121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Prof William
    Mondjuk engem csak az zavar ezzel az utazási dologgal, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem lehet visszamenni a Kaneda kastélyba. Így egy remek helyszínt nem lehet újra meglátogatni. Pedig biztos jól nézne ki a kastély Shimura emberivel megrakva és persze Shimura nagyúrral a főteremben. Én úgy képzeltem, hogy az lesz a központja a mongol ellenes erőknek, erre kizárják a játékból.
  • Evoluti0N
    Yarikawa Strongholdban, de egyre gyanúsabb, h bug, mivel megvan az összes olyan fejlesztés, h a szél legközelebbi zászló, artefact, satöbbi felé mutasson és Yarikawában, valamint a közelében sehol sincs már semmi.
  • Seth
    Fast travellel vissza lehet menni bármelyik előző mapra, mi pontosan a probléma ?
  • darkSectorxxx #109634
    Én pont most futottam bele egy súlyos hibába Hard-on ami valszeg azt jelenti hogy abba is hagyom ez végett, hogy nem tudsz visszautazni. :)
  • darkSectorxxx #109633
    Pókember is legalább annyira perfekt meló mint ez a 2 játék.
  • Mephike
    Itt van nálam egy hétig unokaöcsém, kérte, hogy játszhasson a pókival. Persze most ez azt jelenti, hogy a GoT pihenőre került, mert nem férek a géphez :)
  • Prof William
    A Ghost of Tsutshimában az Act 1 vége után
    Nem lehet vissza menni Kaneda várába? Ha Oda utazok, csak egy zárt kapu fogad + csak az Ito katonai táborba lehet menni utána. Nem értem mi értele volt lezárni. Szép kastély és jó lett volna még visszamenni oda. Kb arra számítottam ,hogy az lesz Shimura erőinek központja.

Gondolom amúgy 3 "felvonás" lesz.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.27. 11:41:39
  • CptFlint
    Pókember nagyon jó játék. A dlc-k is jók voltak. Az új részt már nagyon várom ps5-ön. Csak aztán férjek oda majd a gyerektől :)
  • davidka003
    Tudom most mindenki Last of Us 2 meg Tsushima hangulatban van de én még csak most nyomom a Spidermant.
    Elég jól sikerült a játék. PS4 slimen is szépnek találom, nagyon hangulatos a városban ugrálás. Nehézség teljesen jó hardon.
    DLC-kről vegyes véleményeket olvastam de végülis féláron volt a season pass 3000 Ft körül így majd azokat is végigjátszom.
  • n000rbi
    +1
  • Ulthanito
    Nálam az utóbbin van.
  • darkSectorxxx #109626
    Amúgy tudnál dobni egy közeli képet a térképen, hogy ez hol van? Mert akkor meglesném én is.
  • darkSectorxxx #109625
    Amit nem találsz, hagyd utólag úgyis lesz majd egy segítség, amivel a térképen segít megtalálni a hiányzó dolgokat. ;)
  • Tatyla
    Ezzel én is találkoztam szerintem az bugos mert más egyébb felfedezhető dolog nincs ott eltököltem ott vagy 20 percet
  • Evoluti0N
    A Tsushimában az egyik település bejáratánál folyamatosan vibrál a kontroller, ha a traveller öltözék van rajtam és meg mernék esküdni, h a bejárat előtt álló fickó miatt, akinek a hátán van egy zászló. Már csak azért is, mert amikor egy másik fickó, vagy talán ugyanaz, járőrözött más néhány emberrel, akkor folyamatosan a közelében vibrált a kontroller. Szóval olyan, mintha tőlük is lehetne szerezni azokat a zászlókat, amik egyébként a mapon vannak szétszórva. Na már most sehogy sem tudok interakcióba lépni velük. Várnom kell valamennyit, h később tudjak velük, vagy én vagyok a hülye és nem is miattuk vibrál a kontroller, hanem valami másért, amit nem látok? :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.27. 01:46:34
  • shaddam
    Azért a csucsima nem mindig realisztikus :D
  • darkSectorxxx #109621
    + Antihero

Most 9 óra és a 2. térkép elején vagyok éppen. :D Hard-on, nem fejlesztve a karakter életét sem a fegyvereit. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.26. 13:40:12
  • Akra
    LG C9/CX tulajoktól kérdezném,hogy dynamic tone mapping az ON vagy HGiG-n jobb?
  • darkSectorxxx #109619
    Én imádok mindenkit, Mongolok, japánok vikingek stb....amúgy én imádom a The Hu zenéit. ;)
  • darkSectorxxx #109618
    Streamelek és összeadtam a streamidők hosszát
  • Voltan
    Sztem random, de a franctuggya
  • Prof William
    Igen én pont tegnap vettem észre én is hogy a pampafűnél vagy minél ha lassan sétálunk Jin ilyen gladiátorosan lenyúl a kalászokhoz. :)

