121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hivatalos.
Visszaigazolták, szállítólevelezték a gépeket, a nálunk előrendelők nagy része kapni fog gépet.
Nem, sajnos több nem marad..... :( -
PS app be van készítve mindenkinek? Ha képeket akartok feltenni ajánlatos az által, mivel FB, twitter eléggé lerontja a minőséget. -
Most jött email. Ha privát adsz egy cimet átküldöm ... -
Ezt tehol látod?
Amúgy náluk veszem a gépet is :) -
-
Knack is 15 most ... -
-
Hát nekem kz bundle + knack + bf4. -
Killzone 15000 Konzolvilágnál. Valami akció
BF4 kuka, jön helyette ez. Majd BF ha akciós lesz, ennyiért alfa nem kell ... -
Én is, de sajnos a GameShop-ban nem lesz, így marad a péntek 10 óra... -
:D
Most jövök 576-ból, pénteken nyitásra mehetek a gépért. (pedig én egy éjféli launch-partyban is benne lettem volna :)) -
Nálam csökkenteni kéne, nem fenntartani... -
Na akkor egy trailer mára is a hype fenntartása végett :D
-
El se hiszem. :) Annyira be vagyok zsongva, csak legyen gép!!! -
ja és 3 NAP! :D -
Nem értem össze vissza csinálják akkor. Én június 12én rendeltem, haver akit ma hívtak és se szerződést se előleget nem kértek tőle meg június 14én... -
Érdekes, engem még nem hívtak, pedig június elején rendeltem el a gépet. Mondjuk az előleget már korábban befizettem, még vmikor októberben. Előrendelői szerződést viszont nem küldtek. Beszarok, ha nem jut. -
Amúgy ha érdekelne valakit pénteki Pesti átvétellel egy killzone+joy+kamera bundle 155kért, akkor szóljon és megadom haverom telszámát, mert nem veszi meg csak jövőre így felszabadult az 576ba egy darab. -
Engem előző héten már és tőlem kértek 10ks előleget meg küldtek ilyen előrendelői szerződést is. Marha érdekes, mert haveromtól se kértek pl és platinumból rendelte ő is. No mindegy 10k befizetve...várom pénteken a futárt. Játékok miatt mondjuk szerintem még hívnak majd. -
Szerintük 10 éve ugyan olyan:)
Tegnap néztem Xone demót. Sokkal több és jobb. Érezetően jobb az animációs és fizikai motor, többet számol, kifinomultabb, sok új animációval + röccenésmentesen fut átvezetőkben is, a graf meg látványosan szebb ( s ennél sokkal szebb lesz évek múlva ). -
SlickAdam #2582 visszamondtam, a hibas keszuleket pedig ma visszakuldtem. -
Akit eddig kérdeztem vagy éppen maguktól mondták h ugyan olyan mint a ps3 as változat, pedig messze nem:)
Túl sok a megmondóember.
-
és várod még a működő ps4-ed, vagy visszamondtad? -
Kik húzzák le? legmagasabban értékelt nextgen cím jeleneleg:) -
SlickAdam #2578 termeszetesen nem kaphato. uj szallitmany (eladasra, beszart gepek cserejere, ...) majd kb karacsony elotti 1-2 napra varhato. de valszeg azoknak is megvan mar jo elore a gazdajuk. -
Sziasztok!
Láttam, hogy itt többen is élnek kint Németországban és az lenne a kérdésem, hogy ott kapható-e még ps4 vagy már elfogyott? És ha elfogyott mikor lesz új szállítmány? Ausztriáról is érdekelne ez az infó mert van ismerős aki tudna hozni és akkor mondanám nekik, hogy hozzanak.
Előre is köszi a választ! -
Westend Sony Centerbe nyomtam 1 fifát de nem is ez a lényeg..
Az a kontroller:OO valami elképesztően jó, parádés.
És a játék is kellemes csalódás volt, hatalmas különbséget éreztem, hiába húzzák le.
Messze a péntek még, meg a péntek reggeli előadás vége:D -
Dehogy van, az oldal legalján van apróbetűkkel, igaz pirossal, h majd 13.-tól elérhető. -
Notbaaaad ! A gatyámat is odaadhatom. Elég mocskos húzás mit ne mondjak. Ugyanezt csinálta az 576 mikor elfogytak a GTA V készletek. Érdekes módon 2000 Ft-tal drágább lett a játék. -
Van 223k-ért is raktáron. -
Lesz ebből haszon. AKi elkeseredik, hogy nem jutott 13-án az vevő lesz rá :D -
ennyiért sok helyen van... -
Nem az a lényeg, hanem hogy van XD -
170.000
-
Nocsak, mibe botlik az ember ha keres. :D Itt lehet kapni PS4-et :D -
Zozo76 #2567 :) -
majd ha igy mennek ipad-ért szólj :D
-
A tömeg lenullázta volna a lakást nyitáskor! :D -
Zozo76 #2564 ez az orulet amugyis az apple elso szamu "vedjegye". lehet valakinek meg az is megeri hogy a vaterarol megveszi 180-ert a 110v-os amerikai szabvanyu verziot csak hogy azonnal legyen gepe. en is elbirtam volna a karifa alatt egy ps4et de azert nem mindenaron. jo nekem jovore is. -
Óóóubaze...napedig kitehetted vóna a bejáratra a táblát, hogy itten eladó ps4 vanik, lekjopp ár viszi, és a tizedikrő fotózhattad volna a sort :D