121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
tuti valami warcraftal :))) -
Igen?
Mivel játszottál eddig akkor? :D -
Nem tudok olyan játékot mondani, amiben lett volna Lambo. Nem emlékszek arra, hogy vezettem-e egyáltalán valaha is.
-
Jó az nem kötelező, de Lambo nélkül versenyjáték.... :S De az új VW bogár ott van. -
Sehol szőlőben versenyzés? :( -
Jól látom? Sehol egy Lambo? :( -
"off"
bug
A bug kifejezést gyakran tévesen Grace Hoppernek tulajdonítják, aki egy korai, elektromechanikus számítógép üzemzavaráról írt.[3] A történet egyik elterjedt változata szerint a Harvard egyetem meghibásodott Mark II számítógépében egy molylepke okozott mechanikai hibát.[4]
Pedig ezzel a válasszal nagyon sok pénzt nyertek!
http://m.cimkezes.origo.hu/teve/20070102hogyan.html
Nézze meg az első amerikai nyertest!
A második amerikai nyertesnek a Föld-Nap távolságot kellett eltalálni, míg a harmadik nyertes, aki az előzőekkel szemben koránt sem volt biztos magában, hisz majd húsz percig gondolkozott csendben a válaszon, a kérdésre, mely azt firtatta, hogy milyen bogár okozott rövidzárlatot abban a korai számítógépben, mely kapcsán elterjedt a számítógépes zsargonban a "bug" kifejezés. (A válasz a moly volt.)
Moby itt lenne tudna mesélni, hogy nekünk az ősidőben 1 AMD athlon procis gépbe kb 6 venti volt (agyon volt reszelve szegény) és egyik CS-s este hogy darálta le az oldalsó venti a nagy bundáshátú zöld legyet!Az alaplapon több volt a légy alkatrész mint minden más...
-
Látom ez a Forza 5-ös reklámató is benne lesz, ezt meg kéne vennem :P
-
Driveclub:
Full Game Car List:
Hot-Hatches
Audi A1 quattro
Mini John Cooper Works GP
Renault Clio RS
Volkswagen Golf GTI
Volkswagen Beetle GSR
Sports
Audi RS5
Audi TT RS Plus
Bentley Continental GT V8
BMW M135i
BMW M235i
Lotus Evora Sports Racer
Mercedes-Benz CLA 45 AMG
Mercedes-Benz A45 AMG
Performance
Alfa Romeo 4C
Aston Martin Vanquish
Aston Martin V12 Zagato
Audi RS6 Avant
Bentley Continental GT Speed
BMW M3 GTS
BMW M5
Ferrari California
Ferrari FF
Lotus Exige S
Maserati Gran Turismo MC Stradale
Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series
Mercedes-Benz SL65 AMG 45th Anniversary Edition
RUF RGT 8
Spyker C8 Aileron
Super
Aston Martin V12 Vantage S
Aston Martin One 77
Ariel Atom 500 V8
Audi R8 V10 Plus
BAC Mono
Ferrari 458 Italia
Ferrari F12berlinetta
Ferrari 599 GTO
Ferrari 430 Scuderia
Marussia B2
McLaren 12C
Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Black Series
RUF RT12 R
Savage Rivale GTR-S
Spania GTA GTA Spano
Hyper
Gumpert Apollo Enraged
Hennesey Venom GT
Koenigsegg Agera R
McLaren P1
Pagani Huayra
Pagani Zonda R
RUF CTR3 Clubsport
PlayStation Plus Edition Car List:
Hot-Hatches:
Mini John Cooper Works GP
Volkswagen Golf GTI
Sports:
Bentley Continental GT Speed
Mercedes-Benz A45 AMG
Performance:
BMW M3 GTS
Maserati Gran Turismo MC Stradale
Super:
Audi R8 V10 Plus
BAC Mono
Hyper:
Pagani Zonda R
RUF CTR3 Clubsport
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.05. 07:55:18 -
Tedd a wc-be, szarj oda és várj. :D -
Vótmá?