Amúgy vajon mitől függ, hogy beadja a standoffot? Mert van hogy amint közeledek egy bázis vagy csapat felé már felkínálja ezt a lehetősége, máskor meg csak simán észrevesznek és indul a kaszabolás.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.26. 09:51:08
  • lwb
    Meg ugye a Gladiátor c. filmből lett híres ez a jelenet, szóval onnan kerül az AC:O-ba is.
  • Voltan
    OK, bocs, a videóról volt szó, szorri. Amúgy a játékban is, ha lassan gyalogolsz a fűben, akkor is ez van. My bad. Nem néztem még a videót, mikor írtam.
  • Voltan
    Ugyanakkor pedig a mongolok védelmében :)
  • Voltan
    Mondjuk adjuk meg az istennek, ami az istené, a császárnak pedig ami a császáré - ez a kalászokhoz lenyúlás már volt ám az AC Origins-ben is, én ott csöppentem el rajta. Ide is nagyon passzol, de na. Nem itt volt először.
  • mucsácsó
    fúúúú jah, ez valami embertelenül mocskos epic volt, fixen az év legjobb gaming pillanata volt ez az opening :)
    meg ahogy lenyúl a kalászokhoz... zseniális!

na, pontosan ezek azok a momentumok, amik az MS gépét nagyon nagy ívben elkerülik - sajnos :\
  • Voltan
    Kicsit elkalandoztam a térképen, és mindenféle egyéb küldiket csináltam, mielőtt újra felvettem volna a fő szálat. Feltűnt, hogy itt-ott keményebb mongolok jönnek, páncéllal, és sokkal izzasztóbb harcmodorral, mint előtte. Megoldottam azért, majd visszatértem a fő küldi szálra, ott pedig még a gatyás kis mobok jöttek, egy vágás egy halál. Asszem, kicsit túlságosan elmerültem az open world-ben. Nem baj, nem sietek :)
  • Voltan
    Eszméletlen jó. Nagyon. Nyilván július 25-én nem mondunk olyat, hogy ez nálam az év játéka, de a Cyberpunknak nagyon-nagyon fel kell kötnie a gatyáját majd :)
  • shaddam
    Nem bírom a streamer senkiháziakat, de rohadtul kitalálták a sucker punchnál hogy mindneki úgyanúgy reagál

• AntiHero
    Stream idő szerint.
  • Ulthanito
    Moby 18 napja read only-ban tolja..
  • Ulthanito
    Nagyon kiraly jatek, en piszkosul elvezem, szerintem nekem a kedvenceim koze fog tartozni.
  • Ulthanito
    Honnan tudod, hogy mennyi volt a jatekido, ha egy nyomorult timer sincs benne?
  • AnuluWork #109603
    A GoT kapcsán van pár olyan dolog, ami tényleg jól ki lett találva. Pl. a futás. Amikor kezdesz kifáradni, egy gurulás, és hopp, máris futsz tovább teljes sebességgel.
  • AnuluWork #109602
  • darkSectorxxx #109601
    Tegnap végeztem a Ghost of Tsushima-val.
    Életem egyik legnagyobb élménye volt.

(ahogy a Last 2 őt ezt is azonnal elkezdtem előről Hard-on) Ott 90+ óra lett a 2 végigjátékom, itt az első, amit kimaxoltam, 96 óra és még a Hard-on lesz kb 30

Már alegelső trailer alapján jobban vártam mint a Last 2gőt és meg is érte!!!

Hihetetlen a látvány, a grafika, a küldetések, az hogy a saját nyelvemen élvezhettem végig eme kis csodát.
    Piszok élvezetesvolt a harcrendszer, a fejlesztések.
    A sok titkos loot, relytélyek.
    Megható történetek voltak, badass jelenetekkel.
    Minden kis apró mellékküldit legalább annyira élveztem mint a főküldetéseket!
    Bugokkal szinte egyeltalán nem találkoutam (egy rókás cuccvolt ami beragadt de akkor tovább kell menni egy küldetést megcsinálni, vagy meghalni hogy újratöltsön a játék, akkor az is menni fog)

Nem tudok rá rosszat mondani, ahogy a Last 2-re se.
    Gamer-ként ezek miatt volt már értelme megszületni, hogy ezekkel játszhassak.

Egyetlen apró dolog volt, ami nem hiba, csak zavaró tud lenni.
    Az, hogy harc alatt könnyen van az, hogy belóg akamerába valami és nem látod ki akar megtámadni, és ez miatt megütnek, vagy elakadsz valamiben.

+még egy kis spoiler, a Last of Us 2 és Ghost of Tsushima-ról:
    Valamiért úgy érzem a Sony most történelmet írt, 2 olyan játékot lepakoltak a fejlesztőkkel a ge. végén, ami minden tekintetben generáció feletti minőséget képvisel, szinte bugmentesek és eszméletlen intenzív és megosztó és drámai story-ban.

Személyes véleményem pedig érdekesség képpen az, hogy valamiért úgy érzem mindkét játék egyezik még abban is, hogy hasonló téma köré épül fel, a bosszú, hogy mit áldozol fel, kiket áldozol fel, stb....

Ezt érzem, hogy mindkét esetben a bosszú a téma.

Végszóként, nekem lehet elfogult vagyok és nem játszottam minden sandbox-al de eznekem eddig a kedvencem.
    Köszönöm ezt a nyarat, Naughty Dog, Sucker Punch és Sony......
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.25. 16:15:48
  • shaddam
    Ezt a csucsimát nagyon durván összerakták. Akármerre megyek japánabb japánnál
  • Rage47
    mongolok kicsit fejlődnek a korral :D
  • Voltan
    Bebrutálodik később?