121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Prof William
    Gondoltam. Természetesen igyekszek kimaxolni a sziget "kezdő" területét mire megyek arra a küldetésre.
  • Rage47
    ezzel egyetértek sajnos :D
  • Mephike
    Annyi tanácsot adnék, hogy ne siess az odaéréssel, fejleszd fel magad, mert később szükséged lesz a tudásra/képességekre.
  • sgfool
    Természetesen vissza tudsz menni a sziget alsó részére, nekem pont az a történés után jelentek meg olyan ikonok a térkép alsó részén, amik falvak felszabadítását jelölik.
    Utoljára szerkesztette: sgfool, 2020.07.25. 12:49:29
  • Prof William
    A Ghost of Tsutshimában ott tartok hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hamarosan megyek kiszabadítani bácsikámat Shimura nagyurat és tippre utána a sziget középső részére kerülök.
    . Ha ezt megtettem utána lehet még visszamenni a sziget "alsó részére" vagy csináljam meg ha még vannak ott dolgaim?
  • Rage47
    igen ezért nem szeretem a game pass-t, olyan, mint az apple arcade, tolják a játékokat bármi áron futószalagon, talán 1-2, amit érdemes végigjátszani
  • ppista
    Hogy az egyik "kedvenc" bankáromat, a svájci frankos emberekkel kapcsolatban, helyel-közzel idézzem: "Tanulják meg az emberek, hogy nincs ingyenebéd".
    A 300 Ft-os Gp-os havidíj az, és ezt valamikor, valakiknek, ki kell majd pengetni, mert az Ms ezt sokáig nem fogja benyelni. Fogalmam sincs mennyit buknak ezzel, de hogy nem keveset, az fix. Persze a játékosoknak, meg az oda bekerülő kiadóknak, az kánaán, ez is biztos.
  • Mephike
    "ezert a netflix szeru"
    Köszi a hasonlatot, így egyszerűbb lesz megértetnem az asszonnyal a két cég közötti különbséget.
  • lwb
    Miért ne számítana a minőség? Amit Game Passon kapsz, azok többsége 3rd party és nem xbox exkluzív. Pl. múlt hónapban RDR2 volt, de ott van a MGS5 is. Miért alacsonyabb minőség a Fable vagy az Avowed, mint a Destruction Allsters vagy a Ratchet & Clank? Vagy a Senua 2, mint a Spider Man (dlc)?

"Mert a Halo-n kivul nem nagyon lesz nekik system sellerjuk"
    Szerintem rosszul látod, főleg hogy a Halo-hoz nem kell systemet sem venned, mert menni fog a régi konzolon és pc-n is. Ha pedig az USA-ban élsz, a telefonodon is tudod streamelni, mint a Stadia, csak jobb.

Szerintem annyi történt, hogy a MS észrevette, hogy a konzolon (a gépen) bukik mindenki. Eddig is buktak, ezután is. Minden darabon veszteségük van, egyébként a Sonynak is. Ezért nem a gépet akarják eladni, hanem a szolgáltatást. Nekik az a legjobb, ha nem is veszel gépet, csak vegyél játékot vagy szolgáltatást. Szerintem igazuk van.

A Game Pass kb a legjobb dolog a világon. Egy HBO előfizetés díjáért havonta kapsz egy rakás játékot, amit pc-n, konzolon is tudsz játszani. Olyanokat is, amiket sose vennél meg, aztán kipróbálod, mert ott van ingyen és rájössz, hogy jó. Van benne egy pici meglepetés is, felfedezés. Ez pedig jó dolog. Előbb-utóbb a Sony is csinál hasonlót, figyeld meg. A végén pedig a játékosok nyernek, mert kevesebb pénzért többet kapnak.
  • Kasthor
    Meg mindig a jatekok dontentenek. Ha meg azt felre is tesszuk hogy ezekbol a jatekokbol tenylegesen mennyit mutattak az ms oldalan gameplay szempontjabol. Kivancsi leszek ezekbol mennyi keszul el Day1 console release-re. Mert a Halo-n kivul nem nagyon lesz nekik system sellerjuk.
    Engem igazabol az zavar hogy a MS nagyon jol tudja hogy most nem tudja felvenni a versenyt a sonyval epp ezert a netflix szeru tomeggyartasba fog ahol nem szamit a minoseg csak a mennyiseg es tok mindegy hogy az embereknek milyen igenyeik vannak. Te elofizetsz es lenyomjak a torkodon a jatekot mert ugye ingyen van. Ez eleg szar jovokepet hozhat el a jatekiparban mert a kreativitas mar igy is kihalofelben van, mar pedig lehet hogy bejon sajnos mert ugye sok penzt termel nekik ez az egesz... Ugye mind emlekszunk anno hogy volt az xbox live-val...
  • AntiHero
    Kb egy vélemény.

