status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
CptFlint #109576 Ja volt még:
Avowed: CGI majd térjünk vissza rá, ha már legalább egy képkocka ingame-et mutattak.
Fable: CGI majd térjünk vissza rá, ha már legalább egy képkocka ingame-et mutattak.
Forza: Szép trailer. Valószínűleg jó lesz. Szokásos Forza. Könyökömön jön ki, de el lehet gurulni vele pár kört. Fura mondjuk, hogy a legendásan lassan dolgozó Polyphony is képes volt gameplayt produkálni sony-éknál és az eddig évekig percre pontosan a részeket szállító Turn 10 most trailerig jutott, de mindegy.
Tetris Effect: No komment
Destiny 2: Világ szara. Mondom így 2500 óra után.
Balan Wonderworld: WTF is this shit... Elmegy legalább változatossá teszi a palettát. Gyerekkel szórakoztató lehet.
Everwild: Ezt mondjuk már a gyerek is kinevette.
Outer World dlc: Ennek itt sem volt a helye most.
Tell me Why: Jah ezt kérdezem én is már ezen a ponton, hogy miért...
Psychonauts 2: Itt kajak azt hittem, hogy az eredeti xbox classic verziót mutatják visszaemlékezés gyanánt, de nem. Ez is X series X Optimájzd vazze. Persze 21-re eltolva, mert ezt sem sikerült luncsra tálalni.
CrossfireX: Jó volt. Meglepő, hogy Remedy. Valszeg jön a jövő hétre is, szal ezért nem kell X-ért rohanni sehová.
Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition: Köszönjük Emese, akkor most már box-on is lehet játszani ezt. Bár ez van annyira jó, hogy akit érdekelt már 20-szor végigvitte másik platformon.
S.T.A.L.K.E.R 2: Kíváncsian várom. De a sokadik cg trailer, majd térjünk vissza rá, ha tudnak is mutatni belőle valamit, valszeg 2025-ben.
The Gunk: Ez mi volt? Gyerek itt gurgulázott a nevetéstől. Asszongya hová tűnik az a sok takony, amit felszív. Röhögni jó volt, oszt annyi ez a játék is.
Phantasy Star Online 2: New Genesis: Meglepett, hogy ez még egyáltalán megy még. 20 éve a dreamcastos időkben sem érdekelte ezt már a lőtéri kutyát se.
The Medium: Ez klassz volt. De nem szeretem a horrort, bár erre majd ránézek más platformon, mert ez is jön majd a jövő hétre is.
Sable: Ezt még a készítője is unta.
Hellblade 2: Imádtam az egyet. De itt is cgi-t mutattak. Szóval majd 2025-ben visszatérünk rá, ha megélem.
State of Decay 3: Cgi ismét. Bár a szar első két rész után érdekel ez még bárkit is?
Kihagytam valamit? Ja Halo Kaputó Finítót. Az megdöglött.
Jó show volt 10/10, ja nem...