121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mi értelme? Semmi, csak ő még nem tudja. -
Hát te merre jártál az utóbbi két hónapban? :)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.30. 08:19:36 -
TomStorm #109996 Op.rendszerüket nap mint nap használod de egy Hardvert leszólsz amit kiadnak pontosabban az egész céget.Ennek mi értelme?
És ne jusson olyan sorsra amit kívánsz mert az új MS Flight Sim pl.írgalmatlan gyönyörűre sikerült!Egy igazi szimuláció amire Sony csak pisloghat -
nálam is a középső PS3 Slim van, semmi baja mai napig, pedig nem akarjátok tudni miket ki nem bírt már (még zuhant is... :D)
akkor megfordítom: hardverileg lehet akkor top az MS (hozzáteszem, a 6 éves base PS4-emnek semmi baja mai napig), de amit leművel töketlenkedést néha, az kriminális.. :D
és igen, Ori nagyon rendben volt, talán az idei év egyik - ha nem a - legjobb címe, de ettől még továbbra is messze állnak ex fronton a SONY kínálatától.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.29. 22:26:04 -
Nos igen. Az a ps3 superslim a konzoltörténelem legpusztítóbb mocska. Köszönöm, ennél tökéletesebb szemléltetése a témának nekem sem jutott eszembe
Örülök, hogy működik, bár nem kifejezettem ez az attribútuma járt a fejemben, amikor a minőség szót leírtam.
No, de én ki is írtam magam pár hónapra megint.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.08.29. 21:06:45 -
A 2010-es ps3 slimem semmi gond nélkül megy, ahogy bolhapiacon vett superslim is. Ja meg a vitám és a launch day ps4 is. Ha gebasz van arra ott az 1 év gari -
Ha lehetne ilyet kérni, én azt kérném, hogy a ps5-öt az MS gyártsa le nekem, ne a sony. Játékot nem tudnak csinálni, konzolt viszont igen. A sonynál ez épp fordított.
Az, hogy belefutottál RROD-os x360-ba az csak annyit jelent, hogy nem vettél ps3-at az első SKU-kból. Viszont az van, hogy az MS gépeket fikázni az iparihulladék playstationök mögül rettentesen meredek dolog. Tájékozatlanságot, vagy fanbojságot feltételez.
Ma normális konzolt kizárólag az MS gyárt. Minden más, amit meg lehet venni (összes playstation+switch) hardverileg egy moslékosvödör. -
MrAndree #109991 Azért az utóbbi pár hónapban kiadóként dobtak egy Ori-t és egy Flight Simulatort szóval a minden szar ami MS az nyilván költői túlzás. :D -
+1
a cégek támogatásából jól megélnek amúgy, de ha az xbox sok veszteséget jelent, attól még bezárhatják:D -
én meg azt szarom le, hogy milliárdokat keresnek, de attól még nem jó, amit csinálnak _SZERINTEM_ :D -
Miközben milliárd dollárokat keresnek, és pont leszarják, mit gondolsz róluk. -
Evoluti0N #109987 Én gondolkodom egy grounded+permadeath kombón. Azt olvastam, h a permadeath esetében vannak olyan beállítások, h ne a legelejéről kezdjed, hanem a fejezet elejétől. Fene akarja minden alkalommal legeslegelejétől kezdeni a játékot. :D -
Elindítottam a Last 2-őt 4x-re is végleges halállal!!!
-
jah, Isten irgalmazzon tőlük :D én nálam az az időzített bombaként viselkedő RROD-os X360-am óta elásták magukat jó mélyre - de iszonyat profik, mert hétről hétre, hírről hírre sikerül lejjebb süllyednie az egész sleppnek.. :D szerintem tényleg ez lesz az utolsó Xbox generáció, ha így folytatják... aztán majd olyan sorsra jut, mint akár a Windows Phone, Zune, Surface, Kinect, Mixer....hm...miisvótmég ami ilyen szuperjól sikerült?

-
Az upgradeid megvannak benne? Hozzájutok a megrendelt philiphs meme stúdió fülesemhez ez lesz a tesztjáték szerintem -
Last of Us 2 - Grounded fokozat kivégezve.
-
Ez az MS víziója. Low end szarok, low end áron.
Semmit nem szabad venni ami MS. -
Ashlara #109980 A jövőben már csak ilyeneket fogsz látni.
-
ez kb ilyen MS-konfokat idéző cringekben gazdag fingreszelés volt... :D -
-
Azt kell mondjam többet vártam ettől a 2 órás műsortól :( -
-
na legalább Ratchetre azt mondták, hogy PS5 launch window-ban jön - más kérdés, hogy ez mit jelent nekik ... :D -
TomStorm #109974 Úgyis tudjuk hogy jó játékok majd évek múlva lesznek.. -
TomStorm #109973 Nem is nézem tovább.Minek? -
Borzalmas eddig. LN2 persze a legjobb, nem volt nehéz dolga :) -
hát...eddig a Little Nightmares II volt a legértelmesebb :D -
gamescom 20 órakor , el ne felejtsétek :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.08.27. 19:45:19 -
Prof William #109969 Én is pár napja fejeztem be a Ghost of Tsutshimát és nekem is az év játéka eddig. A Witcher 3 kivételével minden open world játékot meguntam egy idő után és bár a végére már itt is fáradás jelei mutatkoztak, de még így nagyon élveztem a végét is. Sokkal jobban mint bármelyik open world AC-t.
