121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #109397
    :D
  • j0nNyKa
    spoiler kép spamet törlöm innentől
  • Tikal #109395
    Ja de nem kerül semmibe, nem? Én pl nem akarom látni a helyszíneket, plusz meg kímélsz a képek betöltésétől is :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.07.18. 19:06:04
  • Seth
    Azt a fűszálat ott jobbra pl még sehol máshol nem láttam, kösz a spoilert
  • darkSectorxxx #109392
    Szerintem nem fontos spoilerbe, 3 baszottnagy térkép van és kb 200 durci extra helyszín, ha random helyszínekről képet csinálsz, szerintem azzal semmit nem spoilerezel. :D
  • darkSectorxxx #109391
    Hát vettem árustól. ;)
  • mucsácsó
    amúgy bármennyire SONY-párti is vagyok, rettenetes volt ez a stream (bár én csak visszanéztem az éjjel), főleg a végén a seggnyalásokkal ide-oda a két csávó között - kvázi semmivel többet nem tudtunk meg a DualSense-ről, ráadásul aki nem nagyon van képben a dolgokkal és most ugrana bele az egész PS5-be/lövése nincs az Astrobotról, annak ez a demó szerintem inkább taszító volt (ezt a grafikai szintet bőven tudta a PS3 is)... én a helyükben valami brutálabb AAA címmel demoztam volna először az ottani fícsöröket bemutatva, dehát... jóvan :D
  • AnuluWork #109389
    Köszi. Tehát sima skin.
  • Evoluti0N
    Csak a kinézetet választod. Fejleszteni tudod a kardod a fegyverkovácsnál, de amikor vásárolsz egyet, azzal csak a kinézet változik.
  • AntiHero
    Képeket lehet betenni vagy csak spoilerbe?

Találtam végre nekem való fejfedőt. :D
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.07.18. 19:22:42
  • Seth
    Dö póver of the PS5 SSD, zéró töltés

• AntiHero
    Ha pittyeg akkor csak meg kell keresni a közelben az ereklyét.

A kardra a vàlaszt nem tudom. Nem vettem még. Az alap kardot fejlesztem egyenlőre.
  • AnuluWork #109384
    Két kérdésem van.
    Amikor írja, hogy a pittyeg, ha talisman van a közelben, ott mi a teendő?
    A másik, ha veszek egy kardot, van különbség az alaphoz képest, vagy csak sima skin?
  • Kandurex
    Az a normál csak párducos tokba.
  • AntiHero
    Mi az a nagy kard?

Màs jàtékkal kapcsolatos dolog. Kàr, hogy nincs kihatàsa annak, hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megtöröm a szamuràj kódexet vagy nem. Teszem azt sunyiba ölöm az ellenfelek vagy szemtől szembe. Vagy van? Màr egyszer megszólalt a "büntudatom" ,hogy nem kellene sunyiba öldösni.
  • Kandurex
    Kb. hajnal 4-ig nyomtam, nem is tudom mikor toltam utoljára eddig játékot Az íj útja kész.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.18. 10:12:08
  • Prof William
    Kár. Az éjszaka is nagyon szép, de a nappal az igazi. :) Mindegy ettől még nem követek el harakirit. :)
  • darkSectorxxx #109378
    Várható volt hogy zseniális játék lesz, mert az első trailer óta biztos voltam ebben és mondtam is hogy jobban várom mint a Last 2-őt, szóval nem lephet meg titeket!
  • Evoluti0N
    Megaszondom, h mi nem tetszik eddig a játékban. Witcher 3 hasonlat következik. A Witcher 3 dokumentumfilmben beszéltek arról, h sok küldetés többféleképp is elkezdhető. Szóval nem muszáj odamenni a küldetésadóhoz, hanem simán csak véletlenül bele is botolhatsz. Azért csinálták meg így, mert sokszor más játékokban előfordul, h elmész egy helyszínre, ahol később egy küldetés lesz, de mivel nem beszéltél a küldetésadóval, így nem aktiválódott még a küldetés és nincsenek ott ellenségek, meg senki, de látod a helyszínen, h itt történni kéne valaminek, csak a játék még nem áll készen rá és h ez mennyire illúzióromboló tud lenni. Na itt a Tsushimában ez volt már néhányszor.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.18. 01:31:29
  • Evoluti0N
    Eddig nekem nem volt opció, h mesterségesen váltani alvással vagy meditálással vagy bármivel. Ez alapján gondolom, h később sem lesz.
  • Prof William
    Nagyjából másfél órát sikerült vele játszanom és eddig nagyon tetszik. A hangulat eddig csillagos ötös és japán szinkron sokkal jobb, mint az angol.
    Aki már többet játszott vele attól csak annyit kérdeznék, hogy a napszakokat lehet majd mesterségesen "váltani" vagy végig csak maguktól fognak telni?
  • AnuluWork #109374
    Elképesztő amit csináltak. Hangulatban, grafikában, témaválasztásban. Imádom.

