status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #109601
    Tegnap végeztem a Ghost of Tsushima-val.
    Életem egyik legnagyobb élménye volt.

(ahogy a Last 2 őt ezt is azonnal elkezdtem előről Hard-on) Ott 90+ óra lett a 2 végigjátékom, itt az első, amit kimaxoltam, 96 óra és még a Hard-on lesz kb 30

Már alegelső trailer alapján jobban vártam mint a Last 2gőt és meg is érte!!!

Hihetetlen a látvány, a grafika, a küldetések, az hogy a saját nyelvemen élvezhettem végig eme kis csodát.
    Piszok élvezetesvolt a harcrendszer, a fejlesztések.
    A sok titkos loot, relytélyek.
    Megható történetek voltak, badass jelenetekkel.
    Minden kis apró mellékküldit legalább annyira élveztem mint a főküldetéseket!
    Bugokkal szinte egyeltalán nem találkoutam (egy rókás cuccvolt ami beragadt de akkor tovább kell menni egy küldetést megcsinálni, vagy meghalni hogy újratöltsön a játék, akkor az is menni fog)

Nem tudok rá rosszat mondani, ahogy a Last 2-re se.
    Gamer-ként ezek miatt volt már értelme megszületni, hogy ezekkel játszhassak.

Egyetlen apró dolog volt, ami nem hiba, csak zavaró tud lenni.
    Az, hogy harc alatt könnyen van az, hogy belóg akamerába valami és nem látod ki akar megtámadni, és ez miatt megütnek, vagy elakadsz valamiben.

+még egy kis spoiler, a Last of Us 2 és Ghost of Tsushima-ról:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valamiért úgy érzem a Sony most történelmet írt, 2 olyan játékot lepakoltak a fejlesztőkkel a ge. végén, ami minden tekintetben generáció feletti minőséget képvisel, szinte bugmentesek és eszméletlen intenzív és megosztó és drámai story-ban.

Személyes véleményem pedig érdekesség képpen az, hogy valamiért úgy érzem mindkét játék egyezik még abban is, hogy hasonló téma köré épül fel, a bosszú, hogy mit áldozol fel, kiket áldozol fel, stb....

Ezt érzem, hogy mindkét esetben a bosszú a téma.

Végszóként, nekem lehet elfogult vagyok és nem játszottam minden sandbox-al de eznekem eddig a kedvencem.
    Köszönöm ezt a nyarat, Naughty Dog, Sucker Punch és Sony......
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.25. 16:15:48