status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Miért ne számítana a minőség? Amit Game Passon kapsz, azok többsége 3rd party és nem xbox exkluzív. Pl. múlt hónapban RDR2 volt, de ott van a MGS5 is. Miért alacsonyabb minőség a Fable vagy az Avowed, mint a Destruction Allsters vagy a Ratchet & Clank? Vagy a Senua 2, mint a Spider Man (dlc)?
"Mert a Halo-n kivul nem nagyon lesz nekik system sellerjuk"
Szerintem rosszul látod, főleg hogy a Halo-hoz nem kell systemet sem venned, mert menni fog a régi konzolon és pc-n is. Ha pedig az USA-ban élsz, a telefonodon is tudod streamelni, mint a Stadia, csak jobb.
Szerintem annyi történt, hogy a MS észrevette, hogy a konzolon (a gépen) bukik mindenki. Eddig is buktak, ezután is. Minden darabon veszteségük van, egyébként a Sonynak is. Ezért nem a gépet akarják eladni, hanem a szolgáltatást. Nekik az a legjobb, ha nem is veszel gépet, csak vegyél játékot vagy szolgáltatást. Szerintem igazuk van.
A Game Pass kb a legjobb dolog a világon. Egy HBO előfizetés díjáért havonta kapsz egy rakás játékot, amit pc-n, konzolon is tudsz játszani. Olyanokat is, amiket sose vennél meg, aztán kipróbálod, mert ott van ingyen és rájössz, hogy jó. Van benne egy pici meglepetés is, felfedezés. Ez pedig jó dolog. Előbb-utóbb a Sony is csinál hasonlót, figyeld meg. A végén pedig a játékosok nyernek, mert kevesebb pénzért többet kapnak.