121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • item
    Nagy a biznisz,sok a felhasználó és a rendszerben ott vannak a beregisztrált bankkártya adatok,még szép,hogy ezt is megtámadják. Remélem,hogy a Sony tanult a legutóbbi esetből és most sokkal erősebb védelmet épített fel.
  • TDC Geronimo
    "Since the launch of the Xbox One and PlayStation 4 in November, cyber security firm Kaspersky Lab has detected a huge spike in hacking attempts across numerous platforms, the company has said.

Hackers have launched an average of 34,000 attacks per day across the Xbox One, PlayStation 4, and other game platforms, a Kaspersky Lab representative told Consumer Affairs.

In total, the cyber security firm found 4.6 million pieces of gaming-focused malware against the various game systems. In Europe specifically, Spain drew the most attention, with 138,786 attacks so far in 2013, the company said.

"We've just seen two of the biggest console launches ever, with the PlayStation 4 and the Xbox One," Kaspersky Lab senior security researcher David Emm said. "That means there will be more gamers for criminals to target, especially as the Sony and Microsoft machines increasingly use the Internet for a fuller gaming experience. And don't forget the PC, still the most popular gaming platform and cyber crooks' favorite target."

Microsoft and Sony have not commented publicly about hacking attempts against their consoles so far. We've reached out to both companies regarding this new report and will update this story with anything we hear back."

Kezét levágnám az ilyeneknek aztán 2* is meggondolná mit csinál.
  • TDC Geronimo
    Na miaz megjött a gép ma? :)

Ma vettem USB hosszabítót, ps4re még nem dugtam rá, de PCn felismerte így gondolom működni fog.
  • ModernT
    Namost ha tudok netezni, meg online játszani ez az jelenti, hogy aktiválódott a 30 nap az új account miatt? Másik kérdés meg, hogy játékban van különbség angol és magyar fiók között netán az angolnak nagyobb a pingje? Ha már magyar van akkor utána az angolhoz nem tudom hozzácsatolni a játékot?
  • Moby
    Igen, de most a játék volt a lényeg :) Egyébként ettől többet takar a ps+ mert azzal van felhőjátékmentésed (bár én még nem is néztem ps4-en), stbstb.
  • Kongy
    Meg mert tudsz multizni.. vagyis csak így tudsz multizni PS4-en :D
  • Moby
    Miért kell feltétlenül magyar fiók? Vásárolni problémásabb uk fiókkal a maradványok miatt, ezt megértem, de egyelőre rohadtul nem látom értelmét a storeos vásárlásnak, mer k. drága ahhoz képest, hogy digitdisztrib.
  • Moby
    Olyan, hogy ps+ -os játék, olyan nincs. A PS+ neked azért jó, mert az instant game collection-ben aktuálisan lévő játékokat ingyen letöltheted (gondolom erre gondoltál), amúgy meg csomó mindent akciósan, de a ps+ az többletszolgáltatás. Azaz nincs olyan játék, amit csak így érsz el, olyan van amit így olcsóbban, vagy ingyen.
  • ModernT
    Felvettem a kapcsolatot iceakos sal és neki nincs 1 év es magyar ps+, és azt mondta az angol nem aktiválható a magyar fiókra. Valahonnan lehet szerezni kártyát olcsóbban mint 15?
  • Moby
    Én nem kapcsoltam ki semmit, mégsem kéri soha. Bár lehet, hogy pusztán az az oka, hogy meg sem adtam soha, csak redeem kóddal intéztem a dolgot.
  • Kongy
    Igen.

@Moby

Nekem redeem code-nál sem engedte bankkártya nélkül.. :) Azért erőlteti, hogy ha lejár a PS+-od akkor egyből megújítsa úgy, hogy a bankkártyádról veszi le a pénzt automatikusan. Ezt persze ki lehet kapcsolni.
  • Moby
    Már miért kéne? Nekem semmilyen bankkártya adat nincs megadva. Redeem kód.
  • BlackWolf
    Beugrottam a nyíregyi 576 ba aztán jól el is hajtottak , hogy nem vagyok előrendelő :D:D
  • ModernT
    De ahhoz hogy letöltsek egy ps+ os játékot ígyis úgyis venni kell ps+ -t nem?
  • Kongy
    Letöltött PS+-os játéknál Options-t nyomsz, és utána Information menüpont. PS+-hoz MINDEN esetben kell dombornyomott bankkártya.
  • ModernT
    Azt hol tudom lecsekkolni mennyi idő van még a ps+ omból? Illetve az új accountokhoz jár valami 30 nap ingyen azt hogyan aktiválom, kell hozzá bankkártya?
  • darkmore
    Najó, adok az egész cuccért egy százast akkor :D
  • Moby
    Mondjuk nekem egyiken sincs vonalkimenet, az egyiken van ugyan fejhallgató kimenet, de nem tudom használni, mert ha dugót kap, elkussol a tévé, és mivel a hátulján van esélytelen a ki-be húzogatás. Optikai kimenet viszont mindkettőn van. Nekem a vezeték nélküli fülesemhez kellett analóg, azért vettem a konvertert. Szóval ha valahova analóg jel kell, legegyszerűbb venni egy ilyen szart kétezerért, és probléma letudva.
  • Moby
    Vagy igen, vagy nem. Ha nincs rajta külön vonalkimenet, vagy füleskimenet(amivel szintén lehetnek gázok), akkor szintén kelleni fog a D/A konverter, mert a tévék a scarton nem adják ki a hdmi források hangját.
  • bome9
    Okés, köszi a segítséget, és bocsi az értetlenkedésemért!

