121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Ingyen Witcher 3 PS5-re
  • mucsácsó
    na, az nekem totál kimaradt :( de örülök akkor, ha jóvót :)
  • shaddam
    The Witcher 3 next-gen version will add ray-tracing, and be a free upgrade to all current PC, PS4 and Xbox One owners
  • n000rbi
    A Golden Abyss se nóti volt, mégis simán megállta ahelyét, sőt, tök jó ötleteket tettek bele.
  • lwb
    Remélem igaz
  • mucsácsó
    az a baj hogy nem Nóti, szal... necces, még ha igaz is :D meglátjuk...
  • Legendrush30 #110072
    Igen akkor érdemes ilyen szolgáltatásokért fizetni ,ha reddead szintű játékok is megfordulnak benne. Vagy mint most a RE7.
  • shaddam
    Vagy igaz vagy nem
  • blackfire001
    Egész jó leárazás van a store-ban, érdemes felnézni.
    Fifa 20 ára végre kb valós lett.
  • Tikal #110069
    quality over quantity?
  • Probatbicol
    Mert a PS Now egy kaki? Megnéztem a listát, érdekes módon egy játék sincs benne amiről ebben a topicban beszélgettek.
  • Ulthanito
    Múltkor megszámoltam, és a PS Now-ban 342 játék volt elérhető. A Game Pass-ban még 150 sincs. Mégis mindenki az utóbbit isteníti, miért?
  • Rage47
    Hát én nemtom, egyszer sem untam a DS-bn az utazást, se gyalog, se autóval. Mindig volt valami útközben.
    Mondjuk láttam már olyat YT-on, aki sprintelt végigbukdácsolva a sziklákon és hasonlók, nem nekik való ez.
  • Legendrush30 #110065
    Jah hát easyn :D talán kivétel vagyok mert kockának és gamernek vallom magam ezek mellet mindent könnyű fokozaton játszom . Pl egy Darksolulsnak neki sem állnék. A Bloodborneal is szenvedtem :D

A Days Goneban az a rossz ,hogy még könnyű fokozaton is nehéz. (Nekem)

Kongy

Köszi az Odyssey is megvan :)
  • n000rbi
    Hogyne lenne: motor, teherautó, de a leggyorsabb, ha kötélpályát építesz :D
  • blackfire001
    Javítsatok ki ha tévedek, de DS-ben nincs jármű? Muszáj mindig gyalogolni? :D Vagy járművel is unalmas és hosszadalmas az utazás?
  • Kongy
    AC: Origins, Odyssey-t ajánlom, mindkettő nagyon chill, 2 harc között lehet gyönyörködni a környezetben, főleg ha szereted az ókori settingeket. Meg úgy alapvetően lehet full casualban is nyomni, és egyáltalán nem nyomasztó.

Death Stranding nekem tavalyi év játéka volt, fantasztikus game, de rettentő nyomasztó és stresszes is egyben a gameplay miatt. :D Van hogy a hatalmas térkép egyik sarkából elküld a másikba, meg vissza. Szóval ha fellélegezni ülsz le játszani, akkor nem ajánlom. :) De tény, hogy hatalmas élmény.
  • Ulthanito
    Ha ezeket végigtoltad, pláne a W3-at, akkor nem értem, hogy mi a problémád a túl sok mindenre kell figyelnivel...
  • Ulthanito
    A Death Stranding az egy csoda! Egyértelműen az év játéka volt tavaly, meg minden idők egyik legjobb játéka! Azóta is ott figyel a gépen, valamelyik nap eszembe is jutott, hogy lehet nekimegyek ismét, aztán rájöttem, hogy valószínűleg ez örökre egy egyszer végigjátszott csoda marad nálam.
  • TomStorm
    Vésztlend hármazzatok az a Chill
  • Evoluti0N
    Amikor éppen nincs harc, hatalmas chill játék a Tsushima. A zene, a hangulat, a felfedezés, a különböző aktivitások. Mind nagyon chill.
  • mucsácsó
    akkor szerintem is a Cusima tetszeni fog, ezekre eléggé mind hajaz, de talán AC-re leginkább :)

viszont ugyanakkor szembe kell mennem a kollegákkal, és szerintem te a DS-t hatalmas nagyívben kerüld, legnagyobb időrabló nongaming cucc - pláne ahogy írtad is, hogy a kihaltság nem jön be és lehoz, mert ott aztán tényleg egyedül vagy javarészt... :D nekem időrabló volt a sok A-ból B-be gyaloglás és elég gyagyi harc, hiába szép a játék és a körítés... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.01. 22:19:36
  • Legendrush30 #110056
    Már gondolkodtam rajta. Nálam a Witcher , AC Origins , Read Dead 2 voltak ilyen chill jatekok. Mindegyiket a szabadon bejárható változatos környezet miatt imádtam.
  • Prof William
    Ha open worldot és nem lehangolót akarsz akkor próbáld ki a Ghost os Tsutshimát. Én sokszor már attól lenyugodtam, hogy lovagoltam a őszi erdőben, vagy rókákat kerestem. Nagyon zen játék.
  • Seth
    Szerintem itt nem is sokan fikázták, a többségnek tetszett. Még Moby és Ulti is odáig volt érte, pedig ők aztán válogatósak. Nekem is nagyon bejött
  • Rage47
    sztem az év játéka volt tavaly, ne hallgass az itteni fikázókra :D
    Days Gone-t nem ismerem, de a DS valszeg sokkal lassabb lesz
    a világ a kihalás szélén van, szóval lehet azért kicsit nyomasztó is :D
  • Legendrush30 #110052
    Meg nem próbáltam ,de lehet az való nekem. Még ha ironikusan is írtad :D
  • Rage47
    akkor marad a Death Stranding
  • Legendrush30 #110050
    Megvettem a Days Gonet és megbántam :( annyira lehangoló és nyomasztó nem nekem való. Szép meg minden ,de nem elég nagy a szabadság túl sok mindent kell figyelembe venni én meg nem vagyok egy hardcore gamer.