A világ csodásan nézett kis magát a japán kultúrát is szinte hibátlanul átadták, bár 1274-ben még éppen csak az "elején" tartottak a szamurájok korának, szóval a játékban bemutatott kiforrott szamuráj kultúra inkább a már klasszikus Edo korra volt (1600+) volt jellemző mint 13-ik századra, de ennyi csúsztatás még belefért.
Egyedül azt sajnáltam, hogy nem voltak igazán nagy városok, bár egy nem túl sűrűn lakott szigeten egy mongol invázió kellős közepén ez teljesen érthető volt.
És ha már AC... A Ubisoftnak nem kell már megcsinálnia az AC japánt mert már kész van. :) A lopakodás szerintem egészen jól meg volt csinálva és szerencsére nem erőltették. Én általában kombináltam a két stílust. Megérkeztem full szamuráj harci díszben egy mongol területre majd a standoffal megöltem 5 ellenfelet (lehet fejleszteni). lekardoztam a közelben lévőket majd pedig a lopakodó gúnyát felhúzva váltva szedtem ki az erősebb ellenfeleket, és szabadítottam ki a túszokat majd végül ismét szamurájként hívtam ki a maradékot.
Külön tetszett, hogy ha egy népesebb tábor kipucolása volt a cél, akkor amikor már csak 4-5 ellenfél maradt azokat ki lehetett egyszerre hívni, és így nem kellet még +5-10 perceket eltölteni az "elbújt" ellenfelek kiiktatásával.
Ami nem tetszett, hogy nagyon sok küldetés egy kaptafa volt. Játék közben nem zavart de nagyon hasonló volt mindegyik. Szintén kár volt, hogy a kipucolandó mongol táborok is sokszor egy kaptafára épültek fel, pedig voltak érdekesebb táborok is (Hajógyárak, Fatelepek) amiket egész más élmény volt elpusztítani, de összesen 1 hajógyár és 1 vagy 2 fatelep volt a az EGÉSZ játékban. A többi 20 tábor meg egykaptafa volt. Ha egy kicsit megerőltették volna jobban magukat és ha csak még 2-3 hajógyárat meg fatelepet raktak volna be a tökegyforma mongol helyőrségek helyére máris jobb lett volna az összhatás.
Ezzel szemben a gyüjtögetős, haikus, szentélyes kihívások igazán kellemesre sikerültek. Más játékokban megunom őket, de itt még negyvenedjére is szívesen követtem a rókát, vagy a madarakat, várva hogy hova jutok.
A történet igazán érdekes és japán volt viszont ahogy haladtam előreSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos nem igazán nyomott a latba semmit se, hogy szamurájként, vagy Szellemként teljesítjük-e a feladatokat. Lehettünk akár 100% -ig dicső és becsületes szamurájok, de a játék egy pontján mindenképpen megbélyegeznek és száműznek minket, mint becsület nélküli szellem.
A végével kapcsolatban is így éreztem. FIGYELEM MEGASPOILERSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végső párbaj után teljesen mindegy, hogy megkíméljük-e a bácsikánk életét, vagy megadjuk neki a "dicső halált" mert mindenképpen elveszítjük a klánunkat és "szellemként" kell tovább érnünk. Tehát hiába van két ending, tulajdonképpen mégis csak egy van, max Yuna monnd más szöveget a végén.
Ettől eltekintve szerintem remek játékot tett le az asztal a Sucker Punch. Egy esetleges az anyaországban játszódó második részre tuti vevő lennék. :) -
:P -
"A PlayStation tulajdonosok többsége pontosan tudja, hogy mennyire megéri előfizetni a PlayStation Plus szolgáltatásra, hiszen felhő alapú mentési lehetőséget, ingyenes havi játékokat és exkluzív akciókat kapnak a havi díjért cserébe."
Oh my...Legalább olvasná el, amit ír. Ingyenes havi játékokat kapnak...a havi díjért cserébe.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.27. 14:28:05 -
Egyetértek, sokkal-sokkal jobb lett, mint vártam/vártuk, én már nagyon várom a kooperatív módját. Nálam is ez lesz az év játéka, nem is kérdés, pedig egy izmos nőt sem láttam benne!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.27. 14:24:27 -
Csak lesz előnye annak a HDMI 2.1-nek a C9-en (is). -
Game of the year, nincs mit rajta szépíteni
-
Nos, én elsődlegesen PC-s ember vagyok, és még tartogat dolgokat ez az év is, de azt kell mondanom, hogy a Tsushimát semmi. és senki nem fogja felülírni számomra. A Cyberpunk még jöhet, de jelenleg erősen kétlem, hoogy meg fogja ugrani, mindezt úgy, hogy a Witcher 3 az számomra az all-favorit ebben a generációban. Pc-konzol, bármi.
A Tsushima az bizony eszméletlenül, elképesztően jó.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.08.27. 02:21:36 -
nekem kb pre-order :D de megvárom a multi betát, de gyanús, hogy nem fogom kihagyni :(
k nagy trailer, főleg a Blue Monday-el :) -
Utoljára a WW2-vel meg előtte az MW3-mal játszottam, de ez jópofának tűnik
-
Evoluti0N #109960 Mafia 1 egyik kedvenc játékom. 3-4 évvel ezelőtt újra játszottam és annak ellenére, hogy 2002-es játék, még mindig remek. Egy grafikai tuninggal kihagyhatatlan lesz számomra. -
Köszi! Hja, azok remélhetőleg majd holnap este 8-tól jönnek :) -
Én is belenéztem ma. A karaktermodellek elég élettelenek mai szemmel, de a város, autók stb. jól néznek ki, ránézésre a vezetés fizikája is jópofa. Nem fogom kihagyni, de óvatos leszek a vétellel.