status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Darky, nincs azzal gond, ha valaki pénzért kefél, csak akkor ne csodálkozzon azon, ha lekurvázzák. :)

Tudod jól, hogy amikor az elmúlt években többször is heteken-hónapokon keresztül beléd állt pl. akkor én voltam az, aki hangot adott az ellenérzésének ezzel kapcsolatban, és kiálltam melletted, bármilyen hülyeséget is mondtál, mert úgy éreztem, hogy túltolta (ták), nem tartottam jogosnak azt (a stílust), hogy veled viselkedtek.

Azt mondod, hogy te mindenkivel szemben elfogadó vagy. Ha ez így van (lenne), akkor azt is el kéne fogadnod, hogy az, ahogy (nem amivel) játszol (sokszor felszínesen átrohansz játékon, sztoriorientált játékban lényegi elemeket hagysz el a sztoriból, nem használod az eszközöket-tárgyakat, nem olvasod el a leírásokat, mire való, kizárólag a harcra fókuszálsz stb.), az más szemében esetleg véleményes (lehet), és ennek adott esetben hangot is ad.

Én pontosan ezt tettem most egy viccesnek vélt üzenetemben, és bár nem gondolom azt, hogy amit írtam az vállalhatatlan lenne, vagy elfogadhatatlan stílusú, vagy zaklató, de ha ilyen rossz érzést váltott ki belőled, akkor elnézést kérek!