121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
bloodborne....
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!
nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle,...ez a "nincsen pajzs, mert szeretnénk, hogy ha felpörögne a harc" nagyon hack and slash kategóriát idézi
(ahogy minden kezdetben normális japó cucc átmegy ebbe az idiótaságba)
...meglátjuk
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.08.11. 14:15:21 -
Na mi ez a csend? :)
Holnap este GC Sony konf. Ha sok új bejelentésre nem is számítok, de legalább lesznek új videók orderből, bloodborneból, drivecluból stb. -
Minimális linux jártasság nem árt hozzá, és ha mellé a pákát meg tudod különböztetni az óntól, már nyertél! :) -
Ez engem is érdekelne, mondjuk nem tudom képes vagyok-e rá :) -
soundsonic #12261 Ez nagyon baba :) kell hozzá valami szakértelem, vagy egy átlagos júzer is tud ilyet barkácsolni? -
Nagyon jó. Normálon toltam, most jön a Hard és a multi ... -
pike011 #12259 Ps3-on nagyon jó volt. Most kiadják arra is kieggel együtt viszont azt elvileg már nem fogják támogatni, nem jönnek majd a patchek. Az új konzolokon meg a pc-s után napokkal jön majd a javítás. A régi generációra már nem éri meg fejleszteni majd. Ez volt a bajom a ps3-as diabloval is, hogy csesztek frissíteni. 1 év alatt egy pici folt jött, pár bug javítás.
2.1-es frissítés azokra már lehet nem is jön, pedig elég sok újítást fog tartalmazni. -
Végigtoltad már? Vélemény? :) -
Nekem van! Teljesen korrekt ... sőt TloU alatt hihetetlen volt használni ... -
Igen. -
SlickAdam #12255 feltetelezem 1080p es ATOM 60, pc-s max graf settings-el (regi, s sose kellett hozza bika gep... ha jol tudom)? -
ps3on kipróbáltam sima dio3at és nagyon jól átrakták kontrollerre az irányítást. Itt meg jár hozzá már a kieg is + pár ps ex pl a nemesis rendszer vagy a last of usos nephalem rift. Szerintem megéri. -
Keress vissza (ha működik), nekem régóta van gold-om, azt tudja, amire kitalálták és rohattkényelmes.
Ja, hogy már nincs kereső?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.08.10. 15:09:27 -
SlickAdam #12252 szoval erdemes beszerezni a ~2 eves Diablocsek Tri-t PS4-re? hasonlot utoljara 2001-ben jatszottam (Baldur's Gate Dark Alliance PS2-n). -
Tyrant01 #12251 Neked sem ártana haladni 
Ez már kb. 3 hete működik. -
Igen, de elvileg nekem holnapra jön csak, mert pénteken rendeltem. TV hangszórón játszol? yikes... Hát annál biztos sokkal jobb lesz :D -
Akik rendelkeznek Gold headset-tel, gondolkodom a vételén. Megéri a 26 ezres árát? Mit ne mondjak nem olyan élvezetes hallgatni a TV berezonálását, így el kéne valami normális fejes. Sokat se akarok költeni (Astro stb.) szóval érdekelne pár vélemény. Gero te pár napja ruháztál be rá, nem? -
Arról az oldalról van, ahonnan eddig pontos adatok jöttek mindig. GCn gondolom megtudjuk, de damn son... Sonynak nagyon megy a szekér és meg se kell erőltetniük magukat.
"The Last of Us : Remastered has made a mega impact on sales based on just leaked SONY ledger for day 1 sales. The game has sold over 1.5 million copies worldwide in just 24 hours of its launch across the globe. This makes Last of Us :Remastered the highest sold day 1 game on next gen platforms. The leaked SONY ledger accounted for roughly 70% of the retailers worldwide, and we do not know if the consolidated actual number from digital and retail have surpassed 2 million copies on just the launch day ? Approximately 25% of the sales came from digital transactions over PSN. The game made some serious impact on hardware sales. Over 60,000 PS4 :Last of Us hardware bundles were sold across Europe, and approximately over 200,000 consoles were sold across North America and Europe between 31st July, 2014 to August 1st 2014. PS4, as of August 2nd ,2014, is just ~100,000 units shy of reaching the glorious 10m units sold worldwide." -
Nem haladnak ezek semerre... #12242 -
SlickAdam #12245 ehhh, tul sok cucc kell hozza (marmint pi-vel egyutt).
