121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • a.carkey
    Éreztem én, hogy láttam. :)
  • shaddam
    Nem duplán, de szerintem egy kicsit rá kell számolni
  • Mr Manson
    Van egy kis problémám.
    Elfelejtettem PSN jelszóm. PS4-en beenged, de PCn böngészőből nem. Megváltoztatni nem engedi. Kezdek morcos lenni ... mit lehet tenni ilyenkor?
  • bluesfool
    Sziasztok ,
    Bocs hogy itt is kérdezem meg de a ps vita fórum oldalán gyakran van pangás.
    Azt szeretném megkérdezni hogy ps vitán egy játék demonak a hely igényét duplán kell számolni mint ps3-on hogy letölti és feltelepíti, vagy csak letölti és már megy is ?
    Előre is köszönöm a segitséget.
  • warass
    Itt lehetett igényelni:

http://playstation.greatnessawaits.com/destiny.html
  • Totti5
    Dragon Age
  • Tatyla
    ez mi?
  • a.carkey
  • a.carkey
  • Kongy
    Köszi!
  • a.carkey
    Mihez adtak Destiny alpha kódot? Emlékszem, hogy adtak, csak nem emlékszem mihez. :)
  • TomStorm
    Működni fog persze.Átteszi a rendszert flash-re automatikusan.Legalábbis nálam ezt csinálta mikor cserélgettem
  • Tatyla
    és ha terraformálták,amúgy meg nem olyan mint a borderlands...
  • shaddam
    A holdon akkor sincs hang!

Más :D

• Totti5
    Ahha, nem valósághűségszimulátor és hasonló mint a Border. Hát ezt eddig is tudtam:)
  • Kongy
    Kicsit OFF de azt nem tudja véletlenül valaki, hogy ha van egy alap 12 gigás PS3 super slimem, és abba vettem egy 250 gigás hdd-t, akkor ha a hdd-t kiveszem működni fog a 12 giga flash memória vagy nem?
  • TDC Geronimo
    "alpha" :)

igazi alpha szoftver nem ilyen állapotban van. Ez egy jó kis marketing demo, ami úgy néz ki beválik, mert sok embernek tetszett meg most, olyanoknak is, akik videókon unalmasnak találták. Beta content jövő hónaptol sokkal tartalmasabb lesz, mint ez.

Bármilyen furcsa is, de Sonynak idén ez a 3rd party cucc lesz a system seller. Láttuk WDnél is milyen eredménye volt a co-marketingnek és Destinyt szinte már már úgy kezeli Sony, mintha sajátja lenne.
  • shaddam
    Egy borderlandsnak tűnik, csak cellshaded helyett kicsit prevgen grafikával. Mondjuk én már attól felhördütem hogy a holdon lobog a zászló és van hang
  • TDC Geronimo
    Neki nem jött be biztos, de én sokkal több pozitív véleményt olvastam alpha után, mint negatívat.
  • Tatyla
    ahhoz képest hogy alfa teljesen jó nem sok mindent lehet még csinálni meg max level 8-ig lehet fejlődni de szerintem már a béta is teljesen más lesz egy hónap múlva nem beszélve a véglegesről...
  • Tatyla
    Destiny alfa képek:

• Totti5
    Miért? mi van az alfába?
  • shaddam
    Hát toltam az alfát. Erősen túlhypeolt a játék
  • Jinchuu
    Fák, én még nem kaptam meghivót, azért remélem jut nekem is. :P
  • Jinchuu
    Fincsiii :D
  • TDC Geronimo
    Mindjart hazaerek es lovom is be haverral az alphat :)
  • a.carkey
    Pár kép az Alphaból!
  • Totti5
    Nagyon bejön! E3 után reményteljes hogy fasza lesz benne a single és a jó a story!
  • a.carkey
  • warass
    Most olvason a Suda51 PS4 exklu, a Let It Die is f2p lesz..."Fasza"
  • n000rbi

Lehet a gownyóc is sírómotorral készül :D
  • Moby
    Ez mifasz? santamonica és cryengine?
  • n000rbi
    Okosabbak ugyan nem leszünk ettől, de:

• kirol
    Persze, eddig tökéletes volt és most is az. Csak megijedtem, hogy mi baja lett az új konzolnak, de másik kábellel tökéletes a hang.
  • shaddam
    A beállítás jó? Bírja a házimozid a dts-t pl?
  • Jinchuu
    Szerintem csak hdmi kábelt adnak hozzá.
  • kirol
    A PS4-hez az optikai kábel az alaptartozék?
    Nem emlékszek rá, hogy hozzá adták e, vagy vettem. Azért fontos, mert kb. 8 órát ha ment és már nem ad le hangot. Világít, de nincs hang.
  • Jinchuu
    "akkor nyomjad szingliben a BF1942-t és a BF2-t orrbaszájba. a multija ugye jó, tehát ...
    hasonlóan ajánlom a Bioshock2 multiját, hiszen a szinglije jó, tehát ..."

Na várjunk, nem coop-ról volt szó?
    Annak szerintem sincs semmi értelme, ha egy addig csak single játékmenetre kihegyezett gameban pl. az általad is emlitett bioshock totálisan feleslegesen pénzt és időt pazarolva beleeröltetnek egy multi deathmatch hülyeséget, mikor azt a pénzt és időt fordithatták volna a single tökéletesitésére.

Én kifejezetten a coop témába irtam amit irtam, ha az alapjáték jó akkor az másik emberrel lehet még jobb is. pl. assassins unity eddig csak single volt, most is az lesz, de lesznek benne választható küldik amiket lehet többen is tolni ami szerintem jó dolog már ha normálisan megcsinálják.

A destiny pont azért lehet jó, mert bármilyen beállitottságú ember el tud vele játszani feltéve, hogy minden egyes része a helyén lesz, single, coop, pvp stb. Ha te magányos harcos vagy akkor magányosan rambózol mindenfele és maximum csak mászkálás közben botlasz bele másik kalandorba, ha a csapatalapú témát kedveled ott a strike meg a raid, ha pedig ölni szeretnél más játékost akkor go to pvp
    Mindez mint irtam akkor fog müködni ha minden egyes része faszán össze van rakva és nem érzi az ember hogy az egyik rész jobb mint a másik.
    Innentől kedve viszont fejlesztőkön múlik mit hoznak ki belőle.
    Szóval szerintem a coop mint olyan jó dolog. :)
  • zzeN
    Hihi
  • a.carkey