-
Összezár valamit, amit nem kéne :D
Mordorban megbosszultalak épp :) -
Ugyan mit csinálna :) -
Remélem nem okoz zárlatot a kis rohadék... :P Már azon gondolkodtam, hogy szétkapom a gépet, de akkor meg ugrott a garancia. -
Majd megüti a guta, Nyomd be killzonet majd az felmelegíti :D -
:DDDDDDDDD -
Ezt nem fogjátok elhinni: egy LÉGY zümmög a ps4-em belsejében!! Bazmeg bement a szellőzőn hátul. Beszarok. -
Jaja, vágom :D Alig várom, hogy odajussak. Meg graugot lovagoljak... :D -
TomStorm #15430 Nincs még Brand.Szimplán kaptam egy sikeres eventért(challenge) egy ajándék Duel lehetőséget random a térképen és szerencsésen a Warchiefek mellé tette így csak elindítottam és dueleztek:) -
Gondolom megvan a brand képessége már. Még én se tartok ott. Nemrég olvastam, hogy azon a mapon kívül, ahol kezdünk van még egy 
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.04. 22:51:49 -
Hogy küldted duelba a warchiefet?? -
Igen. -
Atyaég mennyire eltalált trailer :D
-
Kory08 #15425 Sziasztok!
Amennyiben veszek pl. egy használt BF4-et a ps4-re akkor tudom korlátozások nélkül használni a multiját? Tehát teljes mértékben olyan lesz mintha újonnan venném? Vagy miben fog más lenni? Bocsi a hülye kérdésért, de új vagyok még.
Válaszotokat előre is köszönöm!:) -
TomStorm #15424 Én csak Duel-ba küldtem Warchief-et úgy lett egy killem:D általam még egy se halt viszont kisebb vezéreket halomra ölöm.20órám van a játékban és 21%-on vagyok.Viszont tele vagyok Epic rune-al és lassan maxos lesz ability XP Tier.
Power Tier még csak álom az is,hogy meglegyen az első:D
Saccolok még 80 órát simán a játékba.Sandbox varázsa bejátszik:P
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.10.04. 22:32:46 -
Ott a skilled amivel földhöz ragasztod a lábát. Persze ha nem immune a rangedre :) -
Na igen, az durva :D Most nyírtam ki 2 Warchief-t, igazából nem nehéz, csak 30 ork áll mellettük, plusz kapitányokat is bevonzzák. Igazából a nehéz része, amikor elkezd futni a gyáva féreg, mert akkor a világon át kergethetem a 40 orkkal a nyakamban... :DD De a gyáva féreg utána nem is üt, csak hagyja, hogy megöljem... -
TomStorm #15421 Még lesz több is sőt mikor letérdelnek vezérek előttem és elmondják utolsó szavaikat kb az állam a földön:) -
DC vélemény egy játékostól
Driveclub Hands On Impression.
Right so I got the game today and had the chance to literally play it for about 3-4 hours allowing me to reach Level 11 for today. My primary focus were tour events altogether, and then I played couple of Multiplayer Games.
- Game's visuals, environments, car model are gorgeous. Specially the environments stand out. Very detailed with soft lightning and breath taking scenery. I have played many racing games in past but the country side Evolution has captured is miles apart. Jaw was Dropped literally. Imagine how weather will make it standout further.
- Car Handling is solid, fluid, tight and intuitive. The game is arcadey but the fundamental elements of under steer and over steer are present. Cars had weight. Overall fluid as hell and responsive as a blink of an eye. But I found it towards the easier side of gameplay. If you are into racing and knows the basics of apex, braking etc then you can easily control your car. Felt forgiving and less challenging. Well its not a Sim of course :)
- Sense of Speed is what I enjoyed the most whoaaa I mean literally the 2nd tier cars felt so speedy imagine a Hennesy Venom. Brilliant and scary at times.
- AI is aggressive although I was playing on Semi Pro so yes AI will give you tough work to do once you progress higher into tour events.
- There is a log of every race you do created and you can send challenges to Solo or Club mates so easily. Loved it. Leader board at the end of race and eyeing at your friends score better than you really wants you go back and beat him up.
- I am a casual racer but Driveclub is turning me out to shave off those tenth of seconds which I never bothered before and man this is good stuff.
- Main menu is easy simple straight forward with one of the best soundtracks after NFS 6 and Most wanted. Brilliant. Pumps you up further.
- Multiplayer has prebuilt events which you can register and wait for a minute and a half to get into matches which was annoying. However the racing was exhilarating and very fast. I got a loaned Marrusia and wooof I go. was hell fun. Driving it across Norway was thrilling. There were less people and many disconnections from DC Servers too. Multiplayer helped in progression too. And it separates you in two teams to race Red and Blue and one that gets most points wins the race.
- Locations are very good and point to point is most fun. Some circuits and race tracks are really silly in terms of how casually small and easy they are. Plus circuit laps will not provide enough variety across the race as point to point does.
