121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Próbálta PCn amúgy. Neki nem jött be ez van. Mindenkinek más ízlése van.
  • Kongy
    Ja így már értem mire ez a nagy fikázás :) Youtube-ról tényleg egy kalap sz.rnak tűnik a játék.
  • TDC Geronimo
    youtuben :D

Chapter 8 elején hagytam abba ma, de alig várom, hogy folytassam. Zenék is marha jók benne :)
  • Kongy
    Játszottál vele?
  • Moby
    Hát izé...én sehol nem írtam, hogy meglepő, hogy szar lett. Valójában szokványosan lett szar. De ha már így szóbazhoztad, az valóban meglepő lenne, ha nem így lenne .
  • TomStorm
    Én tudom melyik részre pontosabban videora gondolsz(még az 1 évvel ezelőttire talán az első volt).Vagy még régebbi és ebből gondolom,hogy az PC-s részletek voltak mert akkor úgy tudom PC,X360 és PS3 volt a célhardver na most ebből a háromból nem nehéz kikövetkeztetni melyik platformból voltak azok a videok:)

X1 stream volt,éjjel,esős idő és meg kell mondjam nagyon hasonlított arra a videokra amire te gondolsz.
    Hype végett meg úgyis a legszebb jeleneteket vágták ki mindig is
  • TomStorm
    Még PC visszavan de szerintem ha most X1 v.PS4-en ugyanott elsétálnánk abban az időszakban akkor megkapnád azt a látványt.Valami ultragiga high end PC-vel biztos lesz majd állejtés de kitérdekel sz.tem egy mostani Gen.-en is k...a jól néz ki:)
  • The Protector
    Hát közel sem úgy néz ki most a watch mint abban a videóban ami anno kijött.Nem is baj,a játék legyen jó....csak a hazugság és a félrevetést utálom a jó játékokat meg szeretem.
  • Kongy
    Ami feltűnt a Wolfenstein-t játszva az az, hogy a 2009-eshez képest minimális okkultizmus van benne. Szóval most az 5. fejezetben vagyok, és még mindig nincs semmi természetfeletti erő a játékban. Előző részben már a játék elején tudtál dimenziók között járkálni, plusz ha másik dimenzióban voltál, a nácik konkrétan ocsmány szörnyek voltak... :D Mondjuk ez is tetszik, hogy úgymond kicsit realisztikusabb.
  • Totti5
    S most nem néz ki jól? :) ruhája most is ugyan úgy lobog, szél pedig biztos fogja vinni a szemetet, levelet. Amiben az más volt pont nem ez a kettő dolog:)
  • DarkSector
    Watc64 Dogs
  • The Protector
    Jól néz ki...bár a watch dogs is annak indult a beharangozó videóban ahol sétálgatott a faszkalap a szélben kabátját lobogtatva és levelket fújkodva.
  • n000rbi
  • Totti5
    Gátembe mindig éjszaka van és mindig esik az eső:D

Tetszik, de gameplay ebbe 0a ugye:)
  • Totti5
    Amint jön X1re nem fogok ellenkezni.
  • Totti5
    Senki nincs kényszerítve hogy drágábban vegye nextgenre, sőt veheti PCre is aztán szopja a malac tőgyét vele... Az hogy nem nextgen cím mindenki számára nyilvánvalónak kellett lennie hisz a fejlesztők sosem kamuztak, sosem mutattak mást. Mindenki tudja milyen az ID tech 6 60 fps mellett, hisz volt már egy Rage. Ebbe semmi zsákbacica nem volt, azt kaptad amit. Akinek ez nem tetszik ne vegye meg ( na olyat még nem láttam sem itt az SGn sem másho hogy megvette és ki van akadva, de olyat hogy letöltötte és erőszakkal játsza és fikázza azt jó sokat, de ez egy másik téma )

Nextgenen megkapod az fix 60at, full HD-t, részletesebb textúrákat, karaktereket, effektek ( ha jól láttam máshogy van a bevilágítás is ).

Én ezért fizettem, ezt kaptam. Hibát nem láttam benne eleddig teknó oldalon.

