121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Elnézésedet kérem, csak probáltam pár fontos infót gyüjteni, nekem még új a gép, müködésben, majd ha már jórészt kiismerem nem lesz miket kérdeznem.
Amúgy nem gond max megoldom másképpen, csak gondolom ha google-znom kéne mindent angol oldlakról akkor minek ide sg?
Amúgy egy ribanc vagyok, nem fiú...pfúj, még a feltételezés is bántó. :) -

Oks meg is kerestem volna, csak az uj külső végett nem tudom hol kell, csak a régi topikok maradtak a kedvencbe. :D -
Ehhez hozzá kell vagy is lehet majd szoknod így,hogy DS ps4 tulaj lett! 
Szerintem Ő nem is ember hanem 1 chat robot!De amúgy tényleg jó srác vagy lány!
-
Igen, van külön vita meg psp topik is. -
Ja ok sorry.
amugy van rendesen külön psp meg vita topik? mert akkor elmegyek megkérdezem ott, nem para.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.21. 08:48:33 -
Légyszi ne csinálj már DS randomcsetet a topikból! A napi 50 posztodból minden harmadik-negyedik ps4 érintettségű.
Bírlak, de sok vagy! Tényleg.
-
Srácok, ha netán kedvenm lenne vásárolni PSP-t vagy PS Vita-t, most jelen helyzetben , a legolcsóbb érdekelne, de ez hogy megy mi az eltérés a kiadások közt? mert sokféle verziószámmal látok kézikonzolokat.
????
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.21. 08:15:36 -
Azért mutatom most is rád gondoltam. :D -
Kedvelem a semmiről sem szóló képeket. Tényleg! Feldobják a szombat estéimet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.20. 23:15:02 -
-
Csodálkoztam hogy mi ez a 14 napos PSN free előfizu, azt most látom a gép dobozán ló betükkel van írva hogy ingyen 14 napos PSN előfizetés...:D -
Közben állítólag az a hír járja, hogy beszartak a szerverek. -
Cattle? :) -
Nem megy most PS4-en a Destiny? Állandóan kapcsolódási hibát dob 'cattle' hibakóddal :( -
Megnézem, kösz a tippet. -
Vegyél hozzá ORB kupakot. -
Aki bünteti magát azokkal a topicokkal, meg is érdemli :D -
Jaj gyerekek ... ez a PS4 kontroller elég izé, mondanám hogy bizonyos szempontból szar lett, de igazából tök vegyes.
Nem vagyok oda a boxokért, de azért az X360-nak a kontrollere teljesen jó volt, megjelenése óta PC-hez is azt használok (vezetékest).
Különösebb bajom sosem volt a PS kontrollerekkel, bár azért akadt rajta javítanivaló ... de most úgy tűnik nekem, hogy ami szar volt azt megoldották, ami meg jó azt egy kicsit elcseszték. A gombok, főleg a ravaszok most tök jók lettek, a D-pad is teljesen jó, jó, hogy távolabb vannak az analógok .... DE a DS3 analóg karjai teljesen jók voltak fogásra, erre most ennek tök laposak és 'élesek', konkrétan úgy nyomja az ujjam, teljesen megfájdul tőle :( inkább lennének szarok a gombok, mint az analóg, mert az legalább nem fájt :)
4-5 óra játék után szenvedek vele, miközben egy X360 kontrollerbe beletettem nemrég is több száz órát, és sosem volt kényelmetlen :(
De lehet csak meg kell szokja a kezem és növesztenem kell oda egy kis bőrkeményedést :) -
sirpalee #14627 Biztos új vagy még itt. -
Srácok WTF 1500 ingyen hitel játékvásárlásra? :D
Ez meg mi?
Crash Bandicoot-ot akarok venni és visszajár 610ft??? wtf? :D
ez mi? :D -
iphone topikban meg arról próbál győzködni, hogy az android a király.
Jól néz ki ez a Phantom pain, remélem nem kell rá sokat várni... Ground Zeroes lehetett volna 2-3x olyan hosszú, mint amilyen volt...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.20. 18:43:06 -
Még az is most tünt fel hogy a ps4 bekapcsolási pittyegése ugyanolyan mint a ps3-nál volt. :D -
Amúgy mekkora durva dolog lenne és nem magamellen beszélek mert nincs bajom az Xbox-al, az is érdekel, de ha azt mondanák hogy srácok minden gyenge platform játékait elérhtővé tesszük...
Vagyis mivel van tapipad a PS4 kontrolleren ez egy jel arra hogy a PS Vita lehet befurja majd magát.
