121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Oké, így kb. tiszta, szerintem zárhatjuk a témát. :)
  • Harlekin
    Nem!!!!pont ezt írtam,mert vesz másikat és ugyan úgy megcsináljátok a homoltatást 1szer az elején és megy minden tovább a MÁR RÉGEBBEN megvett dolgokkal is.
    Tényleg semmi extra nincs ebbe.
    Teszem azt beszarik valamelyik box elsétál a home társam vesz másikat hazaér bekapcs belép az Én profilommal rányom,hogy ez a home boxa és azonnal mindent elkezd leszedni neki ami már megvolt KÖZÖSEN.Viszont,ha összeveszünk és keresek másik barátot akkor ugyan ezt megcsináljuk mind a 2 boxon és azonnal leszedi a másiknak azt ami az ÉN profilomhoz kötött játék az Én boxom meg azt ami az Ővéhez kötött és nyilván megmarad az is ami a sajátunk....Ennyire egyszerű...
  • Tatyla
    Már hogyne volna mi is megosztoztunk egy cimborámmal, mi is felesben vesszük a játékokat psnről
  • Totti5
    Lehet, lehet én tudom rosszul ( ma fogom megcsinálni ismerőssel ), ha géphez is kötött akkor sincs semmi gond, hisz amíg nem bontod a kapcsolatot addig marad, a másik gép meg nem kell hozzá, neked nincs közöd ahhoz hogy az a gép be van e kapcsolba vagy ott áll hetekig áramtalanítva.
  • Harlekin
    NINCS régió a szó értelmében!!!!!!!!STOR régió van amit másodpercenként váltogathatsz ott veszel ahol akarsz mint a sarki boltokbaÉs amit veszel azt utánna bár melyik régióba használhatod,mert NINCS RÉGIÓ!!!!Ha szomszédba olcsóbb oda mész megvenni a kenyeret is....
    "Behazudni" a számlázási címet kell max, hogy ne legyen áfa,na ezzel meg aztán végképp semmit nem foglalkozik az MS Ő megkapja az 59.99 dolcsit a játékér,hogy aztán a számla kell vagy se vagy Alaszkában a könyvtárban"ez a SZÁMLÁZÁSI címem"mit csinálnak,már totál nem érdekli mint ahogy engem se.Tudom,hogy vannak olyan hülyék akik ha tehetik,hogy olcsóbban vegyenek valamit akkor is drágán veszik,na Én nem fogom ez biztos!!!!
  • n000rbi
    Dícséretes, ezt linkelhette volna Harlekin is az elején. Amit itt nem értek, hogy a cikk szerint hardverhez is kötött, tehát a gépbeszarás hatással lehet a haverra, nemde?
  • Totti5
    De baj, mert ezt már felesleges kötekedésnek érzem.

Olvass és láss. Ha ez sem elég ott a google még mindig.

Ha meg az hogy USDben vásárolok forint helyett akkor tiltsuk be a netes bankártáykat, mert rengeteg dolgot küldöldről veszek, hisz olcsóbb még hajós, repülős postai szolgálattal is mint itthon venném a sarki boltban... Kínától, Malájzián, Anglián át USA-ig mindenhonnan jönnek cuccaim minden hónapban, amikor csak akarom. ráadásul hajnali 3kor is kifizethetem itthon a fotelból ülve. Szerencsére ebben a genben az MS nem korlátolt be senkit régiózárral, így azt csinálok amit akarok... sem a játékok, sem a lemezek, sem a digitális tartalmak nem régizózárosok.

