121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem arról volt szó, hogy a nóti pénteken böfög valamiről valamit? Vagy köv. péntek?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.30. 18:59:49 -
Told le pécén. Ott van hozzá mod ami letakarítja róla. -
Ra1n #19018 XIM4-et Mo.n-n nem lehet.
Hivatalos oldal szerint ps4 kompatibilis.
Konzolos Diablo-hoz az egér felejtős, sőt inkább hátrány, főként hogy sokkal jobb az irányítás és nem egérkurzorral irányítod kattintásra a karaktert...
Ha autós programot akarsz felejtsd el a ps4-et, vagy Crew ha van rá gyomrod. DriveClub messze kerülendő pénzkidobás. Autós cuccra nem a ps4 volt a egfelelő választás és nem is lesz soha...Amikor megvettem örültem hogy 10 pénzt megért egyébként a DC. Nem nem ért meg, 5-öt sem ért volna meg.
Vagy XIM4 külföldről (125 dodó + áfa, tehát kb 40ezer) vagy ami még megoldás az a Tuact Venom-X, azt lehet nálunk kapni 33-35k között, próbáltam is nem rossz, csak macerásabb lévén a konfigolgatáshoz rá kell dugdosni számítógépre és nem OTA telón keresztül mint a XIM4-nél. A saját egerével sem rrosz de én amikor próbáltam saját egeret és billentyűzetet dugtam a vevőre. Azzal azért jobb volt.:)
Gyakorlatilag a COD AW multijában szerintem tényleg 10-ből 9 ember hasonló cuccal nyomja, killcamokon és specatorban tökéletesen látni abból ahogy fordulnak,mozognak.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 18:57:19 -
Van. Csak ahhoz rossz platformot választottál :D -
Japóbroáfság. -
Szomorú
-
Nemlehet. -
Gyerekek, konzolon ki lehet kapcsolni valahogy az Evil Within-nél azt a két fekete sávot? Ha igen akkor, hogy? -
vato loco #19012 Okok. ^^ GTA5-höz kéne (meg Diablo3, képes voltam azt is megvenni :) ). Magyarországon lehet valahol kapni XIM4-et, vagy csak netről rendelve?
Kéne vmi autós progi is, GT-re gondoltam, de ha már PS4, akkor ne prevgen legyen a játék, az új meg csak 2016-ban jön. Melyik jó még az ilyenek közül? Nem szeretem a csak körbe-körbe menést, így Forma1 és hasonlól kilőve, kéne bele vmi extra, mint az NFS-ben a rendőrös üldözés, esetleg Street Rod féle tuningolás, szóval olyan ami több egyszerű versenyzésnél, és többszr is végig lehet játszani, nem annyira lineáris. Van ilyen? -
Jó persze, értem és megértelek, csak rosszul fogalmaztál. :)
Kukacoskodom.. :D -
vato loco #19010 Egy bizonyos homeuser szintre biztos elég, nekem nem. -
vato loco #19009 1 hete, autózás megy kontrollerrel is, de lövöldözni ... Azt csak autoaimmal, úgy meg elég randomban adja be az ellenfeleket, és headshotolni se tudok (bár lehet hogy randomban azt is lő néha) Elvileg megy PS4-el az XIM4, de a hivatalos oldalon nem szerepel a PS4-el kompatibilis programok közt. -
az még hagyján, de ha 4 játékot húzok akkor 4 jön egyszerre, WTF -
Ra1n #19007 Az igazat megvalva a COD és BF4 tanúlsága szerint amit láttam az elmúlt hetekben ott, szerintem minden második ember egeret használ vagy XIM4-el vagy Tuact-al. COD-nál főként látni.
Hogy GTA-val milyen,passz.... -
Ha tudná legalább a felét. -
A letöltési sebességeken is javíthatnának, kábelen jön a net, de ha a felét használja a sávszélnek, az már csoda :( -
Hentes75 #19004 Lenne 2 db kérdésem.
Wallet Settings
Require Password at Checkout No
Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content No
Ez lenne az autómata pénzlehúzás letíltása?
2. kérdés : Hogy lehet az accot jegelni,felfüggeszteni egy időre? -
Olcsóbbak lennének a játékok nem? :D -
>Kéne warez de nincs :D
Meh...
-
Ő 22-es csapda.
Kéne warez de nincs :D -
Te dlgod, de a lehetetlen szó az legrosszabb esetben is "nem akarom" vagy "nincs kedvem".
Mert meg lehet szokni.
Sőt erőltetni sem kell magunkat. -
mióta van konzolod, mit próbáltál, mennyi ideig? -
vato loco #18998 Vki használ XIM4-et PS4-hez? GTA5 alatt működik? Ezt a kontrollert lehetetlen megszokni... -
Igen egy concept art -
Az alapötlet jó, csak úgyis lenne pár féreg a aki lolz free gamez!!!! vonalra mozdulna rá. Miattunk nem lesz ilyen a többségnek se -
Ez is az U4-ből lenne? :D
-
Tipikus példája, hogyha odaadják(nák) a community kezébe a rendszer fejlesztését, mennyivel élhetőbb tendszerek születnének.
De mondok jobbat: ha nincs a classic törés ma nincs xbmc. Se boxee, se raspbmc, ésígytovább (és azt még én is fejlesztettem az ősidőkben :D). Mondjuk abban az időben a védelem elég meredek volt. Egy játékmentés fontkészletén keresztül is be lehett jutni a rendszerbe :D -
1 HÉT -
Pedig eladják még így is.
Ezek azért gondok, de nem orvosolhatatlan, és a legtöbb exclusive-al még mindig elviszik a gépet a hátukon. -
Ra1n #18991 Én mondtam hogy sokan fognak csalódni.:)
Egész egyszerűen vicc amit a Sony művel. Pöffeszkednek az előnyön,remélem a karácsonyi szezonban lesz pofára esés nekik... Bár kétlem mert a csodá fordöpléjörsz reklámokkal meg az 1080p-vel eladják... -
" az üzenetküldés egy rémálom"
Na ebben egyetértek, a töltési idő mellett ez a másik durva probléma,ami végett szabályosan utálok ps4-en üzenni.
Party-val nem volt gondom még. -
Rendkivül csalódott vagyok... a felhasználói felület egy fos... az üzenetküldés egy rémálom, ez legalább müködött ps3-on, itt meg percekig kell várni amig elmegy egy üzenet vagy éppen betölti őket.... szintén egy rémálom ha partyhoz akarok csatlakozni.. csak a kurva töltés állandóan... és már egy éve kinn van ez a szar... szégyen -
Ra1n #18988 Egyébként az előző genben azért az RGH rendesen jobbá tette az X360-at (wareztól függetlenül)....Igényessé. -
Csak, akkor jó addigra lesz newgen.:D -
Ja értem, csak mert 1-2 ismerős erre vár. :) -
Aha, csak én vártam, hogy majd elkezd vetkőzni is?
-
-
Emmegmi?? Vennék 1-2 dolgot, ha már akciós, de köcsög Sony-nak nem kell a pénzem. -
A szerintem itt nem létezik. Remélem sosem törik fel. Sok múlik az amd-n. Mindkét előző rendszert a proci hibája miatt sikerült kivégezni (leszámítva a 360-as drivehakkolást, ami nem rendszertörés, meg annak ma már nincs értelme). -
4-5 év