121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
darksectorra nem szabad hallgatni :D -
Evoluti0N #108388 Áh, nem. Nem szeretek játékot elkezdeni és aztán félbehagyni. Desperados 3 majd TLOU 2 és Tsushima között valamikor. Péntekig tuti nem játszanám végig. :D Most így tengek-lengek. Végigjátszottam megint a HL Alyxet, h összeszedjem a maradék acsikat, most meg majd egyéb foglalatosságokkal lefoglalom magam a maradék kicsit több, mint 2 napban. :)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.16. 20:40:13 -
Addig mehet a Desperados 3. -
Evoluti0N #108386 El-fo-gad-ha-tat-lan. -
Death Strandig-et fejeltsd el.
RDR2 is unalmas nagyon ha nem a story-t kergeted, nekem a DG tetszett a legjobban, RDR2 csak a látványban durvább a többitől.
DS-et meg nézd meg Youtube-on cska tekerd el a 40 óra gyaloglást. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.16. 20:00:14 -
Meg fogsz hidd el és nem felejted el. :) -
Hűha, és most akár 2 nappal és később fogod kezdeni :D -
Evoluti0N #108382 Fákszejk. Ha én ezt tudom, akkor dobozosan veszem. Elsősorban azért vettem digitálisan, h éjféltől már játszhassam. -
kutyakiki81 #108381 Angol földön úgy fest holnap megkapjuk. Ma jött az e-mail, hogy postázva lett. -
Death Stranding -
Pl. speedrun-t betanulni sose fogok, de néha tud érdekes lenni ahogy egy ügyes runner játszik. Vagy egy régi kedvencet közösségben újra átélni kb. 2 délután alatt, amíg tudok házimunkát, stb.-t csinálni. Ráadásul ha én játszom újra az kb. 2 heti géming időt venne el az új címektől.
Lényegében nem a kertévé, az emegy, vagy a sláger rádió zúg a háttérben, hanem a twitch.
Mondjuk én filmet, sorozatot is viszonylag ritkán nézek.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.06.16. 17:50:11 -
áh valóban, ott van cset, tehát akkor már együtt csinálják... sajnos makes sense
még ha az együtt csinálás a hülye szmájlik spamelése is... lol -
Ezek közül a Days Gone, ami leginkább a hagyományos értelemben vett videojáték, szerintem arra menj rá. A másik kettőhöz türelem is kell és nem úgy szórakoztatnak, mint a DG. -
Twitteren össze is vettem egy biszex gémerlánnyal, mert mindig a thevr gameplayt nézte, de játszani sose játszott volna semmivel. De ő ő gémer. 
Szerintem sokaknak ilyen közösségi élmény vagy mifene -
Magyarországon ez nem fog megtörténni.
-
hvitya #108374 Igaz ez a hét a LoU2rol szol nekem is de szeretnék behúzni egy játékot psn-ről amíg tartanak az akciók.
Eközött a 3 között vacilálok segítsetek dönteni:D
Red Dead Redemption 2
Death Stranding
Days Gone
Melyiknek van a legjobb tortenete?
Melyik a legszorakoztatóbb?
Hosszúság és újrajátszhatósági faktor annyira nem számít a lényeg, ha kipörgetem a végén azt mondhassam na ez egy jó cucc volt.
Grafikaba ahogy látom mindhárom AAA kategória
-
ó mukbang, nem tudtam, hogy ennek neve is van, csak láttam 1-2 instás videót, hogy zabálnak :D -
Tuti, hogy valami nagyon egyszerű, a társadalom berendezkedésében gyökerező válasz van rá, minthogy miért olyan rohadt népszerűek a mukbang videók (1-2 azokból még nekem is oké). Sosem néztem utána.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.16. 17:14:41 -
ne már én is akarom :D -
Evoluti0N #108370 Redditen láttam, h egyesek már ma megkapták bizonyos helyekről. Mások holnap. Not fair. :'( -
Konzolvilág írt, hogy a Lasszóf@sz 2-t mindenki megkapja pénteken (akár a futár viszi, akár a boltban veszitek át). Special és Collector's kiadásból meg nem kaptak annyit, mint szerettek volna, így aki azt rendelt az vagy nem kap semmit, vagy beéri a fapados verzióval.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.16. 16:54:57 -
Én sok éve a Beyond: Two Souls-t néztem végig, mikor éjszakás voltam :D mert úgy voltam vele, hogy sosem lesz PS-em úgysem.
