121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • gibson9
    Erre valaki? Új email címet szeretnék megadni a règi helyett.
  • DarkSector
    Na néztem a 3 letölthető témát!

A hajós nem tetszik, a szürke elég korrekt, ez a Spiral meg csúnya de jó dallam megy alatta. :D
  • TDC Geronimo
    60 fps végre...

• TDC Geronimo
    :o

Nem is tudtam
  • n000rbi
    TV kikapcsolásakor lemegy rest-módba a gép? (hdmi device link persze aktív)
    Ez nekem új, de így történt.
  • n000rbi
    Valakinek egy Mordor összes előrendelői DLC-vel?
  • shaddam
    Ennyit tudok, yosp ezt tweetelte. Nem vagyok most ps4 közelben
  • Luigi1986
    Usb music player működése,beállítása,témák beállítása,ez utóbbit valaki más kérdezte!! Tud valaki valami infót,segítséget? Köszönöm!
  • Luigi1986
    És ha music mappába teszem és úgy dugom rá pendriveon a zenét,akkor menni fog? Tehát nem kell semmi zene lejátszó app vagy valamit beállítani? Csak simán rádug music mappástól pendrive és kijön a menübe az usb music player kis ikonja,aztán start mint a játéknál lemezberakás után? Köszi!
  • gibson9
    Még egy kis segítséget szeretnék. Egy létrehozott felhasználómhoz tudok más emailcímet adni (lecserélni) később?
  • TDC Geronimo
    Na kipróbáltam shareplayt. Haver osztott. Nagyon kemény cucc. Toltuk sportsfriendset coopba. Végén már a könnyünk folyt, rég röhögtünk ennyit kurvanagy játék :DD

Képminőség meglepően jó volt, lag minimális. BFet is próbáltam. Ott már azért hátrány a lag főleg multiba, de ez a teknó helyi coopra meg single player demozásra bőven jó lesz.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.29. 15:33:52
  • Kongy
    Nálam is csak az van, magyar régió miatt lehet szerintem.
  • Rdinho10
    Üdv, leszedtem a várva várt 2.0 frissítést...:) szép minden de témát hol találok hozzá? színeket lehet variálni bár nem túl sok,de témát nem találtam.
  • Laza
    Mostanában ritkán nézek ide be, de most ez már XOne topic, vagy mifene? Mert állandóan XOne témázás van :D
  • shaddam
    MUSIC mappába rakd
  • Luigi1986
    SOS Mindenki! Lenn van 2.0 a gépemen,youtube ok,share play ok,témák ok. Hogy a viharba működik az usb mp3 lejátszó?? Pendriveon zene rádug...semmi...Kell hozzá valami appot letölteni vagy beállításokba valamit állítani? Mert így nincs a főmenü sorába az usb music player ikon,ha rádugom a pendriven a zenéket,már néztem dolgokat,de ötletem sincs...Köszönöm a segítséget!!
  • vg
    kösz az oldal infót, ezt nem ismertem
  • n000rbi
    Ja és úgy is hagyom, így dash-ben is szebbek a fontok.
  • Moby
    Mármint a forza5 előtt levetted?
  • n000rbi
    Az eddig használt élességet lejjebb kellett vennem a bone hdmi bemenetén. Tényleg túlvezérelt valami.
  • Harlekin
    Nem hülyének nézlek és tudhatnád.hogy leszarom az x1 fikát totál közömbös egy storit mondtam pont
  • Azur92
    Tegnap haverral kiprobaltuk a share playt. Sztem nagyon jol megcsinaltak es hibatlanul laggmentesen sikerult coopolni es jatszani a masik jatekaval. A Psn nekem teljesen jol mukodott egeszen este 6 ig asszem xD.
  • n000rbi
    Megköszönném, ha nem néznél ennyire hülyének ;) (és nem vennél minden x1-kritikát fikázásnak)
    Igen, 1080p-re van állítva a box. Colordepthnek nem sok köze van a recékhez, tudtommal. Megpróbálok mókolni valamit a tv-n, mert ez így elég gány.
  • Harlekin
    forza 5

elmesélek egy történetet...
    partyba gyerek mondja nagyon szarul néz ki nála minden.
    Kérdem hdmi rendben ? IGEN
    Beállításokba be van állítva x1 en az 1080 P őőő azt hol kell???
    Mondom ott ahol a deptet is lehet 24 36 ra állítani meg hogy pc vagy rgb legyen...
    Megmutattam neki,hogy hol és beállította arra ahogy nekem van.
    Erre vonyítás volt 15 percen keresztül a fájdalomtól, részéről hogy mekkora barom volt ,hogy fél évig 360 asként használta x1 et és most valami csodát lát.
    Na ennyit a felhasználókról és ezek utána azok akik elkezdik a fikát....
  • Moby
    Eleve az kurvajó, hogy akármelyik régióból választhatsz, szabadon bármikor állítgathod, semmiféle megkötés nincs. Felmész mondjuk _ide_, megnézed hol a legolcsóbb, átrakod, megveszed, hali.