Szép új világ, nem pedig az a szopás ami 360on volt, amikor az ember pofájába csattant a can not download felirat, mert USA cucc volt.
  • Harlekin
    Imádok ide beírni szerintem minden napossá teszem ezt...
    Feldobok mindig valami hasonló témát!
    Vesztegessétek meg Mobyt talán Ő letud beszélni!
  • n000rbi
    Nem baj, ha még mindig nem érted a problémám, ez nem lenne újdonság. :)
  • Totti5
    Oké, túltárgyaltuk, csak kérlek ne terjeszd ezt a hülyeséget, tartsd meg itt magadnak:)
  • n000rbi
    Azt hiszem be is fejezhetjük a témát, mindenki fáradjon a helyére :D
  • Harlekin
    Látod!
    Ha valamit megveszek olcsón véglegesen akkor csóró vagyok ha valamit megvennék drágán és lóhalálába végigtolnám,hogy még jó pénzt kapjak érte eladásnál akkor nem..
  • SlickAdam
    fuhhh....
  • n000rbi
    Elolvastam, sehol nem áll ott, hogy a haverunk gépe legyen a home, mert azáltal féláron vehetünk behazudott régióból játékot. Kiskapu, nincs kit magasztalni emiatt.
  • Harlekin
    Köszi most vettük meg 10 dollárér/fő az kicsit olcsóbban mint a 9 euró és mind a kettőnknek megvan ennyiért!Te meg 18 ér vetted 9 et kapsz érte eladásnál azaz 9 be volt a game,de már nem lesz meg....Valahogy úgy érzem Mi jobb üzletet kötöttünk...
  • Tyrant01
    Csóró vagy baszki, még csak 33 játéknál tartasz?
    Azért megnézném mennyi játékot vettek a nagyokos PS4 tulajok a launch óta.
    Persze nem lemezest, mert azt el lehet adni, az való a csóróknak
  • SlickAdam
    rendben. tul van targyalva. örülünk.

---

kell valakinek 9 ojroert a Minecraft-em FELE? :D
  • Harlekin
    Borzasztóan is érzem magam most,hogy így erre rávilágítottál...
  • Totti5
    Persze ellszórahotad a magavidat világszerte. Kinek érné ez meg?!

2 ember vagyis 2 profil közt működik a dolog. Oda-vissza.
  • Harlekin
    Jaj de fájdalmas igaz,hogy valami van ami nektek nincs!
    Magyar ember találékonysága!?Amcsi gyerekek pontosan ugyan ezt csinálják...Barátlistámon 3 angol is ezt csinálja...
    Amúgy meg évente 3x lehet homoltatni másik boxot tehát nyugodtan beszarhat!
    Ha meg már majd nem lesz utána elmondhatjuk,hogy nekünk legalább volt és kurva olcsón használtuk a játékokat.De ne szaladjunk ennyire előre most van 33 játéknál ment és se híre se hamva,hogy ez változna...
    Osztozkodni majd azon amit 1 éve vettünk?Amit már majd ununk!!,de ha ez annyira gondot okoz akkor felesbe vesszük a játékot egyet Én a másikat Ő és akkor mindenkinek megmarad majd a fele,de addig is szénné játszotta teljes értékűként mindet OLCSÓN!!!

• SlickAdam
    tehat nincs gep-limit? akar 100 ismerösnek is odaadhatom az adataimat es mindenki jatszhat? az szep. ez esetben riszpekt!
  • Totti5
    Nincs ebben semmi trükk, vagy te hol látod? MS hírdeti a funkciót az Xbox.com oldalon, így lett a gép bejelentve, ez egy vevő csalogató funkció. Legalább nézzetek már utána:)
  • Totti5
    A gép beszarhat, fel is gyújthatom most azonnal attól még semmi nem változik meg, mivel a gép manapság csak eg műanyag-fém tárgy az MS szerint. Minden felhőbe megy, a profilodat az MS tárolja. Mentések, gold, előfizetések, játékok a géptől független dolgok. Bárhol bármilyen boxon bejelentkezek minden elérhető, mint ha otthon lennék, csak le kell tölteni...

