121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    All in one megoldás nincs. Az Xbox One eredeti koncepciója is ebbe bukott meg, az akkor vezető szépen ment is a Zyngához a balfasz elképzelése miatt.

A konzol játékra való, arra kell használni. A TV-m is tud futtatni internetböngészőt, mégis a PC-n netezek. Mivel a gémerek szerintem 99%-a játékra használja a konzolt, a Sonynak nem érdeke, hogy erőforrást fektessen abba, hogy negyedleges szoftveres funkciókat készítsen el.
  • Kandurex
    ...és miért lenne az jó megoldás, ha mindent tálcán kínálnak? vagy valami aberráció, hogy tömve legyen a TV szekrény környéke

mindegy, egy-szó mint száz, szerintem jók a fejlesztések és nagyon is kellenek

szerk: hogy mi fos ez az új szöveg box, tabletem néha másodpercekig gondolkozik, hogy mit is gépeltem be :/
  • Ulthane
    Hát nem tudom. Ha filmezni akarok, biztos nem PS4-en teszem. Arra vagy egy mediabox, vagy egy NAS a jó megoldás. Van manapság még olyan ember, aki Blu-ray filmet lemezről néz, és nem letölti?
  • Kandurex
    hát pl.....Isten tudja, de egy teljes értékű divx,xvid lejátszónak örülnék benne...most csak egy lejátszóval kevesebbet kell venned, szóval most spóroltak meg neked sok ezer forintot
  • Newfronter
    Egyben lehet használni Blu-ray lejátszónak, nem kell külön venni azt is a tv-hez. Ezért kellett a 3D support is.
  • Ulthane
    Biztos én vagyok a tájékozatlan, de ez a firmware-picsogás nekem olyan, mint a 30 fps-60 fps nyavalygás.

Bekapcsolom a PS4-et, elkezdek játszani rajta, és teszi a dolgát tökéletesen. Mi a szent sz@rt akartok ezen kívül?
  • Ulthane
    Én is ezt gondolom pont. :)
  • TDC Geronimo
    Este akkor csapatod? :)

Nekem holnap jön csak :(
  • TDC Geronimo
    -System messages previously displayed on the top-right corner of the screen are now displayed on the top-left corner of the screen.

Ez igen. Friend notification még mindig nincs, de erre aztán szükség volt.
  • TDC Geronimo

• KaLóZ14
    1.75 fw is kijött, de minek...
    -Playback of Blu-ray 3D™ is now supported.
    -Sound quality has been improved during 1.5x playback with Blu-ray Disc™ and DVD videos.
    -System messages previously displayed on the top-right corner of the screen are now displayed on the top-left corner of the screen.
    -[Featured Content] has been added to (Settings) > [System] > [Automatic Downloads and Uploads].
    -When this setting is enabled, featured content from the PlayStation®Store is automatically downloaded while the PS4™ system is either powered on or in standby mode.

To download while in standby mode, go to (Settings) > [Power Save Settings] > [Set Functions Available in Standby Mode], and then turn on [Connect to the Internet].
  • TDC Geronimo
    Na nézem is

• TDC Geronimo
    "Ha pedig jó sztorit vársz, akkor más játékot keress, ugyanis ennek a sztorija minden, csak nem jó."

• cloud.strife
    Ha még valaki nem rendelt elő Last-ot, maradt pár darab, DLC kóddal ajándékba.
  • Kongy
    Én egyetértek veled, DE ettől függetlenül szeretem a játékot, csak úgy gondolom, hogy ez a 95 meg 100%-ozás túlzás. Egy jó 80-ast ér meg a játék, korrekt iparos munka.
  • Ulthane
    De jólesik leírni, meg hátha más is látja, és azt mondja, igazad van! :)
  • n000rbi
    Nem kellett volna fáradnod azzal, hogy megint leírod.
  • Ulthane
    Nézd, a véleményem nyilván nem változott. Azt gondolom, hogy ízléseken nincs mit vitázni. Én továbbra is azt gondolom, hogy a sztori klisés, sablonos és kiszámítható. Végig várja az ember, hogy történik valami "nagy dolog", de nem történik semmi igazából. Menj A-ból B-be, vidd a lányt magaddal. A lapos sztorira nem magyarázat az sem, hogy csőjáték, azért lapos. Senki nem kényszerítette a ND-ot, hogy csőjátékot csináljon.