Ha ilyenekel akarjàk a konzolt eladni..akkor màr most bukàs nekik az új generàció.
  • lwb
    A PS5 dizájnja csillagos ötös. Ha a konzol maga szar lenne (nem lesz az), akkor is megvenném, márcsak ahogy kinéz. Fehérben csakis. Semmihez nem megy, de akkor is fehérben kell.
  • mucsácsó
    :DDDDDDDD
    amúgy ezt jól leírtad, mert tényleg olyasmi, mint egy 10-20 ezres behorpadt microATX :D
    de az tetszik mégis, hogy olyan "kis" kompakt, meg jó az a zöld cucc a horpadásban.

de nyilván PS5-re voksolnék küllemre - pláne a DUDOR nélkül PS5 digit edísönre, mert az szimmetrikus :D
  • Evoluti0N
    Nekem a Gunk várós, mert a Steamworld játékokat nagyon szerettem és ugyanaz a fejlesztő. Az Echo Generationre is kivi vok, mert körökre osztott mindig jöhet és grafikailag is gyönyörű. A Tell Me Why-t meg lecsekkolom, mert a Life is Strange-eket szerettem.
    A többi vagy meh, vagy nincs még róla elég infó, mert vagy csak CGI vagy még azt sem lehet tudni, h milyen lesz a játékmenete.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.24. 18:51:53
  • lwb
    "jó, faszán néz ki az XSX, ezt aláírom"
    OK. Most már egészen biztos, hogy valami inverz világba kerültem. A series x egy nyomorult, snassz, fekete doboz, mint egy olcsó mini tower egy budget pc-hez, aminek a tetején valaki sokáig tartott egy bowling labdát, ezért behorpadt. A series x kurva ronda. A PS5-höz képest meg egészen elképesztően ronda.
  • mucsácsó
    már ketten vagyunk akkor, mert kb. szóról szóra ugyanez a véleményem :D
    MS-nek mindig sikerül alulmúlnia magát minden prezivel, a cringe miatt megéri nézni ezeket a streameket :D