És ha tv-t veszek, arra könnyebb rávarázsolni a jack-es hangfalat?
  • Moby
    Az nem HDMI...A ps3-on még volt multi a/v kimenet. A PS4-en nincs.
  • vg
    Ezek jó esetben is 1.3 hdmi cuccok, a ps4-ben 1.4 van. Nincs ilyen cucc amit te keresel.
  • Moby
    Vajon mennyire idegesítő, ha valaki csak ír, de nem olvas? :D
  • bome9
    Ilyesmire gondolok, ez a PS3 komponens kábel. csak nem értem ezt hogy lehetne használni, mert itt egy hdmi van a kábelen. A ps4-en hány hdmi kimenet van?

• Moby
    Nincs ilyen kábel. A hdmi digitális jelet visz, a jacked meg analógot. Egyel alattad írtam a megoldást.
  • bome9
    Vagy esetleg olyan kábel van, hogy a hdmi kábelből jönne ki 2 rca, amit jack-é alakítva rá tudnék csatlakoztatni a pc-re?

Ha lenne ilyen kábel, az jó lenne, mert rca to jack átalakítóm van.

Úgy értem a kábelt, hogy van két hdmi vége, egyik a ps4-be, másik a monitorba vagy tv-be, és a kábelből még jönne ki 2 rca a hangnak.
  • Moby
    Persze.
    Toslink->D/A konverter->jack.
  • bome9
    PS4-nél megoldható valahogy jack dugós hangfal csatlakoztatása?

Xbox360-nál most úgy van nekem megoldva, hogy a box csatlakozik rca-n (jack-es átalakítóval a pc-hez) és a pc-n keresztül jön a hang a hangfalon.

Vennék egy lcd tv-t, vagy monitort, előbbi esetében gondolom nem lenne valami jó a tv alap hangminősége, utóbbi esetében pedig nem is lenne hang.
  • n000rbi
    Érdekesség:
    Eléggé sokat haladtam a Knackben (chapter 9-ben vagyok). Ma letöröltem a játékot, majd visszatettem, szokásos háttérbeninstallálás fut, nyomok egy continue-t a főmenüben, betölti az állást, viszont a br-t veszettül olvassa, hangeffektek rendben vannak, viszont a zene hol megy, hol nem - inkább nem. Amíg korábban fullinstallal játszottam, semmilyen gondom nem volt. Tehát ha valaki félbehagy egy játékot, akkor következő alkalommal ki kell várnia a teljes installt? Mindezt úgy, hogy sehol egy folyamatjelző hozzá. Van még ezen mit javítani...
  • Kongy
    Szóval PS3-as lemezeket nem eladni, kidobni, akármi! :D
  • Kongy
    Ja igen, azt elfelejtettem.
  • Moby
    Ha valakinek esetleg AC4-e van, de knackja nincs, az ne kapkodjon, hamarosan lesz egy Knackom, amit cserélnék AC4-re. Minden megoldás érdekel majd :DD
  • vg
    Ez biztos? Szerintem még kell bele az eredeti bf4 ps3 lemez is a gépbe.
  • Kongy
    Redeem code-hoz beírod a kódot, amit kaptál a PS3-as BF4-hez, és akkor 3000 Ft plusz költség fejében letöltheted Store-ról a PS4-es BF4-et.
  • Kandurex
    Egyébként 2 be crashelt a BF, el is küldtem a jelentést. Furcsa, ilyet prevgenen nem nagyon tapasztaltam :/
  • Kandurex
    Lassan befejezem a BF4-et, elég faszányos grafikája van szó, mi szó, és kezdő cím is, nagyon durva dolgok jöhetnek itt még kérem a jövőben.
  • Angyisz
    Valaki csinalt mar pl. BF4 upgradet PS3-rol PS4-re ? Leirhatna hogyan kell. Koszi
  • Moby
    Ezt kiegészíteném avval, hogy nálam korra, nemre, konzoljáték érdeklődésre való tekintet nélkül egyöntetű vélemény, hogy a gép gyönyörű. A skála a "milyen gép ez? Nagyon szép!" -től az " ez az új pléjsztésön? Kurvajól néz ki! Ekkora az egész? Baze..."-ig terjed :)
  • Moby
    Erős ziccer, kár lenne kihagyni.
  • sb1
    Na, kis összegzés az elmúlt két napról:

-psn néha nehezen jön be, gondolom a nagy leterheltség, de amikor bejön, akkor nagyon gyors és gördülékeny.
    - a gép több órás kz után is csak langyos, hangja a lemez felpörgetés után szinte semmi, villámgyors a ki/bekapcsolás, feladatváltás.
    - a joy eszméletlen jól sikerült, könnyű, mégis strapabíró, érezni, hogy van benne "anyag", kb 8 órát bír egy full feltöltéssel, egyedüli negatívum, hogy már most nem olyan érdes a gumi rajta, de ezt orvoslom, már rendeltem fillérekért egy ilyet rá :)

-KZ: kampány mód piszok nehéz már normál fokozaton is, de megéri vele szenvedni szerintem, mert eléggé jó. Multi nagyon nagy,simán vetekszik a bf4-el multi terén, ezt bf4-esek mondták nekem. A látvány meg eszméletlen durva, szebbet még nem láttam a tv-men :)
    - FIFA14 : sokkal jobb és gördülékenyebb mozgás, új cselek, parádés animáció, és nagyszerű látvány.
    - doki-doki universe: az első "gagyi" benyomás után rájön az ember, hogy hihetetlen összetett, és rengeteg órát bele lehet pakolni, jópofa, és inkább felnőtteknek szól, mint gyerekeknek, a kinézete ellenére.
    - resogun: ez sem sikeredett hál-istennek egy könnyű kis menetnek, egyre nehezebb lesz, és az effektek kiválóak. napi fél/1 órára bármikor elő lehet kapni.
    - contrast: nagyon egyszerű, nem is szép, hamar meglehet unni..