• Kandurex
    Atyaisten...most nyílt meg a világ, mi volt ez a zene? Mi volt ez az istentelen hangulat? Beszarok. De tényleg.
  • Evoluti0N
    A Witcher 3 és a Read Dead 2 óta nem élveztem ennyire open world játékot.
  • Kandurex
    Fúú gyerekek, ez a Csucsi istentelen egy hangulat bomba! Imádom!
  • n000rbi
    Újrakezdtem japó hanggal. Az elcseszett lip sync ellenére így hangulatosabb. Lássuk meddig bírom a második kört :D
  • AnuluWork #109369
    Féltem, hogy nem lett jó, de meggyőzött. Olyan hangulata van (főleg, hogy egy hete japó kalandfilmeket nézek), hogy amikor ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... jött az első visszaemlékezés, vagyis megkezdődött a harc tanítása, a környezet okán percekig csak döbbenten néztem ki a fejemből, annyira eltalálták azt a részt. És amikor végre nem volt sötét, eső, vihar és egyebek, feltárult a táj. Azóta csak követem a szelet és a faleveleket. Eszméletlen hangulata van a játéknak! Ehhez jönnek hozzá az apró kis szépségek, mint a történetmesélés, felvezetés, tárgyak, felszerelés, stb., ami nagyon megdobja a hangulatot. Gondolkoztam, hogy melyik AC volt számomra ennyire hangulatos az első pillanattól kezdve, és az AC3 BF óta én nem emlékszem sokra, pedig az utolsó két történet bejött. Szóval le a kalappal! Minden japó mániákusnak kötelező!

• sgfool
    Nálam is már két és fél óra belement a ghost of tsushimába, a szamuráj hangulat, a szövegek , a zene és természetesen grafika nagyon rendben. A szélben áramló falevek baromi hangulatos összképet tudnak teremteni. Art része is stílusos. A harcrendszer is teljesen jó és ez még csak fejlődni fog a mozdulatok technikáival. A kamera kezelés kicsit fura, illetve az Mi az, ami hozza a szokásos sajátosságait open world lévén
  • Evoluti0N
    Pár nem japán sírt, h milyen dolog, h amerikaiak csinálnak feudális japán játékot és nem tisztelik a kultúrájukat, meg hasonló baromság. Egy ausztrál újságíró még erre is alapozta a rivjúját és ez miatt alacsonyabban pontozta. Mindeközben a japánok és a japán kritikusok imádják.
  • n000rbi
    Avatar, dinamikus téma és mini soundtrack.
  • Prof William
    Közben nekem is megérkezett!

Mindig amikor új táékot vásárolok újból és újból az eszembe jut, hogy miért kell azt a levakarhatatlan matricát odabaszni a borító közepére, ahelyett hogy mondjuk lehúzható legyen a fóliával együtt, vagy legalább a hátára raknák?

Munka után majd meglesem. A DLC az mit takar? Valami fegyver+páncél szettet?
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.17. 13:34:33
  • n000rbi
    16-ért vihető tőlem a Csucsi Standard Plus verzió, kétoldalú borítóval, DLC-vel. Mindig erőltetem ezt az AC-féle openworld-öt és nem tanulok belőle :P
  • Ulthanito
    Azt úgyse látod, mivel olvasod a feliratot.

Meg egyébként nem feltűnő. Az engem egyáltalán nem zavar.

Úgy meg pláne nem, hogy játékok tucatjait játszottuk végig értelmezhetetlen szájmozgásokkal az elmúlt 30 évben.
  • AntiHero
    Meg a szàjmozgàs se jó a japàn szinkronra.
  • Ulthanito
    Engem eddig megvett. A japán szinkron zavaró, mert nem tudom olvasni a feliratot rendesen. Szóval lehet átteszem angolra, és majd a következő végigjátszásnál, amikor már nem annyira fontos, mit pofáznak, akkor japán lesz.
  • AntiHero
    Én is toltam 3 óràt. Jó ez, kis zen jàték. Egyenlőre minden pillanatàt élveztem. 60+ óra múlva màr lehet nem fogom. :D

Egy dolog zavart a kamera érzékenysége fordulàskor. (Nem talàltam opciót a beállítàsàra)
  • Prof William
    Nekem is ma viszik ki az átvételi pontra (Posta). Valószínűleg hamarosan szólnak, hogy lehet érte menni.
  • Kandurex
    Jöhet a Csucsi estére :)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.17. 09:18:38
  • shaddam
    Cultural appropriation vagy mi ennek a neve. Régebben ilyen memének hittem hogy fehér emberek beszóltak annak a fehérnek aki kimonót vett fel, vagy befonta a haját mint a négerlányok.Hát valóság
    Mondjuk mostanában meg a saját szobraikat kezdték ledönteni, ennél is több mentálisan beteg ember lesz, mert szégyellniük kell az őseiket szerintem.
  • Prof William
    Azt tudtam, hogy a japánok odáig vannak érte, azt viszont nem hogy az emberek utálnák. Eddig csak jókat olvastam róla + ismerősök akik játszanak vele magasztalják. Nem váltja meg a világot, de japán setting elviszi a hátán a játékot.

Vagy ez csak ilyen TLOU2szerű twitter őrjöngés?
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.17. 08:48:31