/oké, az indiai meg hongkongi az gázos, én vpn-t már nem kockáztatnék
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 12:08:38
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem beszélve arról, hogy én már szívesebben mennék full digitálisra ebben a genben és boxon van ea access és most néztem Dragon Age pl 10kból kijön magyar storeból is, míg psen 21... Előtöltés is lehetséges már 2-3 héttel előtte így a méret se igazán számít. Most akartam venni gépet, de mondom várok még vele, de napról napra úgy vagyok vele, hogy mégiscsak kéne :y
  • Moby
    Olyan, mintha valami állandó élkiemelés, vagy túlkontraszt lenne bekapcsolva. Így aztán az is fosul néz ki, ami amúgy élsimított lenne. Tévé oldalról javítható hálisten, deeee nem ilyennek kéne lennie.
  • TDC Geronimo
    A "crushed black" még mindig probléma boxnál én úgy tudom ezt mai napig nem javították.
  • Moby
    Tévén. A boneon szart sem lehet állítani.
  • Skyline
    Az élességet a tv-n vagy. Bone-on?:)
  • Moby
    bonetéma
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jaj, erről jut eszembe: ez nálam is volt, csak nálam mindenhol, még a dashboardon is úgy néztek ki a fontok, mint egy rakás szar. Nem értettem, hogy miért, aztán rájöttem, hogy másik HDMI-be volt dugva (akkor még megvolt ugye a ps4 is), és ilyen defaulton állt azon a bemeneten az élesség, és valami kurvára túl van tolva az xbox kimenetén, mer olyan edgekontraszt meg zsizsgés volt még egy állóképen is mint a k.élet (éljavítás ki volt kapcsolva a tévén). Levettem az élességet nullára, és megjavultak a fontok is a dashboardon.
    Tudom, hogy volt ilyen gond régen, és javították, de szerintem még mindig túl van húzva valami.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 11:55:28
  • gibson9
    De emlêkszem a jelszóra csak meg akarom változtatni. Amúgy néztem a honlapon is, de nem találtam olyan opciót, ahol megváltoztathatom. Magán a ps4en nem tudom majd megtenni?
  • Skyline
    Az lesz a jó ha fals adatokat adott meg és nem emlékszik rá,én egy accot annó így buktam el,emlékeztető küldéshez kért egy biztonsági adatot...:D
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.29. 11:20:42
  • shaddam
    A webes felületen kérj jelszó emlékeztetőt
  • Skyline
    Igen ezért írtam hogy max akkor ugattam forza ellen ha a látványhájp ment...Sajnos recés mint a ReceKlub..
    Minden segítség off,ott van a videóban.:)
    A cél mindig épített vassal egy szinte hibátlan Nürburg kör.:)
  • Skyline
    Próbáld számítógépen a playstation account oldalán.
  • n000rbi
    A Forza 5 az, amire azt mondom bár úgy nézne ki, mint a szarrátömörített yt-videókon. Nekem hatalmas csalódás volt. Nézegetném én az autót autovista-módban, de a recék köszörülik a szememet. Milyen beállításokkal tolod? Minden assist off, ugye? Így lenne értelme, de ilyen beállítással egy Trabantot is nagy munka az úton tartani, kanyarvétel meg külön művészet. Vagy nekem szokatlan még az X1-kontroller, vagy szimplán béna vagyok, nem tudom. (bár a GT-kkel sose volt gondom)
  • gibson9
    Valaki? Lehet egyszerű kèrdés, de most lett először ps konzolom és tényleg nem tudom hol kéne utólag megváltoztatni. Sajnos most gép közelben sem vagyok, hogy keresgéljem.
  • Skyline
    Nemkönnyű!:D
    Ez a kör cirka 3 óra bohóckodás után született leizzadással..:D

És az igazi kicsikénk amivel annó 360-on heteket szöszmötöltem,még hátra van...
    Régi Kocka Skyline (rizslada), motorcserével bele az r34 motor,fulltuningon...900 kilóra kb 1000 ló....:D

/ kivárom a leárazást,vagy kerítek ph-n csalódott usert,már a one is megy 100 körül játékkal...:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.29. 10:42:58
  • Moby
    Megjött a kedvem hozzá, asszem megveszem majd :)