121493

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #106704
    Csak sokkal szebb. :D
  • Rage47
    AC Japan :D
  • darkSectorxxx #106702
    de pixeles a youtube-on a gameplay
    basszameg
  • Prof William
    KEZDŐDIK!
  • Rage47
  • darkSectorxxx #106699
    <3 Köszi!
  • Prof William
    Kösz szépen! Aligátor ahogy a japánok mondanák. :)
  • TDC Geronimo
  • Prof William
    Hol lehet majd 10-től nézni a gameplayt? Youtube?

Remélem a Tsutshimában a táj mellet mutatnak 1-2 falut vagy várost is. Érdekel hogyan néznek ki.
  • darkSectorxxx #106695
    Jó de amit játszanak, nem ilyen trailer videóba bevágott jeleneteket. :)
  • darkSectorxxx #106694
    Igen. :)
  • TDC Geronimo
    mit remélsz rajta. Mondták, hogy lesz
  • darkSectorxxx #106692
    Uramisten dejólesz. :P

Ma este remélem lesz gameplay a Tsushima-ból. :)
  • Ulthanito
    De gondolom azt már nem értetted, hogy miért is van ez úgy. :) Pedig nagyon érdekes, csak tátottam a szám, hogy a technika már itt tart.

• Kongy
    Már mindent IS leakelnek, szóval az ilyen várakozásaim egyáltalán nem alaptalanok :)
  • TDC Geronimo
    + még erre rájön a PS5 kontrollernél a haptic feedback meg az adaptive triggerek. Durva lesz az "immerzsön" :)
  • darkSectorxxx #106688
    Igen erre én is felfigyeltem, BRUTÁLIS volt az audió, ahogy potyogtak a kövek....
  • Kandurex
    ez a szerencsénk
  • n000rbi
    Itteni idő szerint.
  • ppista
    A videójáték nem szól másról, mint a "finghámozásról". Mi ebben a meglepő?
  • Prof William
    A mi időnk szerint este 10-től? Vagy USA idő?
  • n000rbi
    A State of Play este 10-től lesz, nem tudom miért vártál csucsima gameplayt :)
  • Kongy
    Ezt a sok faszságot amit itt összehordtok. XD Azt hittem már kijött a GoT gameplay, azért van ennyi új hsz. De nem, megy a fing hámozása ezerrel... lassan asszem readonlyból is lépek innen.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.14. 12:52:42
  • TDC Geronimo
    Ajánlom amúgy, hogy egy jó minőségű fülhallgatóval nézzétek meg az UE5 demot... Beteg lesz az audio is nextgen
  • TDC Geronimo
    Persze, senki se állítja az ellenkezőjét
  • shaddam
    Az árazásra kiváncsi leszek. Én az 1 részt akartam már rég játszani, de régen nem vitte a gépem (a vice city-t többé kevésbé igen :D) utána meg kimaradt a széria, meg mindig van más játék a backlogban.
  • j0nNyKa
    - ad1
    - ad2 meg hogy a fegyverrel csinalsz dolgokat az fpsben, tehat van funkcioja a karnak ami tartja, az orroddal nem
    - nem voltam meg haboruban, de el tudom kepzelni hogy mikozben lovok valakire, az agyam ki fogja hajitani az orrom letezeset (mint ahogy nyugalmi allapotban is teszi 0-24), viszont a karomat meg a fegyvert amit tart, azt jo esellyel latnam
    vagy menjek mar a picsaba az eszervekkel?
  • darkSectorxxx #106677
    Ezt nem mondtam, de nem jelenti azt hogy egy orr a képernyő alján meg az. :P
  • Ulthanito
    de a képernyő közepéből groteszkül kiálló kezed, mint húslevesből a csirkeláb, az oké?
  • darkSectorxxx #106675
    Én értelek, de nem szeretnék arcomból látni semmit fps-ekben. :)
  • Kandurex
    Nálam egy erős OK. De nincs hype vonat.
  • Ulthanito
    Szóval az van, hogy az fps nézet végtelenül leegyszerűsíti azt, amit látsz. Legnagyobb rákfenéje az, hogy hiányzik belőle az, ami az emberi tájékozódás egyik kulcseleme: a perifériás látás. Enélkül pedig nem látod, ami a vállad mögött-mellett kicsivel történik, így reagálni sem tudsz rá.