- India was least impressive of all and Norway, Scottland and Canada were breathtaking. Chile had great environments too.
- You have rumble intensity options, you can change Dual Shock button mapping which I did for Handbrake and mapped it to Square from Circle, you have some steering wheel assists etc
- Weather is phenomenal clouds, stormy clouds, clear, time of dawn and dusk superb.
- There is some aliasing here and there but not much. I don't know but I found environments more detailed than cars. Some flickering shadows too but wouldn't bother.
- Tours is really fun it hooked me up bad. Progression and races and specially those individual objectives are really fun plus add those face offs which are extremely fun to beat.
- The game is overall very fun and impressive plus the cherry on top are its environments,, sound and gameply combined with social aspects. The only Con I think it has is the forgiving driving model. Once you get the feel of it and you know the track it will be an easy thing but shaving those drift points, cornering, sectors etc will add on to its challenge.
And yes I dont know if its a bug or what but if a car hits you from behind, your Fame score deducts point which was plain stupid. I mean it was not my fault :/
And yes I am somewhere 1000 on the leader-board :D Imagine :p
9/10 - STUNNING!!!! -
Több óra után is van olyan animáció combatban, amit még nem nagyon vagy csak nagyon ritkán láttam. -
Nagyon jó a harcok koreográfiája, mozgások. Látványos gyors kidolgozott. -
Harcrendszerről meg annyit, hogy aki erre azt mondja, hogy 2 gombos meg egyszerű az vagy nem játszott vele eleget vagy nem tudja miket beszél. Animációkat is szidták itt páran. wtf komolyan. Ez az egyik olyan dolog amire én kifejezetten érzékeny vagyok játékoknál. El tudja venni a kedvem, ha valami bénán mozog, hát ez marhára nem az a kategória.
Nemesis rendszert meg játszani kell és megtapasztalni. Nem szöveges vagy videó formába látni. Első olyan játék a genbe ami hozott egy olyan dolgot be, amire bátran mondhatom, hogy ez nekem gameplay szempontból az első "nextgen" élményem az új platformon. Nagyon remélem, hogy sok sok open world játék veszi majd ezt át és szeretném, ha ebből a játékból egy új franchise lenne.
Lenne hova fejlődni a folytatásra az is tény, jelenleg azonban egyetlen olyan hiba van, ami sokszor előfordul és ki tudnám emelni. Ez pedig az, hogy futás/mászás közben elég sok a láthatatlan akadály amibe el lehet akadni. Ezen kívül más igazi negatívumot nem tudok, ami hatással lenne a gameplayre. -
ja akkor hagyd, azt hittem csak gyorsan belenéztél. :)
Ez esetben nem szóltam. -
Nem fél órát játszottam vele és nem is négyet, valahol a kettő között de sajnos ha az első 10 percben nem érzem hogy érdekel akkor is halott nekem... -
Azért adnék neki kicsit többet mint 4 óra, hogy az ability-k nagyja megnyíljon ami azért más fényben tünteti picit fel a játékmenetet. -
Szerintem olyan 2 óra kell, hogy tisztán lásd miről szól. Ha ez alatt nem kapsz rá, akkor sosem fogsz. Du. nem értem rá, most állok neki ismét, kiváncsi vagyok meddig függöm :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.04. 21:14:23 -
PT demo minecraft módra! :D -
Hát nem tudom, én az első fél-1 órában még nem jutottam el odáig hogy kiismerjem a játékot, jórész inkább csak vizuálisan néztem meg meg 1-2 küldetést, vagy melyik jelölés milyen feladatot rejt, bőven utána kezdtem el kóstolgatni a Nemesis rendszert.
Nem tudom, ha alapokban nem tetszik neki oké, amúgysem akarom befolyásolni, de fél óra kevés.
"Mondjuk tény, hogy a legeredetibb részét a nemesis rendszert nem igen látta akkor még."
részben ez is. :)
mindegy én csak tanácsoltam amit írtam, neki kell mérlegelni.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.04. 20:56:45 -
Ha neki nem tetszik az elején akkor később se fog. Nem kell ahhoz 4 óra...
Mondjuk tény, hogy a legeredetibb részét a nemesis rendszert nem igen látta akkor még.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.04. 20:50:51 -
Az elején szerintem nem annyira lehet levágni az egész játékot 30-40 perc felületes játékidőből, de egyéni döntésed ha nem köt le. Neked kell érezned.