De azt nemtom megérteni, akinek ott a gépe hozzá és mégis másokat néz, mintha filmezne :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.16. 16:19:41 -
tipp csak, lehet totális baromság, de nem lehet hogy a twitch-féle streaming hamarabb volt, mint a netflix-féle? mert akkor egyszerűen úgy terjedt el, hogy az volt korábban, az volt hamarabb elérhető lehetőség
ja meg még1 biztos van: streamet nézni ingyenes, és opcionálisan fizetsz, netflixezni nem tudsz ingyen -
nem csak neked, magam sem értem - azt meg pláne nem, hogy ez hogy nőhette ki magát ennyire és hogy ez egy ennyire meghatározó dolog legyen, abszolút nincs benne ennyi pedig... -
én szeretek, és pont ugyanolyan a stream mint a tv, hogy ő mondja meg, mikor mi megy, sorozatnál meg én mondom meg mikor mit nézek - már csak ezért sem fogom fel
az oké ha valaki kaja közben nem szereti ezeket nézni, azt totál megértem, de hogy egy lefixált élő show-t válasszon a végtelen lehetőség helyett..... nemtom -
ez érdekes, és énsem értettem sosem...
végigjátszásnál persze jóljöttek segítségül, de az, hogy nézzem és netán még kövessem is ezeket, meg bálványozzam a streamereket meg az e-"""""sportolókat""""""".. hát nemtom... előbb nézem az öreg Bartost youtube-on :'D
kaja közben én meg nem szeretek filmezni/sorizni, ha eszünk, akkor eszünk - de mindenki máshogy van bekötve :) -
de ez olyan fura, ha sorozatban szerepelhetnél, megélhetnéd, játszhatnád, azt választanád nem? mármint nem csak te, bárki..?! mi a szarért választja hogy nézi ahelyett hogy átélné? csak nekem fura? -
valaki jobban szereti nézni, mint játszani, láttam már ilyet, ez van :D
van olyan ismim is aki inkább végignézi, mint hogy letöltse stb. kajál és közben nézi mint egy sorozatot -
Én egyetlen streamet szoktam nézni, az pedig a Hearthstone. :D De azt is csak azért, hogy én is megtanuljak rendesen játszani, no meg szórakoztató is. De sztori központú játékokat sosem néznék, mert egyszerűen nem érdekel ahogy más vergődik vele, meg nincs kedvem más kommentárjait hallgatni, szeretem saját magam megélni és lereagálni. -
számomra amúgy megdöbbentő de a korosztályom (ami majdnem a tied) rendszeresn streamet néz, innen sgről is elég sokan
én se értem hogy minek meg miért meg mikor, de csinálják -
ppista #108359 Detto. Életemben nem néztem még senkit sem hogyan játszik. Ha elakadtam valamibem, akkor megnéztem hogyan kellene hozzáállni, de azt a segitséget a Kispista is felrakhatta felőlem, vagy az amerikai elnök. Tök mindegy.
De azt fel nem tudom fogni, amikor a gyerekek mennek, és fizetik a belépőt, mert valami "jútúb sztár" megjelenik egy rendezvényen. Beszarás. -
TomStorm #108358 +1 -
Fogalmam sincs, sosem néztem őt. Egyrészt leszarom a fortnite-ot, másrészt szerintem az én (gamer)generációm nem az, aki azt nézi, ahogy más játszik. Már csak azért sem, mert ideje sincs rá (magambból kiindulva igénye sem). -
Szerintem ha az MS elengedi Ninját (kétlem, hogy ez megtörténne, felérne egy beismeréssel), akkor a Twitch perceken belül visszahívná. Mondjuk részemről teljesen mindegy hol van, mert nem nézem őt. -
Mi lett ninja twitch csatornájával? Bannolták vagy ülepszik rá a por a szerződés végéig? -
Ha már mutogatták nekünk a Horizon: Forbidden West-et, én tettem egy újabb próbát az előző résszel, amit eddig már két- vagy háromszor kukáztam pár óra után. Jelentem elkezdett érdekelni, azt hiszem az első cauldron után mondtam azt, hogy van ebben fantázia. A mellékküldetésekkel nem nagyon foglalkozok, de a lendület még jelenleg is kitart, amit nem gondoltam volna :) A Tlou2 most biztosan meg fogja törni, de szerintem van elég időm befejezni a ps5-ös rész megjelenésig. -
20 millióért vettem meg őt az MS. 17 milliót keresett 2019-ben a mixer nélkül. Eladta magát 1 éves bevételért úgy, hogy közben taccsra vágja a karrierjét.
Nem, én nem szeretném magam így elszámolni, ha ilyen lehetőség van a zsebemben. Nekem nincs ilyen lehetőség a zsebemben, bár nem világos, ez hogy jön ide.
/tökéletesen biztos vagyok benne, hogy mindkét fél nagyon szívesen csinálná vissza az egészet, ha volna rá mód, mert abban teljesen biztos vagyok, hogy nem erre jött létre ez a deal, ami végül kisült belőle :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.16. 13:21:24 -
Igen, annyira elszámolta magát, hogy most van 6 (10?) millió dollár a zsebében. Szeretnéd így elszámolni magad az életben, bármikor is. Sose fogod.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.16. 13:06:33 -
A tévedés jogát fenntartva úgy érzem, hogy bármi is lesz az, nem lepődök meg. -
Így értettem én is. Ezzel együtt szerintem ninja is, shroud is, meg mindenki aki átment ugyanúgy elszámolta magát, mint az MS ezzel az egésszel. Mindenki szentül hitt benne, hogy a sztárok viszik magukkal a nézőket, dehát ez nem történt meg. A brandingből meg csak addig van lóvé, amíg népszerűek. Deeee hogy lehet egy streamer népszerű úgy, hogy nem nézik? :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.16. 12:33:27