121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #11507 All in one megoldás nincs. Az Xbox One eredeti koncepciója is ebbe bukott meg, az akkor vezető szépen ment is a Zyngához a balfasz elképzelése miatt.
A konzol játékra való, arra kell használni. A TV-m is tud futtatni internetböngészőt, mégis a PC-n netezek. Mivel a gémerek szerintem 99%-a játékra használja a konzolt, a Sonynak nem érdeke, hogy erőforrást fektessen abba, hogy negyedleges szoftveres funkciókat készítsen el. -
...és miért lenne az jó megoldás, ha mindent tálcán kínálnak? vagy valami aberráció, hogy tömve legyen a TV szekrény környéke 
mindegy, egy-szó mint száz, szerintem jók a fejlesztések és nagyon is kellenek
szerk: hogy mi fos ez az új szöveg box, tabletem néha másodpercekig gondolkozik, hogy mit is gépeltem be :/ -
Ulthane #11505 Hát nem tudom. Ha filmezni akarok, biztos nem PS4-en teszem. Arra vagy egy mediabox, vagy egy NAS a jó megoldás. Van manapság még olyan ember, aki Blu-ray filmet lemezről néz, és nem letölti? -
hát pl.....Isten tudja, de egy teljes értékű divx,xvid lejátszónak örülnék benne...most csak egy lejátszóval kevesebbet kell venned, szóval most spóroltak meg neked sok ezer forintot -
Newfronter #11503 Egyben lehet használni Blu-ray lejátszónak, nem kell külön venni azt is a tv-hez. Ezért kellett a 3D support is. -
Ulthane #11502 Biztos én vagyok a tájékozatlan, de ez a firmware-picsogás nekem olyan, mint a 30 fps-60 fps nyavalygás.
Bekapcsolom a PS4-et, elkezdek játszani rajta, és teszi a dolgát tökéletesen. Mi a szent sz@rt akartok ezen kívül? -
Ulthane #11501 Én is ezt gondolom pont. :) -
Este akkor csapatod? :)
Nekem holnap jön csak :( -
-System messages previously displayed on the top-right corner of the screen are now displayed on the top-left corner of the screen.
Ez igen. Friend notification még mindig nincs, de erre aztán szükség volt. -
-
KaLóZ14 #11496 1.75 fw is kijött, de minek...
-Playback of Blu-ray 3D™ is now supported.
-Sound quality has been improved during 1.5x playback with Blu-ray Disc™ and DVD videos.
-System messages previously displayed on the top-right corner of the screen are now displayed on the top-left corner of the screen.
-[Featured Content] has been added to (Settings) > [System] > [Automatic Downloads and Uploads].
-When this setting is enabled, featured content from the PlayStation®Store is automatically downloaded while the PS4™ system is either powered on or in standby mode.
To download while in standby mode, go to (Settings) > [Power Save Settings] > [Set Functions Available in Standby Mode], and then turn on [Connect to the Internet]. -
Na nézem is
-
"Ha pedig jó sztorit vársz, akkor más játékot keress, ugyanis ennek a sztorija minden, csak nem jó."
-
Ha még valaki nem rendelt elő Last-ot, maradt pár darab, DLC kóddal ajándékba. -
Én egyetértek veled, DE ettől függetlenül szeretem a játékot, csak úgy gondolom, hogy ez a 95 meg 100%-ozás túlzás. Egy jó 80-ast ér meg a játék, korrekt iparos munka. -
Ulthane #11491 De jólesik leírni, meg hátha más is látja, és azt mondja, igazad van! :) -
Nem kellett volna fáradnod azzal, hogy megint leírod. -
Ulthane #11489 Nézd, a véleményem nyilván nem változott. Azt gondolom, hogy ízléseken nincs mit vitázni. Én továbbra is azt gondolom, hogy a sztori klisés, sablonos és kiszámítható. Végig várja az ember, hogy történik valami "nagy dolog", de nem történik semmi igazából. Menj A-ból B-be, vidd a lányt magaddal. A lapos sztorira nem magyarázat az sem, hogy csőjáték, azért lapos. Senki nem kényszerítette a ND-ot, hogy csőjátékot csináljon.
A harcrendszer százszor látott, a craftingban semmi új nincs, s nem elég részletes. Ott vannak a bugok, a falba benyúló palló és emberek, mellé még buta AI. S akkor még nem beszéltünk az iszonyat hosszú töltési időkről, érdekes, erről egy teszt sem írt anno.
Ez a játék tehát minden, csak nem egy 10 pontos ("tökéletes") játék. Jó játék, tényleg, klassz vizualitással, de messze van a kiválótól, ergo rendkívül túlértékelt.
Lehet, hogy nem tetszik a véleményem, meg a mainstreamnek sem, de attól még tartom. Ha már ismétlem magam, akkor legyen: a szar sem lesz attól finom, mert legyek milliói dongják körül. -
Tyrant01 #11488 Licitáljatok rá 
-
Keress rá storeban és úgy indítsd -
Ulthane #11487 Már mennie kéne! -
Ulthane #11486 Jó fej! :) -
Amcsi store-ról mikortól tölthető a last of us? -
Na a lányomat felhívtam elindította a TLOUS letöltést mire hazaérek lenn is lesz... -
Konkrètumot -
Már tudni vmi konkrètupst a ps+ ról? -
"Ha pedig jó sztorit vársz, akkor más játékot keress, ugyanis ennek a sztorija minden, csak nem jó."
Here we go again... :) -
Ulthane #11483 Ha most játszol vele először, akkor nem lesz rossz, de le nem fog hullani a gatyád.
Ha pedig jó sztorit vársz, akkor más játékot keress, ugyanis ennek a sztorija minden, csak nem jó. -
Newfronter #11482 Nem hiszem hogy szerencsétlen, egy ilyen játékot bármikor jó érzés újrajátszani, HA tényleg olyan, amit a sajtó és a játékosok mondanak róla. Nekem ez lesz az első végigjátszásom! Már alig várom! Főleg, hogy nagyon szeretem a story orientált játékokat. :) -
Ulthane #11481 Letesztelték az 1080p 60 fps-t. LOL
Szerencsétlen gémer sajtó. :-/ -
TomStorm #11480 Nem tudtam,hogy ilyen jó pontszámokat kapott.Nem volt már PS-em mikor jött a játék.Csak azt hallottam mindig,hogy "jó" és kb ennyi -
Ja hát tavalyhoz képest maga a játék nem romlott semmit ez nem meglepő :D -
heady #11478 Sajat kepek mar?
-
Azt eddig is tudtuk, hogy a TLOU jó játék, ez nem újdonság :D -
TomStorm #11476 95 Metascore a TLOU Remastered.Gyakorlatilag nem is kapott negatív kritikát.
Én sajnos csak itt szidom magam amiért még mindig nincs PS4-em.. -
-
Aki digitálisan vette/veszi annak jó, hír hogy playgo rendszer miatt választható, hogy először singlet vagy multit kezdje-e szedni és közben lehet játszani. -
-
Ma este streamelik ezt a last of us one night live eseményt. Igaz hajnali 1kor kezdődik. -
A játékos játszon, úgy ahogy a fejlesztő a legjobban megtudja oldani. Meg tudák oldani 60fpst? meg. Az a legjobb? az. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Konzolon nem erről kell szólnai a játéknak. Berakod és megy, úgy ahogy kell neki 1 féle módon, a legjobb módon. Ha nem az már a fejlesztő felelőssége, arra is van bőven példa.