véleményem szerint egyetlen egy darab cím illetve bárminemű nyomós érv (jó, faszán néz ki az XSX, ezt aláírom) nincsen és nem is lesz a közeljövőben sem, ami miatt van értelme egyáltalán XSX-et venni.. ha PC-d van, akkor meg depláne :D
    de amúgy tényleg, én kívánom, hogy legyen normális riválisa a SONY-nak, mint ahogy az X360 érában is volt az MS - sőt, még egy jóideig vitték a gent - csakhát aztán fordult a kocka, ami már - látszólag - sose fog visszafordulni :(
    Rockstar szintű studiók bekebelezése kéne ahhoz, hogy egy picit is gondolkodóba essen az ember..
  • lwb
    Baszki, ekkora a generációs rés, hogy már egy Big Lebowsky idézet se megy át. Édes Istenem ...
  • lwb
    Egyébként mekkora érv már, hogy "szar mert nekem nem tetszik". Gyerekek, ez kb 8 éves óvodás szint. Everwild meg Gunk hehehe, de Bugsnax, Astro playroom, Cristales, Dustborn (muhaha), Hipster High, Kena és Haven az hiperszuper. Ott a gyerek sem gurgulázott. Mert ez annyival másabb játékok, pl ott a konzolon Sony logo van és attól egész más lett :DDD Hagyjuk, komolytalan ez az egész.
  • CptFlint
    Így van. Ez meg egy fórum, ahol mindenki a saját véleményét írja le. Azt hittem ez nyilvánvaló. Bár leírhatunk nyilvánvaló dolgokat is, hogy pörögjön a topik. "A víz nedves, az ég kék, a nők meg titkolóznak..."
  • lwb
    Yeah, this is like, your opinion, man.
  • CptFlint
    Már be se mertem linkelni olyan mosakodás megy, akkora égés volt az a szar.
  • CptFlint
    Ja volt még:
    Avowed: CGI majd térjünk vissza rá, ha már legalább egy képkocka ingame-et mutattak.
    Fable: CGI majd térjünk vissza rá, ha már legalább egy képkocka ingame-et mutattak.
    Forza: Szép trailer. Valószínűleg jó lesz. Szokásos Forza. Könyökömön jön ki, de el lehet gurulni vele pár kört. Fura mondjuk, hogy a legendásan lassan dolgozó Polyphony is képes volt gameplayt produkálni sony-éknál és az eddig évekig percre pontosan a részeket szállító Turn 10 most trailerig jutott, de mindegy.
    Tetris Effect: No komment
    Destiny 2: Világ szara. Mondom így 2500 óra után.
    Balan Wonderworld: WTF is this shit... Elmegy legalább változatossá teszi a palettát. Gyerekkel szórakoztató lehet.
    Everwild: Ezt mondjuk már a gyerek is kinevette.
    Outer World dlc: Ennek itt sem volt a helye most.
    Tell me Why: Jah ezt kérdezem én is már ezen a ponton, hogy miért...
    Psychonauts 2: Itt kajak azt hittem, hogy az eredeti xbox classic verziót mutatják visszaemlékezés gyanánt, de nem. Ez is X series X Optimájzd vazze. Persze 21-re eltolva, mert ezt sem sikerült luncsra tálalni.
    CrossfireX: Jó volt. Meglepő, hogy Remedy. Valszeg jön a jövő hétre is, szal ezért nem kell X-ért rohanni sehová.
    Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition: Köszönjük Emese, akkor most már box-on is lehet játszani ezt. Bár ez van annyira jó, hogy akit érdekelt már 20-szor végigvitte másik platformon.
    S.T.A.L.K.E.R 2: Kíváncsian várom. De a sokadik cg trailer, majd térjünk vissza rá, ha tudnak is mutatni belőle valamit, valszeg 2025-ben.
    The Gunk: Ez mi volt? Gyerek itt gurgulázott a nevetéstől. Asszongya hová tűnik az a sok takony, amit felszív. Röhögni jó volt, oszt annyi ez a játék is.
    Phantasy Star Online 2: New Genesis: Meglepett, hogy ez még egyáltalán megy még. 20 éve a dreamcastos időkben sem érdekelte ezt már a lőtéri kutyát se.
    The Medium: Ez klassz volt. De nem szeretem a horrort, bár erre majd ránézek más platformon, mert ez is jön majd a jövő hétre is.
    Sable: Ezt még a készítője is unta.
    Hellblade 2: Imádtam az egyet. De itt is cgi-t mutattak. Szóval majd 2025-ben visszatérünk rá, ha megélem.
    State of Decay 3: Cgi ismét. Bár a szar első két rész után érdekel ez még bárkit is?
    Kihagytam valamit? Ja Halo Kaputó Finítót. Az megdöglött.
    Jó show volt 10/10, ja nem...
  • mucsácsó
    Halo Infinite Demo Was a Work-in-Progress Build, But Running on a PC as Powerful as Series X

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JÉ-ZUS-A-TYA-ÚR-IS-TEN

szavak nincsenek :D

tehát a boxos portolással még sehogy se állnak, és akkor smart delivery meg mittomén...majd hálidéj2020-kor, nade majd jön az RT patch utólag hozzája!!!! - aha jóvan :D vicc banda, és az MS is, hogy ezt jóváhagyja...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.24. 18:18:42
  • Ashlara
    Forza az early development, jópár évig nem lesz még belőle játék. Sőt, lehet, hogy a Diablo 4-et előbb megkapjuk (amilyen ütemben fejleszti a Blizzard), mint az új Forza Motorsportot. Forza Horizonról meg ne is beszéljünk, mert a Playground elment Fable MMO-t fejleszteni...
  • lwb
    Csak a Halot mutatták be egész este? Vagy nálad ott megakadt a tű? Fogalmad sincs még egyik játékról sem, mindegyik pre-pre-alpha állapot vagy még az sem, azt sem tudod, melyik milyen felbontáson, milyen frame rate-tel kerül majd a polcokra, mekkora lesz a játékidő, még azt sem, hogy full sp vagy multi lesz, ahogy pl a Halonál sejtetik, hogy egy hub wolrd és nagy open world, több bolygós beutazhatós világ lesz. Semmit nem lehet tudni. De neked már megvan a véleményed. :)

