121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • bexinho
    Remek. :( Akkor csinálok egy újat, mielőtt beújítok egy éves psn+-szal.
  • Kongy
    Azt azzal lehet magyarázni, hogy jobban bele akartak merülni a játékba, ezért jött ki csak megjelenés után jóval a sok kritika (de szerintem ez csak duma)
  • TDC Geronimo
    Nincs. Sony 8 év alatt még a username változtatást se tudta megcsinálni, nemhogy régióváltást.
  • bexinho
    Van arra lehetőség PS ID-nél, hogy angol regről magyarra váltsak? Vagy ilyen esetben kuka a PS ID-m?
  • TDC Geronimo
    Eleve 4 nappal megjelenés előtt leszedték a review embargot. Milyen érdekes, hogy forzanal meg ennél is megcsinálták és mindkettő jó volt. Destinynél meg láttuk mi volt a helyzet. Lehet tudták, hogy nem szart adnak ki a kezeik közül. Manapság elég ritka a megjelenés előtti review.
  • Kory08
    ohh akkor megnyugodtam, látszik, hogy új vagyok még! köszi a válaszod! :)
  • TDC Geronimo
    Mozog mivel az egész levehető. Az alatt van a HDD. ne piszkáld és akkor nem mozog :D
  • TDC Geronimo
    Meglepő? Eddigi videók alapján én már éreztem, hogy ez jó lehet, de reviewk alapján én még mindig nem vásárolok.
  • Kory08
    Sziasztok!

A ps4-em fényés felülete enyhén mozog ha hozzáérek, más is tapasztalta már ezt, vagy ez csak egyedi eset? :S

Válaszotokat előre is köszönöm! :)
  • lwb
    Akkor asszem ezzel a véleményemmel egyedül maradok, de nekem a kedvencem a 3. rész. Valószínűleg azért, mert soha nem túlélő horrornak gondoltam a dead space-t. Már az egy sem volt az, lényegében olyan OP fegyvereket kaptunk már az elején is, hogy soha nem éreztem magam igazán veszélyben. Parásnak parás volt mondjuk egy-két jump scare, de mindig volt bőven lőszer, medikit meg sztázis.

A 3-ban a Sovereign Colonies tetszett nagyon. Mindenki déli akcentussal beszélt a régi hajók hangrögzítőin és country zenét hallgattak stb. Volt egy pici space cowboy feelingje, ami visszahozta legalább nyomokban a Firefly-t. Jók voltak a katonai rádiók is a fagyott bolygón, mint az I. vh-s fronton lettek volna, élelmezési gondok stb. Nekem bejött. Bár az tény, hogy nem, mint túlélő horror, hanem mint akciójáték.
  • Skyline
    Nem fért az...A második rész abból állt hogy bementél X szobába, lelöltél minden lényt,mehettél tovább...Y szoba, leölni a lényeket, tovább...Ebből állt az egész, a leghangulatosabb rész a visszatérés az Ishimurára volt ahol szinte nem történt semmi, csak para volt...

