121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Skyline #17479
Ennyit a DC-ról meg a sanyiról.....:))) -
Hajrá -
Tuti több időt töltöttek a kifundálásával, mint rencertervezéssel :) -
Ulthane #17476 Dettó.
K*rva anyjukat.
Már a megjelenés előtt számomra teljesen világos volt, hogy PS4-et veszek (pedig eddig xboxos voltam), de kezdem elveszíteni a türelmem. Szerencsére megtehetem, hogy bármelyik pillanatban vegyek egy X1-t, s ha így folytatják, meg is teszem. -
Ulthane #17475 Frappáns. Ezért fizettek valami kreatív ügynökségnek? -
Nálam 2x volt tegnap ilyen a 2.0 óta, leizzadtam és pár kéretlen szó elhagyta a számat ... nem tudom mi lehet, de még egy rendszer ellenőrzést is futtatott. -
PS4 UI.
Mágikus :D -
Ulthane #17472 Akkor mi a neve ha nem XMB? :) -
Ilyen nálam is volt többször is, rendszerfrissítés sem kellett hozzá. Soha nem volt nagyobb gond belőle, de mindig a szar megállt bennem keresztbe (nem a gép miatt, hanem hogy töltsek meg telepítsek újra mindent).
/ez már nem XMB :) -
Ulthane #17470 Sziasztok,
Tegnap lefrissítettem a SU 2.0-val a konzolt. Utána még játszottam egy kicsit, majd szépen annak rendje és módja szerint kikapcsoltam. Ma reggel gondoltam felnézek a Store-ba valami értelmes témáért, azonban a PS4 nem indult. Kontrollerrel próbáltam indítani, semmi. Megigazgattam a HDMi-t meg a power cordot, semmi. Megnyomtam a konzolon a két gombot, semmi. Ismét megnyomtam a bekapcsolót, elindult, felpörgött, majd leállt. Megint elindult, felpörgött és leállt.
Furcsa hangok kíséretében nagy nehezen elindult, majd fogadott egy képernyő, hogy riportoljam a system software hibát a Sonynak, és hogy akarom-e a jövőben is riportolni ezt.
NEM! NEM AKAROM! Nem akarom, hogy ilyen legyen többet! Az Xbox 360-nal megéltem pár dashboard frissítést, soha nem volt ilyen!
Komolyan mondom, az egész XMB is annyira gagyi, egy tehetséges 10 éves amatőr programozó szebb és funkcionálisabb felületet készít. A Store is egy hányadék, egyedül maga a hardver az, ami jó, jobb mint az X1, de ez a szotftveres része ez szégyen! -
Sokkal jobb, tisztábban szól. -
Hogyan tudom megváltoztatni a felhasználóm jelszavát? Ps+ felhasználót csináltam és rossz jelszót adtam meg kétszer is. Tudom mi a hiba, de nem tudom hol tudom megváltoztatni. -
Tökéletesen tiszta lett egyes embereknél most derült ki milyen valójában a hangja -
Skyline #17466 Nálam a mai nappal végleg beérett...Voltam havernál gámolni lévén psn halál miatt még destiny-zni sem tudtam...Kb 3 órát bogarásztam egy autó szénnétuningolásával,beállítgatásával, majd megszokásával lévén 5-6-ban is tekerte a hátsó kereket...És így 2 órán át küzdöttünk a Nürburgringen egy hibátlan körért...Sikerült,holnap videó.:D
Sony megy a polcra amint befut a karácsonyi One leárazás...:) -
Dear Gamers,
As you probably know, we’re wrapping up the development of Dying Light, our biggest and most ambitious project to date. We spent the last three years making sure that all the features of our game add up to create a truly next-gen experience.
Much of this “next-gen feel” is tightly connected to the technological side of Dying Light. For instance, up to 200,000 objects can be displayed in the game at once. Add to this our use of realistic, physics-based lighting technology and you really start to push the next-gen systems to the limits. Features like these along with our core gameplay pillars – such as the player-empowering Natural Movement, threefold character development system, and vast open world – are all an inherent part of how Dying Light plays. However, combining all of these into one fluid experience is only possible on technologically advanced platforms.
