status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Harcrendszerről meg annyit, hogy aki erre azt mondja, hogy 2 gombos meg egyszerű az vagy nem játszott vele eleget vagy nem tudja miket beszél. Animációkat is szidták itt páran. wtf komolyan. Ez az egyik olyan dolog amire én kifejezetten érzékeny vagyok játékoknál. El tudja venni a kedvem, ha valami bénán mozog, hát ez marhára nem az a kategória.
Nemesis rendszert meg játszani kell és megtapasztalni. Nem szöveges vagy videó formába látni. Első olyan játék a genbe ami hozott egy olyan dolgot be, amire bátran mondhatom, hogy ez nekem gameplay szempontból az első "nextgen" élményem az új platformon. Nagyon remélem, hogy sok sok open world játék veszi majd ezt át és szeretném, ha ebből a játékból egy új franchise lenne.
Lenne hova fejlődni a folytatásra az is tény, jelenleg azonban egyetlen olyan hiba van, ami sokszor előfordul és ki tudnám emelni. Ez pedig az, hogy futás/mászás közben elég sok a láthatatlan akadály amibe el lehet akadni. Ezen kívül más igazi negatívumot nem tudok, ami hatással lenne a gameplayre.