Namármost ha mondanák hogy srácok minden játék PS1-2-3-Vita...persze csak digitálisan játszható lenne PS4-en....baze az odakúrna rendesen!!!! -
Nem kellene vinnie hiszen digitális, nem olvasó probléma, hanem support. -
23 perctől FF 15 engine bemutató -
-
Eddig minden küldit kapásból hardra állítottam a Destiny-ben, így izgi :) mondjuk ez még csak a második :)
Itt lehet nézegetni, most is éppen megy :)
http://hu.twitch.tv/lazahun -
A loot a legrandomabb a játék történelemben -
A Destiny-ben a loot és a minősége függ attól, hogy a küldiket hard fokozaton teljesítem vagy sem?
A Towerből a legelső küldit lvl2-esen rögtön a hard fokozatot választottam (lvl3-as), mondom legyen egy kis kihívás, mert a bevezető elég gyengusz volt :)
A dark részen, ahol valóban nehezebb volt, egyszer meg is murdáltam, de másodszorra meglett, a bossba elég sokat kellet lőni. A kontrolleres célzást még szokni kell, ezért leginkább kézzel ütöttem szét mindenkit, egyébként is jobban vitte így az ellenfeleket, azért volt 1-2 meleg pillanat, de a végén majdnem egy teljes szintnyi XP-t adott. -
Pedig nálam az asszony iszonyat kíváncsi, sokszor már kínosan is, 16 éves kora óta újságíró, szóval természetéből ered :) de szerencsére kütyü témában meg teljesen béna, de borzalmasan ... úgy vittem haza a PS4-et, hogy először mondom majd a kocsiban hagyom, és ha nem lesz itthon felhozom ... de már nyomni akartam este, így lehúztam a dobozról a borítást, lett full fehér a csomag, és úgy jöttem haza. Kérdi, mi az? Mondom semmi, csak a számítógéphez valami, meg kell nézzem. Este meg dolgozott, elkezdtem a polcon pakolni, porolni, kérdi mit csinálok, mondom csak kicsit letakarítom meg átrendezem, közben még az sem tűnt fel neki, hogy zörgök a zacskókkal, egyebekkel, szerencsére el volt foglalva, a kontrollerek közötti különbséget sem veszi észre.
Vicces, hogy a 4 éves kislányom, akit meg már most szoktatok a játékokhoz, együtt szoktunk Wii-n Máriózni, reggel ilyet szól a PS4 kontrollerre, hogy 'apa, ez mihez van?' ... 'ööö, jaj, hát az a régi, tudod, a másik gép ott hátul, tuuudod' :D -
Pedig csak egy emu kéne, az meg már egy zsebtv-n is elfut :)
Szerintem orvosolni fogják ezt az égető hibát :)
Én azt sajnálom baromira, hogy míg a Nintendo mindig kényesen odafigyel arra, hogy ne 'potyára' válts generációt, azaz a régi játékaid mindig le tudd játszani az újabb gépeken, addig ez a Sanyinál még a PS2 idejében ment, PS3 elején egy kicsit, most meg halott dolog ... pedig simán kukáznám a PS3-at ha lejátszaná a játékaim a 4-es ... és nem indok az, hogy más az architektúra, mert a Nintendo is úgy oldotta meg a WiiU esetében, hogy egy komplett mini méretű Wii-t rakott bele, kvázi Wii játékok esetében egy Wii indul el benne :)
Mondjuk a Nintendonál meg adott az a betegség, hogy szarrá nyomja a store-t régi játékokkal, de nem tudod átvinni másik gépre, azaz meg kell venned külön Wii-re, WiiU-ra, 3DS-re. -
SlickAdam #14610 es ezt miert osztod meg velunk? szeretnel itt is egy ban-t?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.09.20. 09:55:19 -
Ra1n #14609 Jópofa odaát ez a DanielT gyerek. Nyomkodja a hudevicces állópöcsű RE modos gay képeket,erre banol ha lebúzázzák.:) Igazi kis niemand.:) -
-
Az ilyen pénzorientált világban meglepő,hogy ps4-be nem tették bele ezt a tudást hogy ps1 game-keket is vigyen. -
Ps3/Vita/Psp -
Akkor kérdem én minek árulják őket? -
Nem -
WTF vannak régi olcsó PS1-es játékok store-on!!!!!!!
Ezekkel PS4-en is tudok játszani??????? -
néha nekem mobiltelón van ilyen de pár orával később törli a pirosakat.