Mondok konkrét példát. Kingdom Come: Deliverance, ami egy lovagszimulátor lenne. Belső nézetes, és harc közben csak azt hallod, hogy valaki irdatlanul kalimpálja a fejed, fogy az életerőd. A valóságban látnád a perifériás látásoddal, hogy hol is van, és reagálnál rá, de fps-ben ezt nem tudom megtenni.

Nem az orr a lényeg, hogy azt látnod kell vagy kéne, ezzel is csak szemléltettem, hogy a játékokban a belső nézet mennyire suta, engem zavar.

És akkor ide már hozhatnám a másik kedvenc témám a belső nézethez, a bevérző képernyőt, ami szerintem a játékfejlesztés legalja. Mi a faszom vérzik be a képernyőn? Az mim ami vérzik? Ha lábon lőnek, az életben sosem vérzik be a "képernyőd", sosem fogod ezt látni, ha már azt próbálja szimulálni, mit látsz.

Oké, hogy 10 éve ez még sikk volt, de könyörgöm, 2020-at írunk. Annyiféleképp lehetne érzékeltetni, hogy megsebesülsz. Például elkezdesz sántítani, vagy összegörnyedsz, vagy pontatlan lesz a célzásod, vagy nehezebben mozogsz, vagy szédülsz, homályosan látsz, ezek egyikéhez sem kell a bevérző képernyő.

Szóval ezek miatt utálom az FPS-t.
  • AntiHero
    Amúgy magyar "újságok" is ezt írjàk.:

A 2K Games még május 19-ig akarta titkolni a részleteket, de ha valami felkerül az internetre, nehéz onnan leszedni. A Microsoft Store alapján a Mafia 2: Definitive Edition már jövő hét kedden megjelenik, viszont az első játék kipofozott verziójára egészen augusztus 28-ig várnunk.
  • Ulthanito
    Lépj tovább.
  • Rage47
    engem egyáltalán nem hoz lázba a cyberpunk, lehet az fps nézet miatt is. pedig szerettem a Deus Exet, főleg a stealth részét
    remélem lesz belőle demo, mert a videók nem nyűgöztek le eddig :/
  • darkSectorxxx #106669
    Ma mikor számíthatok erre a GoT szupcsi kis infóra? Délután lesz valamikor?
  • darkSectorxxx #106668
    Én se nagyon játszom FPS játékkal, de az arcom egyes részeit csak akkor látom a valóságban is ha lefelé tekintek.
    Játékban ez felesleges szerintem és zavaró is lenne nekem, ha így oldanák meg. Nem minden jó játékokban ami a valóságban úgy van.

Én max a fov-al értek egyet, de ha 120 lenne a fov akkor meg torz a játék képe.

Nekem a legnagyobb probléma ezzel csak az hogy nem látom a karakterem körül mi van , meg jobban szeretem ha vannak skinek a játékokban és kláthatom azokat a karakteren.

Illetve fps lopakodás szerintem játékokban ultragagyi, külső nézetből a falhozlapulás meg ilyenek sokkal jobb, mint belső nézetben.
  • darkSectorxxx #106667
    XSX-ben fele ilyen gyors az SSD és tudomásom szerint, de majd kijavítanak ebben, teljesen másképpen is használja a PS5 az SSD-t mint egy Xbox vagy PC.
    Szóval nem, nem biztos, ezt a teret ilyen részletes textúrákkal, nem biztos, ez túlságosan is durva ami a videóban van, az utolsó kis szirszar elem is tű élesnek tűnik .
    Én márget nem vennék erre.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.14. 09:55:24
  • Moby
    Nem az eredeti posztra, hanem a témafelvetésre: az orr megjelenítése fontos lenne. A 2d leképzésben erre nincs jó módszer, de VR-ban már különösen fontos lenne, nagyban növeli az immerziót (és növelné az fps-ekben is). Annyira, hogy a PSVR2-ben a sony patentek szerint már fontos szerepet fog kapni. És itt nem egy "random orr" rendereléséről beszélünk, hanem valós facetrackingről, ami nem csak a 3d avatar miatt fontos, hanem amiatt is, hogy a játékos a saját arcát megfelelő perspektívából ténylegesen láthassa. A facebook is dolgozik már egy ideje a facetrackingen, a patent alapján nagyon hasonló lesz a psvr2-ben is.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.14. 09:41:23
  • mucsácsó
    az lesz az :D jó hasonlítás nagyon, meg nekem kicsit ilyen Fallout 3-szerű is volt