status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jinchuu #10365 "akkor nyomjad szingliben a BF1942-t és a BF2-t orrbaszájba. a multija ugye jó, tehát ...
hasonlóan ajánlom a Bioshock2 multiját, hiszen a szinglije jó, tehát ..."
Na várjunk, nem coop-ról volt szó?
Annak szerintem sincs semmi értelme, ha egy addig csak single játékmenetre kihegyezett gameban pl. az általad is emlitett bioshock totálisan feleslegesen pénzt és időt pazarolva beleeröltetnek egy multi deathmatch hülyeséget, mikor azt a pénzt és időt fordithatták volna a single tökéletesitésére.
Én kifejezetten a coop témába irtam amit irtam, ha az alapjáték jó akkor az másik emberrel lehet még jobb is. pl. assassins unity eddig csak single volt, most is az lesz, de lesznek benne választható küldik amiket lehet többen is tolni ami szerintem jó dolog már ha normálisan megcsinálják.
A destiny pont azért lehet jó, mert bármilyen beállitottságú ember el tud vele játszani feltéve, hogy minden egyes része a helyén lesz, single, coop, pvp stb. Ha te magányos harcos vagy akkor magányosan rambózol mindenfele és maximum csak mászkálás közben botlasz bele másik kalandorba, ha a csapatalapú témát kedveled ott a strike meg a raid, ha pedig ölni szeretnél más játékost akkor go to pvp
Mindez mint irtam akkor fog müködni ha minden egyes része faszán össze van rakva és nem érzi az ember hogy az egyik rész jobb mint a másik.
Innentől kedve viszont fejlesztőkön múlik mit hoznak ki belőle.
Szóval szerintem a coop mint olyan jó dolog. :)