status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Senki nincs kényszerítve hogy drágábban vegye nextgenre, sőt veheti PCre is aztán szopja a malac tőgyét vele... Az hogy nem nextgen cím mindenki számára nyilvánvalónak kellett lennie hisz a fejlesztők sosem kamuztak, sosem mutattak mást. Mindenki tudja milyen az ID tech 6 60 fps mellett, hisz volt már egy Rage. Ebbe semmi zsákbacica nem volt, azt kaptad amit. Akinek ez nem tetszik ne vegye meg ( na olyat még nem láttam sem itt az SGn sem másho hogy megvette és ki van akadva, de olyat hogy letöltötte és erőszakkal játsza és fikázza azt jó sokat, de ez egy másik téma )
Nextgenen megkapod az fix 60at, full HD-t, részletesebb textúrákat, karaktereket, effektek ( ha jól láttam máshogy van a bevilágítás is ).
Én ezért fizettem, ezt kaptam. Hibát nem láttam benne eleddig teknó oldalon.
Habár nem vagyok jós, de erősen arra tippelek, hogy a DOOM 4 is hasonló lesz hisz biztos jön prevgenre is, bár ott a 30 fps miatt lehet tunningolni a grafot és a sötét helyeknél a motor otthon van ( Rageban is faszán nézett ki ). De ez egy dolog, az hogy milyen lesz a játék maga egy másik, bár nyilán ugyan ezek a szar az ID motor, szar a grafika körök le lesznek ott is futva...