status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Laza
    Pedig nálam az asszony iszonyat kíváncsi, sokszor már kínosan is, 16 éves kora óta újságíró, szóval természetéből ered :) de szerencsére kütyü témában meg teljesen béna, de borzalmasan ... úgy vittem haza a PS4-et, hogy először mondom majd a kocsiban hagyom, és ha nem lesz itthon felhozom ... de már nyomni akartam este, így lehúztam a dobozról a borítást, lett full fehér a csomag, és úgy jöttem haza. Kérdi, mi az? Mondom semmi, csak a számítógéphez valami, meg kell nézzem. Este meg dolgozott, elkezdtem a polcon pakolni, porolni, kérdi mit csinálok, mondom csak kicsit letakarítom meg átrendezem, közben még az sem tűnt fel neki, hogy zörgök a zacskókkal, egyebekkel, szerencsére el volt foglalva, a kontrollerek közötti különbséget sem veszi észre.

Vicces, hogy a 4 éves kislányom, akit meg már most szoktatok a játékokhoz, együtt szoktunk Wii-n Máriózni, reggel ilyet szól a PS4 kontrollerre, hogy 'apa, ez mihez van?' ... 'ööö, jaj, hát az a régi, tudod, a másik gép ott hátul, tuuudod' :D