de erdekes, mintha egy Philips tv menne.:) -
Haladnak pár napon belül jövő xbox frissítéssel folyamatosan monitorozza az acsikat majd és real time látod oldalra kirakva hogy hogyan változnak az acsik állapota. -
De egy ilyen ambilightot még lehet, hogy összeütök :) -
Nálam hónapok óta megy. Raspbmc+minidlna+transmission+samba. -
redditen megerősített sony accos emberke írta, hogy fake. Túl szép volt hogy igaz legyen. FW teamtől nem is várok semmit itt, mert fakezűek. 4 hónapja nem volt semmi és egyelőre híre sincs semmiféle ficsőr frissítésnek. dlna/mp3 stb állítólag csak jövőre így a következő 1.8as frissítésbe nem is tudom mit terveznek. Lehet stabilityt mert az még nem volt elég! -
Pár napja rendeltem egy raspberry pi-t, szerintem 1-2 héttel a megérkezés után összeütök egy ilyet
-
pike011 #12240 Az ugy jo lenne de mar nem talalom a kamera nelkulit amihez jatek is van meg 2 contr. Csak sima jatek nelkuli ami 2 controlleres 130ert. Ez a pakk meg 140. Ha nem talalom meg a camera nelkulit akkor marad ez. Pedig ugy jo lett volna melle meg egy jatek ;)
-
SlickAdam #12239 "Kamera nelkuli verzio valami 7 ezer ftal kevesebb"
mihez jöhet jol? vegyel ISS-el pakkot, kamera helyett meg egy KZ-t es voala! -
Az a baj a kamerával, hogy kb 10 percet használod ténylegesen, aztán meg csak porfogó. -
pike011 #12237 Nem arrol van szo, en csak azt kerdeztem melyik jatek a ketto kozul es honnan, igaz reszletezhettem volna, de a lenyeg nem ez volt, de jogos :) 2 controller kell, anno ps3at is eggyel vettem es nagyon hamar kinotte magat hogy kell 2. Kamera nelkuli verzio valami 7 ezer ftal kevesebb. Annyit szerintem meger, kesobb joljohet.
Ennyire nem eri meg ez a bundle? Ahogy nezegettem eleg jo arnak tunik tartalmat tekintve. -
Vegyél akkor 2 kontrolleres, kamerás ISS bundlet, ne hagyd, hogy lebeszéljenek róla :D -
SlickAdam #12234 akkor reszletezd vazz, hogy mi a pontos szitu! :) -
pike011 #12234 Ps3ra megvan a TLOU. 2 kontroller miert lenne folosleges? Szerinted mkert akarok 2 controlleres kiada? Sokat jatszunk csajommal egyutt, diablot is ketten akarjuk. Majd LBP stb stb... szoktunk fifa partizni is, kell a 2 kontroller. Kamera meg mar bagoert van hozza egy ilyen csomagban. -
ISS single only, kzsf meg multira jó főleg. Konzolvilág meg gameshop egy cég, a konzolstudiot sokan hem szeretik, nekem semmi bajom velük. -
SlickAdam #12232 kamera felesleges, kontroller 1 eleg, vegyel TLOU bundle-t! vagy ha mar valasztani kell a 2 közül, akkor Infamous. -
Sony láma ahhoz, hogy ilyenre megcsinálja az UIt ezért is gondolom és hiszem, hogy ez tuti fake. Nem is élem bele magam :( -
S.oon O.r N.ext Y.ear :)
Én nem tudom mi van az 576-al, de ígymaradhatnának. Metro Redux is olcsóbb náluk, mint mondjuk KV-ban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.10. 11:32:25 -
pike011 #12229 Hello!
Jovoheten lehet en is ps4 tulaj leszek. A diablo 3 adta meg a loketet, mert a ps3ra nem fogjak tamogatni, es egyebkent is jo lesz egy kis verfrissites.
2 controlleres es kameras verziot akarok venni. Nos ezekhez van ISS vagy Killzone. Melyik jatekkal erdemesebb megvenni?
Illetve 3 oldal van ahonnan vennem melyiket ajanljatok?
Konzolvilag, gameshop, konzolstudio?
Elore is koszonom! -
Így kéne kinéznie megjelenés óta. Trophy-k PS3 óta SEMMIT sem fejlődtek, de ha így a PS gombbal azonnal bővebb infót írna ki az fasza lenne... szerk: ja pont ezt írta Gero is :D
Na meg nem úgy volt, hogy alapból ilyen lesz majd az új dashboard? Mármint megjelenés előtt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.10. 11:31:17 -
Azt írják mindenhol hogy fake pedig KURVAJÓL néz ki :((
Főleg az új notification rendszer és hogy gombnyomásra nézhető lenne miért is járt trófea. Így már jöhetnének rá témák meg háttér is ahogy elnézem designt. Bárcsak igaz lenne :( -
SlickAdam #12226 a bejelentest!!!