Therefore, after thorough internal testing, we have come to the conclusion that we have no choice but to leave past-gen systems behind and release Dying Light exclusively on the next-gen consoles and PC. Put simply, older consoles just couldn’t run the game and stay true to the core vision of Dying Light at the same time.
To ensure you enjoy Dying Light as much as we would like you to, we chose to release it without any compromises on the three strongest systems available. Thanks to this, you’ll get the full and best experience regardless of the platform you play on.
We hope you understand the hard choice we’ve had to make. With the launch just around the corner, we can’t wait to show you Dying Light in the state it was meant to be. We’re looking forward to your reactions and impressions as we release the game in January 2015.
Na hála égnek. Egyre több ilyet. -
party voice chat milyen lett? Azt mondják sokkal jobban szól. -
-
Rendbe fog, hogy aztán 3án mikor jön a cod összeszarja magát megint. -
Meg sem lepődök, hogy áll a PSN :) Majd holnapra rendbejön... vagy nem. Érik az xbox one
-
Ez a legokádékabb. Hülyének nézik az embert és úgy csinálnak, mintha mi se történt volna és nem szarna be a PSN hetente 3*...
-
Knackel coopoztunk share playel teljesen elfogadható és élvezhető volt, persze vissza tette nekem a vendégnek 720p-be, párszor kicsit megakadt meg bekockasodott de nem számottevően... -
Meg kipróbálható lesz 5 vagy 7 nappal megjelenés előtt. Majd olvashatunk róla már meg láthatunk videókat jóval megjelenés előtt. -
Tyrant01 #17457 És még ott a 10% kedvezmény is. Pl a Dragon Age már tölthető. 54$ -
Ekkora retek 1 szolgáltatást ,teljesen rottyon van:) -
Kétlem hogy egy PS+, Gold vagy EA access szolgáltatás lenne a fő érv egy system mellett. De ha van a géped és van ilyen akkor az igencsak jól tud jönni. Az EA ezzel pedig nagyon beletenyerelet, mert ez a szolgáltatás pofátlanul kedvező. -
Na ezt akartam írni du, de telefonról gépelés, copy paste stb.. ugyan olyan kínszenvedés tud lenni mint a kontrollerrel gépelés :D
Igen, a Sony elkergette őket és még le is szólta a koncepciót.
"Sony says EA Access program isn't "good value" -
Minek az? Viszik a PS-t anélkül is - mondták a Sony-nál. -
Tyrant01 #17452 EA az Access-t PS-re is akarta csak a Sony nem engedte... -
Igen csak nálad... :p
Írtuk már meg biztos volt, hogy szarakodni fog PSN ma. Amúgy is jut minden hétre, de ma meg update is volt. -
Fel, de update óta hajlamos bent ragadni rest módba a gép. -
-van -
Csak nálam van totál szar a psn??Mèg a profilomba se jelentkezik be... -
Szerintem is tökéletes... -
Bővem jó ez. Van capture cardom, de azért mégis kényelmesebb ez az egygombos feltöltés. Standbyban is feltölt? -
Rögzít? Oda csak feltölteni lehet. Ugyanolyan lesz amúgy kb mint facebookon. Eleve PS4 nem valami jó minőségben vesz fel. Én feltoltam egy testvideót, ilyen lett.
Elfogadható, de semmi extra. Gyors mozgású játékoknál ugye pixelesebb.
-
A youtube app milyen minőségben rögzít? -
Skyline #17443 Várható volt,sárpléj vanik... -
soundsonic #17442 rendesen le van hallva a psnem
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.10.28. 17:14:10 -
sirpalee #17441 Valszeg az európai árakhoz lövik be, nem a helyi kisbolt áraihoz. :P -
party chat audio is javult állítólag. Este tesztelem.