Habár nem vagyok jós, de erősen arra tippelek, hogy a DOOM 4 is hasonló lesz hisz biztos jön prevgenre is, bár ott a 30 fps miatt lehet tunningolni a grafot és a sötét helyeknél a motor otthon van ( Rageban is faszán nézett ki ). De ez egy dolog, az hogy milyen lesz a játék maga egy másik, bár nyilán ugyan ezek a szar az ID motor, szar a grafika körök le lesznek ott is futva...
  • TDC Geronimo
  • shaddam
    A tranzisztort megvette már valaki?
  • Kongy
    Storytelling alatt pont Blazkowicz monológjaira gondoltam. :) Telitalálat. Az egész játékon amúgy érződik ez a depresszív hangulat, és az elkeseredettség.
  • Kongy
    Na igen, épp ezért NEM vettem meg PS4-re. 20 ezret ez a játék nem ér, én azt kerek perec megmondom. De 10 ezer környékén PC-re szerintem korrekt vétel.
  • TDC Geronimo
    Asszem itt jó döntés született, hogy nexgten only. Mind ingame

• TDC Geronimo
    Zenék is marha jók meg blazkowitch monológjai. Imádom a stílust :)
  • Moby
    Azok ott kermekk szarát eszik reggelire áhítattal a mai napig. Az öltönyösök valószínűleg sokkal reálisabban látják a bajokat, be is húzták az embargóhatárt a megjelenés napjára :DDD
  • Moby
    Szerintem az eléggé érthető, ha bárki nextgen gépre, nextgen áron, nextgen élményt vár (nem feltétlenül grafban, bár nyilván a cehbe ez van beleárazva). Én azt várnék/vártam.
  • Kongy
    Mondjuk Wolfeinstein-től aki nextgen grafikát várt, az enyhén szólva.... :D Nem, ez a játék rohadtul nem nextgen, de helyenként még csak nem is prevgen... :D A víz pl a PS2-es korszakot idézte a játék elején... :D De ettől eltekintve nagyon élvezetes játék, és ismét csak nagy igazság, hogy a grafika számít legkevésbé játékélmény szempontjából.
  • arty
    iszonyat kíváncsi lennék egyébként így két játék távlatából 1-2 bennfentes (programozó) IGAZI véleményére az alkotásukról

plusz mellette hallgatnám a kiadó öltönyeinek maygarázkodását is - szép kontraszt volna :)))
  • Kongy
    Kurva jó a Wolfenstein! És itt most nem a grafikáról beszélek, hanem játékmenetről, és storytellingről. Utóbbi is nagyon hatásos. Eddig bejön (chapter 3 közepén vagyok)
  • Moby
    Én ennek a megatexturenek csak a hátrányát látom, de ezt kifejtettem má a másikban. Mondjuk csak érintőleg van köze a teknóhoz a ténynek, hogy bottal sem piszkálom meg. Ez inkább csak arról szól, hogy én nem támogatnám, hogy bármi alá ezt a szart pakolják. Ez a két fisemfos bőven elég tapasztalat arra, hogy ettől kb. csak jobb mocik vannak a piacon.
  • TDC Geronimo
    Watch_Dogs Pre-load Won’t Be Available on PS4; Feature Will Start With Destiny

lol-e?

Nem 1.7el jött ez a ficsőr? Akkor már értem miért nincs EUba még preorder se, gondolom nem is lesz szeptemberig...
  • TDC Geronimo
    Én se mondtam, hogy olyan szép lenne, de közel sem vállalhatatlan az, amit itt a tvn látok. Megatextúra nagy előnye a sokféle textúratípus és emiatt az összkép egész kellemes. stabil fps meg hab a tortán mellé, ráadásul a gunplay iszonyat jó.
  • Moby
    Nyilván van aki szerint ez oké, másképp ítéljük meg a dolgokat. Szépnek biztosan csak nagy túlzással lehetne beállítani :)
  • TDC Geronimo
    Egyáltalán nem vállalhatatlan a graf.
  • Totti5
    Hülyeségekkel a Sony sem foglalkozni, ami meg nyilvánvaló azt miért nem fejlesztik önmaguktól?:) jó PR fogás, de nem sok értelme van. Vannak ott emberek akiket azért fizetnek hogy kiszolgáljanak és tudják hogy mi kell. Ezek szerin nem?:)
  • Kongy
    No igen, 1 terrás SSD-t igazán hozzácsaphatnának, ne nekem kelljen már még azt is pluszba venni :D
  • Omlás
  • warass

• Sir Quno Jedi
    Normális proci és GPU bele, meg SSD?!?!? Ja és ha már kvarcjáték szintű cucc, az árát is levihetnék arra a szintre. Utána már csak játékokat is kéne rá csinálni és rohannék a boltba elkölteni a sony kedvezményemet (hamárvan).
  • Omlás
    Lehetőség van javaslatokat tenni PS4 fejlesztése kapcsán :) Lehet küldeni a kreatív ötleteket ezerrel ;]
  • Omlás
  • deep
    Valójában nem ide akartam, de végülis ide is passzol, mert már meg is bántam a cserét, mert a PS4-el ugyan nem játszom, de legalább nem is basz fel.