status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Sziasztok,

Tegnap lefrissítettem a SU 2.0-val a konzolt. Utána még játszottam egy kicsit, majd szépen annak rendje és módja szerint kikapcsoltam. Ma reggel gondoltam felnézek a Store-ba valami értelmes témáért, azonban a PS4 nem indult. Kontrollerrel próbáltam indítani, semmi. Megigazgattam a HDMi-t meg a power cordot, semmi. Megnyomtam a konzolon a két gombot, semmi. Ismét megnyomtam a bekapcsolót, elindult, felpörgött, majd leállt. Megint elindult, felpörgött és leállt.

Furcsa hangok kíséretében nagy nehezen elindult, majd fogadott egy képernyő, hogy riportoljam a system software hibát a Sonynak, és hogy akarom-e a jövőben is riportolni ezt.

NEM! NEM AKAROM! Nem akarom, hogy ilyen legyen többet! Az Xbox 360-nal megéltem pár dashboard frissítést, soha nem volt ilyen!

Komolyan mondom, az egész XMB is annyira gagyi, egy tehetséges 10 éves amatőr programozó szebb és funkcionálisabb felületet készít. A Store is egy hányadék, egyedül maga a hardver az, ami jó, jobb mint az X1, de ez a szotftveres része ez szégyen!