjàk.:
A 2K Games még május 19-ig akarta titkolni a részleteket, de ha valami felkerül az internetre, nehéz onnan leszedni. A Microsoft Store alapján a Mafia 2: Definitive Edition már jövő hét kedden megjelenik, viszont az első játék kipofozott verziójára egészen augusztus 28-ig várnunk. -
Lépj tovább. -
engem egyáltalán nem hoz lázba a cyberpunk, lehet az fps nézet miatt is. pedig szerettem a Deus Exet, főleg a stealth részét
remélem lesz belőle demo, mert a videók nem nyűgöztek le eddig :/ -
Ma mikor számíthatok erre a GoT szupcsi kis infóra? Délután lesz valamikor? -
Én se nagyon játszom FPS játékkal, de az arcom egyes részeit csak akkor látom a valóságban is ha lefelé tekintek.
Játékban ez felesleges szerintem és zavaró is lenne nekem, ha így oldanák meg. Nem minden jó játékokban ami a valóságban úgy van.
Én max a fov-al értek egyet, de ha 120 lenne a fov akkor meg torz a játék képe.
Nekem a legnagyobb probléma ezzel csak az hogy nem látom a karakterem körül mi van , meg jobban szeretem ha vannak skinek a játékokban és kláthatom azokat a karakteren.
Illetve fps lopakodás szerintem játékokban ultragagyi, külső nézetből a falhozlapulás meg ilyenek sokkal jobb, mint belső nézetben. -
XSX-ben fele ilyen gyors az SSD és tudomásom szerint, de majd kijavítanak ebben, teljesen másképpen is használja a PS5 az SSD-t mint egy Xbox vagy PC.
Szóval nem, nem biztos, ezt a teret ilyen részletes textúrákkal, nem biztos, ez túlságosan is durva ami a videóban van, az utolsó kis szirszar elem is tű élesnek tűnik .
Én márget nem vennék erre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.14. 09:55:24 -
Nem az eredeti posztra, hanem a témafelvetésre: az orr megjelenítése fontos lenne. A 2d leképzésben erre nincs jó módszer, de VR-ban már különösen fontos lenne, nagyban növeli az immerziót (és növelné az fps-ekben is). Annyira, hogy a PSVR2-ben a sony patentek szerint már fontos szerepet fog kapni. És itt nem egy "random orr" rendereléséről beszélünk, hanem valós facetrackingről, ami nem csak a 3d avatar miatt fontos, hanem amiatt is, hogy a játékos a saját arcát megfelelő perspektívából ténylegesen láthassa. A facebook is dolgozik már egy ideje a facetrackingen, a patent alapján nagyon hasonló lesz a psvr2-ben is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.14. 09:41:23 -
az lesz az :D jó hasonlítás nagyon, meg nekem kicsit ilyen Fallout 3-szerű is volt