status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na, kis összegzés az elmúlt két napról:
-psn néha nehezen jön be, gondolom a nagy leterheltség, de amikor bejön, akkor nagyon gyors és gördülékeny.
- a gép több órás kz után is csak langyos, hangja a lemez felpörgetés után szinte semmi, villámgyors a ki/bekapcsolás, feladatváltás.
- a joy eszméletlen jól sikerült, könnyű, mégis strapabíró, érezni, hogy van benne "anyag", kb 8 órát bír egy full feltöltéssel, egyedüli negatívum, hogy már most nem olyan érdes a gumi rajta, de ezt orvoslom, már rendeltem fillérekért egy ilyet rá :)
-KZ: kampány mód piszok nehéz már normál fokozaton is, de megéri vele szenvedni szerintem, mert eléggé jó. Multi nagyon nagy,simán vetekszik a bf4-el multi terén, ezt bf4-esek mondták nekem. A látvány meg eszméletlen durva, szebbet még nem láttam a tv-men :)
- FIFA14 : sokkal jobb és gördülékenyebb mozgás, új cselek, parádés animáció, és nagyszerű látvány.
- doki-doki universe: az első "gagyi" benyomás után rájön az ember, hogy hihetetlen összetett, és rengeteg órát bele lehet pakolni, jópofa, és inkább felnőtteknek szól, mint gyerekeknek, a kinézete ellenére.
- resogun: ez sem sikeredett hál-istennek egy könnyű kis menetnek, egyre nehezebb lesz, és az effektek kiválóak. napi fél/1 órára bármikor elő lehet kapni.
- contrast: nagyon egyszerű, nem is szép, hamar meglehet unni..