• mucsácsó
    tényleg nem lett rossz, sőt!
    főleg coopban lehet fun - bár én singleben próbáltam, viszont eléggé unalombafulladt nálam a felénél kb :( de most kedvet kaptam hozzá, ha megvan még a mentésem valahol..
  • Prof William
    Szerintem simán csak odaadják majd a boltban a PS5-öt majd pár hét/hónap múlva küldik a csekket, hogy na akkor ennyibe kerül.
  • Ulthanito
    Tudom, hogy out of date, de ha valaki szerette a Darksiderst, a Darksiders Genesis egész kellemesre sikeredett. Itt aztán tényleg lehet csapkorászni, szerintem egész jól megcsinálták, kicsit Diablo-szerű.
  • mucsácsó
    lehet majd ott pukkantanak valamit a PS5-ről is végre... bár ha olyan lesz, mint a gamescom, akkor ne is legyen.. :D

olvastam minap, hogy szept 9-re (pont a COD BOCW multis prezi napja) terveznek valami PS-prezit / State of Play-t... meglátjuk :D
  • Kandurex
    Oké, most már az van,hogy

"Next update coming SEPTEMBER 2020" (9/25 Tokyo Gameshow)

oké....azt majd így tovább?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.01. 12:04:23
  • Seth
    Japánban már holnap van, ezek elfelejtették ... :D
  • mucsácsó
    hát... lehet csoda lesz, ha ez is megjelenik 2021-ben - bár CAPCOM nem a szarakodásról híres, leszámítva a Deep Down-t :D
    végülis még van pár órájuk az augusztusból

egyébként nekem az egyik legvártabb cím, übernagy day1 lesz, az fix :)
  • Kandurex
    Nem arról volt szó, hogy most augusztusban lesz még Resident Evil 8 bemutató?

A hivatalos oldalon még fent van, hogy update august...

Meg holnap szeptember, egy - két hónap és nextgen megjelenés, és se ár, se dátum? Mi a tökömet terveznek?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.08.31. 19:47:31
  • Ulthanito
    Darky, nincs azzal gond, ha valaki pénzért kefél, csak akkor ne csodálkozzon azon, ha lekurvázzák. :)

Tudod jól, hogy amikor az elmúlt években többször is heteken-hónapokon keresztül beléd állt pl. akkor én voltam az, aki hangot adott az ellenérzésének ezzel kapcsolatban, és kiálltam melletted, bármilyen hülyeséget is mondtál, mert úgy éreztem, hogy túltolta (ták), nem tartottam jogosnak azt (a stílust), hogy veled viselkedtek.

Azt mondod, hogy te mindenkivel szemben elfogadó vagy. Ha ez így van (lenne), akkor azt is el kéne fogadnod, hogy az, ahogy (nem amivel) játszol (sokszor felszínesen átrohansz játékon, sztoriorientált játékban lényegi elemeket hagysz el a sztoriból, nem használod az eszközöket-tárgyakat, nem olvasod el a leírásokat, mire való, kizárólag a harcra fókuszálsz stb.), az más szemében esetleg véleményes (lehet), és ennek adott esetben hangot is ad.

Én pontosan ezt tettem most egy viccesnek vélt üzenetemben, és bár nem gondolom azt, hogy amit írtam az vállalhatatlan lenne, vagy elfogadhatatlan stílusú, vagy zaklató, de ha ilyen rossz érzést váltott ki belőled, akkor elnézést kérek!
  • blackfire001
    Mindenki saját dolga, hogy mit és hogyan játszik. Én is gondolkoztam, hogy mikor voltunk Lev anyukájával összezárva, egy mondatra vagy jelenetre se emlékszek a mutertől, csak arra,

Viszont teljesen mindegy ez, nem? :D Én ezt a játékot a történet ÉS a játékmenet miatt játszottam végig, és szeretem, Dark pedig csak a játékmenet miatt. Ennyi. Az ő dolga, hogy egy játékkal hogyan játszik. Gyerekkorunkban is sok játékot végigjátszottunk úgy, hogy azt se tudtuk miről szól. :D
    Vagy pl azt is mondhatnám, hogy a COD egy multis játék, arra való, és még is van olyan aki csak lepörgeti a sztorit és ennyi.

Szerintem túlreagáltad, nem kellene ennyire foglalkozni ezzel, két mondat is sok róla. :D
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.31. 16:40:42
  • mucsácsó
    ajj nyugi már srácok, ígyis alig vagyunk már itt, ne basztassátok már fölöslegesen egymást ilyen kis hülyeségek miatt.. :D

dark tök korrekten leírta amiket gondolt és tapasztalt meg segíteni próbált, ne essetek a nyakának azért, mert valamire nem figyelt... amúgy én is lefosom a storyt/párbeszédeket sokszor egyes játékokban; néha egyszerűen lusta figyelni rá az ember, vagy csak kurvára nem érdekli már annyira részletekbemenően, így simán átsiklik az ember 1-2 apróságon.. :D előfordul..