A harcrendszer százszor látott, a craftingban semmi új nincs, s nem elég részletes. Ott vannak a bugok, a falba benyúló palló és emberek, mellé még buta AI. S akkor még nem beszéltünk az iszonyat hosszú töltési időkről, érdekes, erről egy teszt sem írt anno.

Ez a játék tehát minden, csak nem egy 10 pontos ("tökéletes") játék. Jó játék, tényleg, klassz vizualitással, de messze van a kiválótól, ergo rendkívül túlértékelt.

Lehet, hogy nem tetszik a véleményem, meg a mainstreamnek sem, de attól még tartom. Ha már ismétlem magam, akkor legyen: a szar sem lesz attól finom, mert legyek milliói dongják körül.
  • Tyrant01
    Licitáljatok rá

• Tatyla
    Keress rá storeban és úgy indítsd
  • Ulthane
    Már mennie kéne!
  • Ulthane
    Jó fej! :)
  • shaddam
    Amcsi store-ról mikortól tölthető a last of us?
  • Tatyla
    Na a lányomat felhívtam elindította a TLOUS letöltést mire hazaérek lenn is lesz...
  • arsmarci89
    Konkrètumot
  • arsmarci89
    Már tudni vmi konkrètupst a ps+ ról?
  • n000rbi
    "Ha pedig jó sztorit vársz, akkor más játékot keress, ugyanis ennek a sztorija minden, csak nem jó."

Here we go again... :)
  • Ulthane
    Ha most játszol vele először, akkor nem lesz rossz, de le nem fog hullani a gatyád.

Ha pedig jó sztorit vársz, akkor más játékot keress, ugyanis ennek a sztorija minden, csak nem jó.
  • Newfronter
    Nem hiszem hogy szerencsétlen, egy ilyen játékot bármikor jó érzés újrajátszani, HA tényleg olyan, amit a sajtó és a játékosok mondanak róla. Nekem ez lesz az első végigjátszásom! Már alig várom! Főleg, hogy nagyon szeretem a story orientált játékokat. :)
  • Ulthane
    Letesztelték az 1080p 60 fps-t. LOL

Szerencsétlen gémer sajtó. :-/
  • TomStorm
    Nem tudtam,hogy ilyen jó pontszámokat kapott.Nem volt már PS-em mikor jött a játék.Csak azt hallottam mindig,hogy "jó" és kb ennyi
  • TDC Geronimo
    Ja hát tavalyhoz képest maga a játék nem romlott semmit ez nem meglepő :D
  • heady
    Sajat kepek mar?
  • Kongy
    Azt eddig is tudtuk, hogy a TLOU jó játék, ez nem újdonság :D
  • TomStorm
    95 Metascore a TLOU Remastered.Gyakorlatilag nem is kapott negatív kritikát.
    Én sajnos csak itt szidom magam amiért még mindig nincs PS4-em..
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Aki digitálisan vette/veszi annak jó, hír hogy playgo rendszer miatt választható, hogy először singlet vagy multit kezdje-e szedni és közben lehet játszani.
  • Kongy
  • TDC Geronimo
    Ma este streamelik ezt a last of us one night live eseményt. Igaz hajnali 1kor kezdődik.
  • Totti5
    A játékos játszon, úgy ahogy a fejlesztő a legjobban megtudja oldani. Meg tudák oldani 60fpst? meg. Az a legjobb? az. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Konzolon nem erről kell szólnai a játéknak. Berakod és megy, úgy ahogy kell neki 1 féle módon, a legjobb módon. Ha nem az már a fejlesztő felelőssége, arra is van bőven példa.