De nem, nem vagy elfogult te sem. Objektív vagy. Száz százalékban .:))))
  • CptFlint
    Vártam én is nagyon, de... Tényleg most már oda sem bagózok rájuk. Ez volt az utolsó dobásuk.
    Mondjuk a mame-ek legalább kegyetlen viccesek. Ezen röhögök 5 perce:
  • mucsácsó
    de pontosan ezt mondom, csalódott vagyok, pedig Isten lássa lelkem, én tényleg vártam ezt a konfot, és vártam volna valami nagy durrt az egésztől, mivel be lett promozva többszörösen is - dehát enyhénszólva alulmaradtam... :( :D és még a rilízt se jelentették be, raáadásul szinte egy játék megjelesét se konkretizálták (csak hogy 2021-ben jön a Psychonauts 2, de leírni ezt se merték a trailerben) - szóval nevetséges az egész..

Don Mattrick meg tényleg akkora bohóc volt, hogy nagy cirkuszt tudott csinálni mindig :D:D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.24. 14:12:54
  • CptFlint
    Oké tényleg a grafika nem minden. De kaptak 500millió dodót mstől, 5 éve heggesztik, itt a világ legerősebb konzolja 12TF, hetek óta konkrétan oltja Phil az embereket mennyire magabiztosak és milyen jó lesz. Aztán bemutatják ezt... Az emberek rendesen követelik vissza Mattricot annyira szar volt ez a show.
  • mucsácsó
    De amúgy még azzal se lenne gond, hogy így néz ki, mert oké, nézzen, nyilván nem játszhatatlan - de ez HOGYAN megy át az MS minőségellenőrzésén, már ha van ott bármi ilyesmi, vagy hasonló? Itt azt kellett volna prezentálni, hogy mennyire baszó a hardware, és hogy milyen innovációkra képes - ehelyett láttuk, amit láttunk... :D
    4K@60FPS-ben megy egy lastgen játék? Hűűűűűha, valszeg rohanunk is day1 érte :(

Értem én, hogy nextgen legeslegelején (se) vagyunk, de azért tegyük már oda mellé pl. a HÉT ÉVVEL EZELŐTTI PS4 launch címet, a Killzone Shadowfallt, ég és föld a két játék...

Tényleg csak a fejét tudja csóválni az ember, ráadásul igen, a 2018-as bejelentős trailerhez képest köszönőviszonyban nincs...

Habár jön a ray-tracing patch hozzá, akkor biztos szebb lesz majd
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.24. 13:56:48
  • CptFlint
    Pedig tényleg ég és föld volt sajnos.

Így nézett ki egy indie fos ps5-ön:

És most így nézett ki a flagship atomhypolt 12TF firts party ms game XsX-en:

Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.07.24. 13:34:16
  • Rage47
    Nekem az a gondom, hogy én személym szerint a MS-tól sokkal többet vártam, hiszen itt lett volna a lehetőség, hogy durrantsanak, nem lett volna elég egy hasonló szintű bemutató, mint a Sony-é. Ehelyett szerintem még most is a Sony alá lőttek. Na ebből is látszik, hogy az Xbox már nem olyan fontos számukra szerintem. Lehet hülyeség, de nem érezni már azt a szenvedélyt, mint ami a PS-nél még van, hiába adja elő magát Phil.
  • j0nNyKa
    PlayStation X Zara Sneaker
  • CptFlint
    Az a korábban mutatott memory bright jön ios-re (kajak még ez is jobban mutat a halo kaputónál )
  • lwb
    Hát ez az, hogy amit leírsz, abból nem jön le az az ég és föld. Olyanokat írsz, hogy ez is jó, ez is ígéretes, de még korai stádiumban van stb stb. Ebből nem jön le nekem a végkövetkeztetésed. De legyen, dobjuk a témát. Én nem éreztem olyan gáznak a MS bemutatót, van olyan játék, amit várok, nem is egy, ez nekem elég, pont ezt hozta a Sony is a legutóbbival.
  • Mephike
    Megsértődtem? Ez olyan, mint a fanboy jelző? Ez most komoly? Ez honnan? Abból, hogy lezártnak tekintem a beszélgetésünket, mert nem vagy hajlandó értelmezni, hogy mi a bajom a tegnap látottakkal? Miért tartom a két bemutatót ég és földnek? Leírtam, érthetően, nem fogom ismételgetni magam, olvasd el, értelmezd, vagy ne tedd, de nem fogok köröket futni ebben a témában. Szóval tényleg itt a vége, szép napot.
  • lwb
    Oké, nem a renderelt videók voltak a gond. Akkor mi volt? Mert írtad, hogy ég és föld. Én őszintén nem látok érdemi különbséget a két bemutató között. A Sony bemutatója sem volt eget rengető és a MS-é sem. Mindkettő erős közepes és egyik sem győz meg szerintem senkit sem a next gen miatt.

"Részemről itt a téma lezárva, szép napot."
    Te írsz nekem, aztán megsértődsz. Oké.
  • Mephike
    Leírom megint, nem gond, hogy renderelt videókat mutattak be, nem ez volt a mondanivalóm lényege. De lényegtelen mit írok, mert te csak arra mész rá, hogy én fanboy/elfogult vagyok, meg sem próbálod értelmezni az általam leírtakat. De azt megszámoltad, hogy hány helyen írtam a renderelt videó "gondomat"? Kettő helyen, összesen. Részemről itt a téma lezárva, szép napot.
  • lwb
    Két külön dologról beszélsz. Az exkluzívok terén úgy általában a Sony sokkal jobb, mint a MS, ez nem vitás. A két bemutató közötti különbség volt a téma eddig, hogy mit mutattak. És a Sony nem volt semmivel sem jobb, mint a MS. ND nem mutatott be semmit se pl. Nem meglepő nyilván, most jött ki a TLOU2, de akkor is tény, hogy semmit nem mutatott be. Meg amit bemutatott, abból is kb annyit láttunk,mint a MS-nál, rövid kis trailert.

"bármelyik tegnap mutogatott játékot megeszik reggelire"
    Miután a bemutatott játékok bő feléből még egy képkockányi játékmenetet sem láttunk ezt betudom a rajongásnak.
  • mucsácsó
    Hatalmasnagy +1.

Lehet, hogy a SONY sem mutatott annyit (bár szvsz sokkal nívósabb show volt, mint ez a tegnapi MS) - de maga akár a tény, hogy ott a Nótidog/SantaMonica/Guerrilla/insomniac/ SuckerPunch, már szerintem garantálja a _MINŐSÉGET_ - legjobb persze ha az embernek mindkét konzolja van, de ha egymáshoz mérve nézzük őket, akkor azért van eltérés a két cég exkluzív portfóliója között..

És igen, aki hitetlenkedik, nézze meg akár a Ghost of Tsushimát vagy Last of Us 2-t - egy szaros 7 éves hardveren futnak, bármelyik tegnap mutogatott játékot megeszik reggelire.. /Hellblade 2-t valszeg már nem, de arról meg semmi.../

de mondjuk persze ezt nehogymár a PS topicban kelljen pont igazoljuk :D

MS csinálja tovább pontosan ugyanúgy a hülyeséget, amit ebben a genben csinált... ha nem lenne GamePass, akkor még az ~40-50 milliós eladásból a fele se jött volna össze a 7 év alatt.. :D SONY helyében én is belengednék egy GP-szerű modellt akár a Plus helyett/mellé, és akkor pláne megszorongatják őket... hiába ott a techno és a valagnyi pénz MS-nél, egyszerűen képtelenek normális döntéseket hozni..
  • lwb
    Ha MMO, akkor nekem is felejtős lesz.