Az Xbox Home funkció pedig addig él ameddig az egyik fél nem bontja a kapcsolatot a profilok közt.
  • Totti5
    Örülök neki ha ignoráltál, és azt mondod amit elgondoltál, de ott a link, hisz te kérted... van a goldról is külön meg bővebben is, a google vagy az xbox.com kiadja ha érdekelt a téma.
  • sirpalee
    Csórók. Ha még fiatal kis pöcsök lennétek, akkor még némi szimpátiát éreznék irántatok. De felnőtten minden erővel trükközni és megkerülni a rendszert és büszkén hírdetni... Szánalmas.
  • SlickAdam
    ciganykodas vanik! ficsör!

na majd mikor el kell dönteni kie lesz az acc veglegesen.... mert semmi se tart örökke.:D meg be is szarhat a gep, ... miegymas.:D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.09.05. 16:57:20
  • n000rbi
    Értelek, de ezzel kb. be is ismerted, amit állítottam ;) Szóval ez nem az MS jófejsége, hanem a magyar ember találékonysága :P
  • Harlekin
    Hol találsz róla tiltást!?
    15 frissítés jött gondolod,ha ez akkora kiskapu lenne akkor már nem zárták volna?!
    A régio mint totti is írta csak 1 jelképes dolog boxon...
    De attól hogy te ezeket nem így látod Én még így kapom MS-től!
  • Totti5
    Pl itt.

Amúgy nem csak játékra van. Gold előfizu, APP előfizuk és minden amit digitálisan veszel legyen játék vagy más osztódik.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.05. 16:46:03
  • n000rbi
    Rendben, mi a neve ennek a játékmegosztós fícsörnek, hol találok róla hivatalos, MS-féle leírást?
  • Totti5
    Nincs kiskapu, bármit is jelentsen, s mivel nincs semmiféle régiólock azt csinálsz amit akarsz, te döntöd el hogy HUF, USD, EUR vagy FONT-ban szeretnél fizetni, az egyetlen kapcsoló és egy gép restart.
  • n000rbi
    Tehát kihasználsz egy kiskaput, valamint behazudsz egy kamucímet, hogy olcsóbban vásárolhass és mindezért az MS-t magasztalod? :D
  • Harlekin
    Erre gondolsz,mert ez nagyon nem ugyan az!!!De ha mégis akkor semmi gond akkor nektek is boldogság van...
  • Harlekin
    Ps 4 en is mind a 2 boxon minden profil használhatja a játékot mindig akár egyszerre is ???Mert x1 en igen akár közösen multizhatunk is ugyan azzal a játékkal!Ugyanakkor!
  • heady
    Pontosan ugyanugy, ahogy boxon.
  • Harlekin
    Hogyan is?
  • Harlekin
    Ja értem akkor jó!Remélem sokáig gyűlölni fogja és nem hígul a Live társadalom!
  • heady
    Ohmm, ez mukodik ps4en is.
  • Harlekin
    Van egy olyan lehetőség x1 en ami ps en nincs.
    A lényeg van 2 darab x1 enyém meg a barátomé.Az Én itthon lévő xboxom a barátom profiljának a home boxa az Ő nála lévő xbox meg az Én profilom home boxa.Ezt egyszer kellett megcsinálni és a másikunk profiljával soha többet nem kell bejelentkezve lenni!Ezért minden amit storon veszünk az teljes értékű mind a 2 profilon mind a 2 boxon.Tehát ha Én megveszek valami azt azonnal automatikusan az ő boxán is letöltődik és használható mindig mindenkor.Még gold se kell neki,mert nekem van és így az ő profilja is gold szintű..10 hónapja így használjuk tehát amit veszünk az mind csak a felébe kerül/fő most konkrétan a destiny, mivel magas a dollár 13310 ft volt tehát Én megvettem és ő átutalta a felét nekem 6700 ft ot.Ha lemezen vettük volna meg az eladásnál ennél többet bukunk/fő és így viszont mindig a miénk marad ennyiért.Nem megéri?????[#kacsint
    ]Tehát minden amit a storon veszünk az csak mindenkinek a felébe kerül....
    Ja és ugye usa alaszkai lakosok vagyunk mert ott még TAX(áfa) sincs...
  • a.carkey