Az első rész egy nagyon jó túlélőhorror volt, korrekt feszültséggel,parával...Itt ott eltúlozták benne az akciót ait többen ki is emeltek, talán ez volt a legnagyobb baja.....Erre fogták a második részt és teletömték akcióval...
  • Kongy
    be is rendeltem egy spesöl edisönt
  • Kongy
    Na, oké szerintem akkor day 1 vétel.... :DDD
  • n000rbi
    A marketing részleg attól még lehet elbaszott, ennek nem hiszem, hogy ilyenformán sok köze lenne a játékhoz. Na majd a demó után okosabbak leszünk.
  • n000rbi
    Ez már nem igaz, hagyjátok már békén a pénztárcámat!! :DD:
  • Moby
    Ejj banyek, több mint meglepő... Lehet mégis ki kéne próbálni? :)
  • Moby
    Dehogyis :) Miért?
    Ez tényleg kikúrt elcsépelt, hónaljszagú saskabaré szint. Most itt a ps4 érában a szotyi spotjai, meg úgy egyáltalán a marketing egész jó, szóval most így nem is tudom mi ez a szar.
  • n000rbi
    Citromba haraptál korán reggel? :)
  • Moby
    Szerintem minden rész murva jó volt. Én simán bevállalnék belőle még.
  • Moby
    Ha ennyi kreativitás van a játékban is, szerintem a demot sem töltöm le belőle.
  • The Protector
    A kettő még belefért szerintem,főleg a gyerekszörnyek miatt akiket élvezet volt ütni-verni de a 3at végig sem játszottam annyira szar volt az egész.
  • n000rbi
    :)
  • Skyline
    Azok után amit Dead Space 2 és 3 címen elkövettek inkább ne legyen... Amekkora jó volt az első rész, akkor hulladék lett egyre inkább a folytatás...
  • Kongy
    Hátam közepére se kívánok egy ideig DS-t. Nagyon elkurvult az a széria a 3. résszel. A 2. rész még jó volt.
  • TDC Geronimo
    Kiefer jól nyomja, főleg a Quiet videó végén
  • Snexi
    dead space 3 után jegelték a témát,szóval nem mostanában lesz
  • DarkSector
    Remélem lesz nextgen Dead Space is!!!!!!!!!
    Az sirály lenne.
  • TDC Geronimo
    Ja igen véletlen MGS videó ment :)
  • zzeN
    Rossz a link!

Gondolom erre gondoltál.
    Utoljára szerkesztette: zzeN, 2014.09.25. 22:10:45
  • TDC Geronimo
    PS4es mordor stream.

Valahonnan megvan már neki azt mondja nagyon jó eddig.
  • TDC Geronimo
    Megjött a TGSes MGS videó 1080p/60fps verzióba

Meg a trailerek is angol voice actingel

• TDC Geronimo
    11:30tól Dragon Age inquisition panel

Az a zene, helyszínek, art... AKAROM MOST :y
  • Kongy
    Nekem egyedül a mozgás animáció a furcsa. Mintha csak felteleportálna magasabb helyekre. Nem tudom ez élesben hogyan fog kinézni...
  • TDC Geronimo
    Eddig csak a nemesis rendszert mutatták mindenhol és szinte 0 story cuccot. A videóból kiderült, hogy lesz az is, jó karakterekkel, jó szinkronnal (nolan north és troy baker ftw). Nemesis rendszer is jópofának tűnik. Szerintem idei év egyik legnagyobb meglepetése lesz.
  • n000rbi
    Ezzel a játékkal kapcsolatban még nem tudtam dűlőre jutni. Egyszer egy halál unalmas fosnak tűnik, ez után a videó után meg azt mondom, hogy rohadt jó ötletek vannak benne, kell!
  • TDC Geronimo
    Nézem PS4es verzió van videóba. 1080p/60 fps lesz.
  • TDC Geronimo
    Fasza lesz ez
  • shaddam
  • Skyline
    Na letoltam két két meccset Fifa 15-el a Proevo-val...
    A Fifa szebb...Legalábiis a grafika. A mozgásanimáció és főként a fizika a proevoban frankóbb, életszerűbb, a labdakezelésről nem beszélve... Fifában minden irreálisan gyors, a kedvencem amikor sétálnak és szedik a lábukat mint valami idióta...:D

Nehézségre közel azonos, mindkettőnek van gyengesége és erőssége, de picit a proevo felé billen a mérleg az életszerűbb cselek-passzok miatt - végre van értelme a magaspassznak is nem csak lutri amit rendszerint az ellenfél kap...Ellenben a szöktetés a Fifában jobban működik...

A fifában továbbra is gagyi a les rendszer...A kapuskilövésből továbbra is lest fúj a bíró és továbbra is gusztustalanul befújják a lest amikor épp kontráznál..Lepasszolja az ellenfél a labdát egy jtékosnak aki lesen van, a labdát elcsíped és indulnál /passzolnád előre erre síp...les...ANYÁD...Ezt nem sikerült kijavítani XY év alatt vicc...

Összességében kezd visszajönni a Proevo fénye és mellé rakom a voksom...De a grafikán még nyugodtan csiszolhattak volna hogy kijelenthető legyen hogy mindenben elveri a fifát...
    Mindenesetre Fifa < Proevo /10 :)
  • DarkSector
    nekemis, holott utálom a Gyűrős Ujját.